5 bedste grunde til at investere i hurtig e-læring

Der er mange situationer, hvor hurtig udvikling er den mest hensigtsmæssige mulighed. Det har meget at tilbyde organisationer, der leder efter en effektiv, omkostningseffektiv løsning, der er fleksibel nok til at gavne mobile elever.

Hvorfor du bør investere i hurtig e-læring

Rapid eLearning er en ny udviklingsmodel, der gør brug af eLearning-modeller. Det vil sige, at kurser, der er præ-designet af erfarne instruktionsdesignere, kan bruges som skabeloner for teams til at lave nye kurser, så du kan omgå tjenesterne fra en instruktionsdesigner. Det giver fageksperter (SMV’er) og andre teammedlemmer mulighed for at oprette et kursus baseret på deres egen vision.

Denne model er muligvis ikke ideel til alle kurser, da kurser af en vis kompleksitet kan kræve tilpasset design og involvering af en kvalificeret instruktionsdesigner. De fleste kurser i hurtig udvikling varer en time eller mindre. Mange typer materialer kan dog serviceres ved hurtig eLearning uden at ofre kvaliteten.

De væsentligste omkostningsfordele ved hurtig udvikling involverer en øget effektivitet samt de positive bivirkninger af en mere effektiv udvikling. Det meste af eLearning betaler sig i sidste ende, men med hurtig udvikling betyder lavere omkostninger, at ROI vil blive realiseret hurtigere.

1. Reducer udviklingstiden med næsten det halve

Traditionel en times kursusudvikling kan tage fire til seks uger. Hurtig udvikling vil tage to til fire. Det betyder, at det reducerer udviklingstiden med næsten det halve.

Rapid eLearning vandt fremtræden i marts sidste år, da virksomheder var nødt til hurtigt at gøre læringsindhold tilgængeligt online på grund af deres arbejdsstyrke, der skiftede til fjernarbejde. Men der er mange situationer, hvor virksomheder gerne vil have, at kurser bliver oprettet hurtigt. For eksempel hvis kurset blev oprettet på grund af pludselige virksomhedsændringer eller som reaktion på PR-behov. Forenklet sagt har teamet, der skaber eLearning, ikke nødvendigvis fire til seks uger til at dedikere til at udvikle et kursus.

Hvis du ikke er sikker på, om din virksomhed har brug for hurtig eLearning det meste af tiden, er det værd at være forberedt på at undersøge, hvor hurtigt eLearning fungerer. Så du har muligheden tilgængelig, hvis din virksomhed kommer i problemer og hurtigt har brug for et kursus.

2. SMV’er har mere kontrol over kursusudvikling, hvilket resulterer i videnoverførsel af høj kvalitet

I traditionel eLearning-udvikling leverer SMB’er deres eksisterende indhold til en instruktionsdesigner, som er hovedskaberen af ​​kurset. I den hurtige eLearning-udvikling er SMV den primære kursusskaber, der bruger sin videnbase til at udfylde kursusskabelonerne. Fordelen ved dette er, at SMV’en har mere kontrol over, hvordan indhold præsenteres og undervises.

Instruktionsdesignere kan nogle gange gå glip af målet eller misfortolke SMV-indhold, især hvis de ikke har SMV-involvering. Kursusdesign skabt af en person, der ikke er fortrolig med materialet, vil uundgåeligt indeholde fejl. Udviklingsteamet kan bringe SMV’en tilbage for at vurdere fremskridt, men det involverer flere redigeringsrunder og flere møder. Partnerskabet mellem en SMV og en instruktionsdesigner kan være kraftfuldt, men ineffektivt, og SMV’en har mindre kontrol med denne dynamik.

Efterhånden som den hurtigt udviklende SMV samler kurset, vil videnoverførsel være mere direkte. Kurset vil trække på SMV’s perspektiv på materialet. Ulempen ved dette er, at hvis SMV’en har ringe forståelse for online kursusdesignprincipper, kan kvaliteten af ​​kurset lide.

3. Rapid Dev er præfabrikeret til mobile enheder

De hurtige udviklingsskabeloner er færdigpakkede og klar til brug i mobile miljøer, herunder telefoner og tablets. Det betyder, at der ikke er ekstra tid til at dedikere til at udvikle mobile versioner af et kursus. Selvom vi anbefaler QA-test for at bekræfte, at dit kursus fungerer som forventet på alle enheder, kan du være sikker på, at hurtig udvikling er det rigtige for dine brugere, der nyder mobil læring.

Mobil læring har vist sig at have mange fordele, herunder at blive tilgået af travle studerende på farten, brugt i Just-In-Time læringssituationer og at engagere flere elever ved at være til stede på foretrukne platforme. Investering i hurtig udvikling sikrer, at du ikke går glip af denne fantastiske mulighed for levering af læringsindhold.

4. Reducer udviklingsomkostninger

Som du kan forestille dig, kan en traditionel eLearning-model, der kræver fire til seks ugers arbejde for et enkelt kursus, hurtigt stige til omkostningerne. En mere effektiv udviklingsproces, hvor forløbets base er præfabrikeret ved hjælp af skabeloner, vil klart koste mindre at producere. Strategisk brug af hurtig indholdsudvikling, der passer til denne udviklingsmodel, kan reducere de samlede eLearning-omkostninger og øge ROI.

Det betyder ikke, at du ikke behøver at lave en omkostningsanalyse. Prisen på et kursus kan naturligvis afhænge af mange faktorer. For eksempel, hvis SMV’ens tid er særlig dyr, sparer det måske ikke så mange penge at bede SMV’en om at bruge mere tid på kurset, end de ville i en traditionel udviklingsmodel. Derfor er der mange grunde til at investere i hurtig udvikling – ikke kun omkostningsreduktion.

Hvis din organisation er en, hvor hurtig udvikling kan spare udviklingsomkostninger, kan denne mere overkommelige mulighed gøre det lettere for dig at få et tilbud på eLearning. I en datadrevet verden skal der være bevis for omkostningsfordele, og en lavere programomkostning kan gøre det nemmere for højerestående at tage risikoen og sige “ja” til et eLearning-initiativ.

De lavere potentielle omkostninger for hurtigt at udvikle et kursus skaber også en lavere adgangsbarriere for organisationer, der er nye inden for eLearning; de vil være i stand til at prøve e-Learning og vurdere fordelene og behovene i deres organisation, før de forpligter sig til mere omfattende og dyre løsninger.

5. Effektivitet giver mulighed for hyppigere indholdsopdateringer

En stor sideeffekt af billigere og hurtigere udvikling baseret på skabeloner er, at du kan opdatere indhold oftere, og indholdsopdateringer bliver nemmere.

I dag bruger mange organisationer kurser, der har eksisteret i flere år. Mens de venter på den nye kursusversion, skal ledere sikre, at alle har rettelser for forældede oplysninger. Når organisationen endelig formår at opdatere kurset, kan det være en dyr og kedelig proces.

Hurtig udvikling er et godt valg til indhold, der kræver regelmæssige opdateringer, såsom compliance-indhold, der skal dele de seneste regler, indhold, der informerer brugerne om dets sundhedsmæssige fordele og meget mere.

Fordelen ved hurtig udvikling er, hvad det lyder som: effektivitet

Hurtig udvikling er ikke løsningen på alt. Lærings- og udviklingssystemer er mangefacetterede med mange forskellige behov, og organisationer vil skulle følge en traditionel udviklingsmodel for visse typer indhold og kurser.

Den hastige udvikling er dog blevet populær af en grund. Der er mange situationer, hvor hurtig udvikling er den mest hensigtsmæssige mulighed. Det har meget at tilbyde organisationer, der leder efter en effektiv, omkostningseffektiv løsning, der er fleksibel nok til at gavne mobile elever. Selvom penge ikke er et problem, kan hurtig udvikling være det bedste valg for organisationer, der ønsker at have kontrol over indhold, inkludere SMV-videnoverførsel og lave regelmæssige opdateringer.

Uanset hvorfor hurtig udvikling appellerer til dig og din organisation, er vi villige til at satse på, at din investering vil betale sig.

About admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *