3 typer certificeringskurser (Hvad er din type?)

At vide, hvilken type certificeringskursus du vil tilbyde, vil hjælpe med markedsføringen.

Certificering er en af ​​de største markedspladser for online uddannelse. Det er en af ​​de mest direkte måder at give eleverne en uddannelsesmulighed, som vil påvirke dine resultater økonomi såvel som din egen. Derudover kræver mange brancher fortsat certificering i forskellige færdigheder af professionelle årsager, og nogle virksomheder subsidierer deres ansattes efteruddannelsesomkostninger, hvilket gør certificeringskurser til en rentabel forretning for dem, der kan undervise efter industristandarder.

Når det er sagt, hvis du nogensinde har overvejet at udvikle et professionelt certifikatprogram, har du måske bemærket, at feltet omfatter et smørbord af generelle, organisatoriske og brandede kurser. I betragtning af forskellene mellem disse certificeringstyper, hvilken tilgang skal du tage for at udvikle dit kursus?

Det er klart, at der er stor forskel på et grafisk design-certificeringsprogram og et, der nævner et bestemt softwareprogram ved navn. Men bare fordi et certificeringsprogram er knyttet til et brand eller en organisation, betyder det ikke, at du ikke kan bygge et rentabelt certificeringsprogram omkring det. Her er nogle forskelle mellem certificeringstyper, og hvordan du kan anvende dem på din certificeringsvirksomhed.

Almen fagmand

Nogle virksomheder kræver særlige certificeringer for arbejdere, normalt for at sikre et vist niveau af sikkerhed, standardisering eller overholdelse af lovgivningen. For eksempel er enhver, der arbejder i den kulinariske industri, sandsynligvis bekendt med de forskellige sanitets- og hygiejnecertificeringer, som medarbejdere tager for at opfylde FDA-standarder for fødevarehåndtering.

Et generelt madlavningscertificeringskursus kan dække emner som korrekt håndvask eller retningslinjer for tid/temperatur for at forhindre spredning af fødevarebåren sygdom. FDA kræver, at alle restauranter gennemgår periodiske sanitets- og hygiejneinspektioner, og selvom ikke alle restaurantansatte er forpligtet til at have en certificering, kan de, der gør det, hjælpe en restaurant med at overholde reglerne og undgå enhver potentiel madforgiftning. .

Generelle professionelle certificeringsprogrammer kan også hjælpe med at beskytte andres omdømme inden for en profession, især i nye industrier eller dem, der kræver meget forbrugertillid.

For eksempel er terapeutisk massage en ny praksis, der er særligt sårbar over for kvaksalvere. Ufaglærte massageterapeuter kan skade ikke kun de patienter, de betjener, men også selve professionens integritet. Men ved at fremme massageterapi-certificering har certificerede massageterapeuter en troværdig måde at adskille sig fra mindre velrenommerede terapeuter.

At starte et generelt professionelt certificeringskursus kræver flere ressourcer at udvikle og kan tage længere tid at etablere et brancheomdømme. Men det er en mere bærbar form for professionel udvikling for dine studerende, i modsætning til organisationsbaseret eller produktbaseret certificering.

baseret på organisation

Mange organisationer har kodificeret medarbejderuddannelse til særlige certificeringsprogrammer. Disse programmer skaber en mere effektiv standardiseret træningsproces, der reducerer de samlede omkostninger. De kan også give en klarere vej til medarbejdernes avancement og forfremmelse i organisationen.

Starbucks giver et af de mest kendte eksempler på organisationsbaseret træning udført rigtigt. Dets indledende træningsprogram dækker ikke kun drikkevaretilberedning, men introducerer også nyansatte til Starbucks historie, dets virksomhedsværdier og detaljer om dets produktion og høstmetoder. Det inkluderer endda et segment for følelsesmæssig intelligens, som tjener det dobbelte formål at 1) hjælpe medarbejderne med at håndtere krævende kunder og 2) sikre kundeservice af høj kvalitet.

Det siger nok sig selv, men organisationsbaserede programmer går ikke ud over den organisation, der har udviklet dem. Det betyder, at selvom de er værdifulde ressourcer til intern udvikling, er deres værdi for eleverne begrænset.

Heldigvis er det sjældent de studerende, der betaler for kurset. I stedet er organisationsbaserede programmer ofte et HR-initiativ, hvilket betyder, at virksomheden betaler regningen som en måde at udvikle sine medarbejdere på.

Dette betyder ikke, at du ikke kan sælge et certificeringsprogram baseret på en succesfuld organisation, det betyder bare, at du har en anden målkunde. Selvom organisationer kan finde udsigten til et internt certificeringsprogram attraktivt, har mange ikke ressourcerne eller ekspertisen til at udvikle et på egen hånd.

I stedet søger disse organisationer efter certificeringskonsulenter, der kan udvikle og administrere tilpassede certificeringskurser for dem. Din opgave bliver at finde kunder, der ønsker at lave et internt uddannelsesforløb og arbejde sammen med dem for at skabe noget, der passer til deres behov.

produkt baseret

Produktbaserede certificeringskurser er især udbredte på it-området, da de ofte er knyttet til specifikke softwareprogrammer. Faktisk er Microsoft Product Certification en af ​​de mest populære og lukrative professionelle certificeringer på internettet.

Du har muligvis fundet (eller optjent til dig selv) en form for produktbaseret certificering som en del af et andet certificeringsprogram. Mange organisationer inkluderer produktcertificering som en del af deres organisationsbaserede program.

Det kan dog være mere kompliceret at undervise i et produktbaseret certificeringskursus, fordi det ofte kræver koordinering med produktudvikleren. Adobe tilbyder for eksempel et certificeringskursus for Adobe-instruktører. Når en person bliver en Adobe Certified Trainer, kan de fortsætte med kurser for at hjælpe andre med at blive Adobe Certified Specialists.

Du er måske ikke interesseret i at blive certificeret til at sælge en andens software, men hvis du har din egen software, er det at tilbyde certificering til brugere en fantastisk måde at promovere dit produkt på.

En af de store fordele ved denne tilgang er, at en person, der er certificeret i din software, kan hjælpe dig med at sælge den til andre. Denne taktik er især almindelig i SaaS-industrien. Både social media planner Hootsuite og SEO-firmaet Moz tilbyder online fitnesscentre til professionelle, der ønsker at få erfaring med deres programmer.

Certificering øger kundeloyaliteten (den person, der betaler for certificering på deres software, vil næppe skifte til en konkurrent snart). Certificerede personer er også mere tilbøjelige til at anbefale produktet til deres egne kunder eller endda sælge licenser som en del af deres tjenester.

Den type certificering, du tilbyder, vil påvirke din forretningsmodel.

Den marketingmodel, du vælger til dit certificeringskursus, afhænger i høj grad af den type certificering, du tilbyder. Et generelt professionelt certificeringskursus kan markedsføres bredt, men vil skulle arbejde hårdere for at blive anerkendt i din branche. Organisatorisk certificering giver nogle stærke muligheder for konsulenter, men vil kræve en udviklingskontrakt med organisationen selv. Og programspecifik certificering kan kræve yderligere certificering af instruktøren.

Disse kan virke som væsentlige forhindringer for at lancere et certificeringskursus, men den gode nyhed er, at professionel certificering er et stærkt marked. For alle, der er interesseret i at udvikle sig professionelt, giver certificering en klar vej frem. Og for virksomheder kan evnen til at udvikle talenter i organisationen spare HR-afdelingen for mange omkostninger og hovedpine.

Så hvis du har en idé til et certificeringskursus, så lad ikke vanskelighederne afskrække dig. Din evne til at forberede dig på dem vil hjælpe dig med at opbygge en stærkere bane i det lange løb.

About admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *