5 online aktiviteter til træning og teambuilding

Teams, der arbejder godt sammen, er stærkere, mere fokuserede og generelt mere produktive. Og en af ​​de bedste måder at hjælpe med at opbygge det bånd på er gennem personaleuddannelse. Men det er ikke altid nemt at samle et helt team for at lære, især med stigningen i fjernarbejde.

Ideen om virtuel personaletræning kan få medarbejderne til at føle sig afbrudt. I stedet for at mødes i samme rum, samles de fra deres egen lokation og går dermed glip af muligheder for at interagere og lære af hinanden.

Men online træning behøver ikke at være en en-til-en virksomhed. Når du planlægger fremad, kan online personaletræning være lige så effektiv som ansigt-til-ansigt gruppelæring.

I denne artikel vil vi se på, hvorfor holdtræning er vigtig, især når teams arbejder i onlinemiljøer. Vi deler også, hvilke træningsaktiviteter du kan bruge til at opmuntre til virtuel teambuilding.

Fordelene ved virtuel holdtræning

Du undrer dig måske over, hvorfor du skulle gider at uddanne personalet i et online miljø. Når alt kommer til alt, giver teknologi folk mange muligheder for at lære hvor som helst, når som helst og i deres eget tempo.

Men dit team kan stadig vinde meget ved at lære sammen, selv på afstand. Så lad os præcisere, hvad vi mener med holdtræning. Vi taler ikke om at sende en masse mennesker gennem kurser på samme tid – hverken online eller offline. At sidde sammen under den årlige compliance-præsentation kvalificerer ikke som holdtræning.

I stedet taler vi om en gruppe mennesker, der lærer i fællesskab . Personaletræning omfatter bevidst interaktion og engagement, der tilskynder til mere deltagelse og gruppeøvelse. Du kan tænke på det som teamwork-træning for medarbejdere.

Når medarbejdere lærer sammen, opnår du mange fordele, herunder:

  • stærkere relationer
  • bedre kommunikation
  • Et højere niveau af indholdsengagement
  • Bedre læring og fastholdelse af viden

Denne type teambuilding er vigtig, når folk ikke ser og interagerer med hinanden på en regelmæssig basis. Et online træningsmiljø kan være særligt effektivt til at fremme samarbejde og gensidig læring.

Lad os tage et kig på nogle måder, hvorpå du kan bruge online teamwork til at gøre din træning mere behagelig og effektiv.

5 online teambuilding aktiviteter

At hjælpe dine medarbejdere til at føle sig som en del af et sammenhængende team under træningen kan være så simpelt som at tilføje et par øvelser til din strategi. Overvej følgende fem ideer til at samle dit teams læring.

1. Øg samtaler med sociale netværk

Brug sociale medier til at replikere – og forbedre – samtaler, der finder sted offline. Træning ansigt til ansigt kan være en god samtale, men det kan også være begrænsende. Du kan kun høre fra så mange stemmer i den afsatte tid.

Men hvis du opsætter en intern Slack-kanal eller et online forum -line, vil folk kunne deltage under træningen og derefter. Du kan oprette forskellige kanaler for relevante emner, så folk kan stille og besvare spørgsmål om specifikke færdigheder eller processer.

Hjælp med at skabe en kultur for god kommunikation viser medarbejderne, at du opfordrer dem til at stille spørgsmål. Se derefter dem få succes, når de hjælper hinanden med at lære og anvende nøglelæring.

2. Fremme en følelse af fællesskab med live-sessioner

En af de store fordele ved eLearning er at kunne logge ind, når det er praktisk, og gennemføre lektioner hurtigt og effektivt. Men du kan stadig udnytte styrken af ​​teamwork gennem blandet læring. Med andre ord en blanding af en-til-en og gruppetræning i realtid.

Vær vært for livesessioner, hvor alle logger ind på samme tid. At sætte ansigter på navne og have samtaler i realtid vil styrke teamet. Og det vil give dig mulighed for at køre aktiviteter for at få folk til at interagere med indholdet og hinanden.

3. Øge anvendelsen af ​​færdigheder med lektier og peer reviews

Skønheden ved online træning er evnen til at sprede indholdet ud over tid. Breaking It Down giver også nogle færdighedsøvelser mellem sessionerne. Tildel projekter eller sæt udfordringer, som eleverne kan gennemføre mellem klasserne, såsom at øve en specifik færdighed på arbejdet.

Få mere ud af opgaver ved at have medarbejdere giver feedback på hinandens arbejde . Bed eleverne om at indsende deres projekter, og bed dem derefter om at gennemgå et bestemt antal af deres kammeraters projekter. Dette vil ikke kun få dem til at øve færdighederne. Det vil også give dem mulighed for at se andres perspektiver på disse færdigheder og lære mere gennem vurdering.

4. Styrk fastholdelsen med indholdsgennemgang

Indholdsgennemgange hjælper med at styrke læringen. De bygger også på den samarbejdsånd, du etablerer i træningen. For at opnå de bedste resultater skal du engagere eleverne i interaktive evalueringer efter uddannelsen.

Lav for eksempel en venskabelig konkurrence med en quiz i Jeopardy-stil . Eller bed eleverne om at skrive deres spørgsmål ned og derefter lade andre prøve at besvare dem, de føler sig trygge ved. Disse typer aktiviteter vil motivere eleverne og gøre det indhold, de har lært, mere “klæbende”.

5. Tilskynd til kollaborativ læring, gør eleverne til lærere

En af de bedste måder at lære noget på er at lære det til andre. Udnyt dette princip ved at give eleverne en ny rolle under træningen.

Tildel personalet at forberede en præsentation om noget af træningsindholdet som en gennemgangsøvelse. Ikke alene vil de lære bedre, men deres jævnaldrende vil drage fordel af at se på indholdet fra et nyt perspektiv.

Sådan engagerer du medarbejdere i onlinekurser for personaleuddannelse

Når du har en plan for effektiv online teambuilding, skal du overveje endnu en faktor: motivering . Holdtræning fungerer kun med fuld holddeltagelse. Og det kan være uden for nogle medarbejderes komfortzone af forskellige årsager. For eksempel:

  • Medarbejdere er vant til at træne som blot en boks, som de skal fylde og ønsker ikke nødvendigvis at investere en masse tid eller tanke i processen.
  • Gruppeaktiviteter kan føles overvældende eller uattraktive for dem, der ikke i sagens natur er sociale.
  • Zoomtræthed får live online træning til at føles som en opgave snarere end en mulighed for at lære, især når medarbejderne skal interagere i realtid under virtuel personaletræning.

Her er nogle taktikker, du kan bruge for at motivere alle til at deltage, hjælpe medarbejderne med at få mest muligt ud af holdtræning og se de resultater, de forventer:

Kommuniker værdien af ​​indholdet

Folk er motiverede til at gøre ting, der er i deres bedste interesse. Når du annoncerer for træningssessionen, skal du sørge for at dele fordelene med dine medarbejdere. Vil det hjælpe dem med at udføre deres arbejde mere effektivt? Forberede dem til nye roller? Investere i din karriere?

Lad dem vide hvad er det for dem . Når medarbejderne forstår hvorfor, vil de møde op og deltage.

Gør medarbejderne til en værdifuld del af processen

Folk vil ikke føle sig investerede, hvis de tror, ​​de bare er et tal, der skal tjekkes. Lad eleverne vide, at deres stemmer bliver hørt, og at deres bidrag er værdifulde, når de søger information.

Bed om feedback før og efter træning. Når medarbejderne ved, at deres stemme vil tælle, vil de være opmærksomme og deltage for at forberede deres feedback.

Hav det godt

Du kan forbedre engagementet ved at tilføje et niveau af gamification til din virtuelle holdtræning. Få folk til at interessere sig for et konkurrenceelement. Tilføj en resultattavle, der sporer quizzens fremskridt eller resultater. Få teamet til at arbejde sammen ved at sammenligne din rang med andre afdelinger i virksomheden.

Eller tilbud badges og certifikater for at gennemføre bestemte aktiviteter. At sætte et håndgribeligt mål vil hjælpe medarbejderne med at forblive motiverede til at gennemføre uddannelse og virkelig lære indholdet.

Bedre træning for bedre hold

Der er mange måder at gøre virtuel holdtræning til et vellykket projekt for din gruppe. Du skal blot logge ind og være klar til at justere dine planer efter behov.

Prøv for eksempel nogle af de aktiviteter, der er nævnt i denne artikel, og se, hvilke der er de største hits. Eller test din træningsstrategi med bestemte afdelinger, og beslut derefter, hvilke du vil udrulle i skala.

Uanset tilgangen, når du investerer i dine hold, vil de få en bedre træningsoplevelse. Og du vil se gladere medarbejdere og bedre resultater.

About admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *