7 måder at gøre det på

At holde en virksomhedssammenkomst hjælper med at skabe et mere harmonisk miljø og opmuntrer også folk til at socialisere med hinanden. I en travl hverdag er vi ikke altid i stand til at have denne type interaktion, så det er vigtigt at fremme disse øjeblikke, når det er muligt.

Generelt er afholdelse af fester en fantastisk måde at hjælpe medarbejderne med at lære hinanden bedre at kende, især dem fra forskellige brancher. Når de lærer hinanden at kende, har folk en tendens til at handle med større rapport, og dette hjælper også med at forbedre produktiviteten.

Det er meget almindeligt, at denne form for samvær afholdes i slutningen af ​​året, som er tidspunktet for at afslutte en arbejdscyklus, eller når virksomheden fejrer sit jubilæum, fordi det er datoer, der giver mulighed for at takke folk og vise, at organisationen klarer sig godt, fordi alle er vigtige for virksomhedens succes.

Men at skabe et øjeblik, hvor alle føler sig velkomne og afslappede, er en udfordring for dem, der er ansvarlige for at organisere denne type begivenhed. Derfor håber vi, at vores komsammen ideer for virksomheder kan hjælpe dig i denne bestræbelse! Lad os gå?

Hvad skal man lave til et firmatræf

Først og fremmest er det nødvendigt at planlægge forbrødringsfesten. Overlad ikke noget til sidste øjeblik, for alt, der ikke er planlagt og gjort i følelser, har en stor chance for at gå galt. Hvis du virkelig ønsker at give teamet et differentieret øjeblik, så afsæt tid til denne opgave og organiser alt på forhånd.

Glem ikke at bruge denne mulighed, hvor alle er samlet for at rapportere om vigtige emner, som for eksempel nye strategier og forretningsplaner eller lederskift. Benyt lejligheden til at involvere folk og vise, at de har værdi for virksomheden.

Gør heller ikke det hele selv. For at tilfredsstille flertallet er det nødvendigt at inddrage medarbejderne i beslutningstagningen af ​​forbrødringen. Sammensæt et team til at hjælpe med at planlægge festen, og vælg forskellige personer fra hver sektor, som kan kommunikere med andre og bringe virkelig attraktive og selvsikker idéer.

Spar heller ikke for meget. Som vi nævnte, er dette en form for handling, der endda bidrager til virksomhedens produktivitet, så se muligheden som en investering og køb det, der er nødvendigt for, at samværet bliver mere end en eftermiddagskaffe i mødelokalet.

Lad os nu gå til tipsene om, hvad du skal gøre!

1. Tematisk samvær

At vælge et tema og bruge det i festens indretning og retter er altid en god idé. Du kan bede folk om at komme klædt eller klædt på efter temaet, hvilket gør det hele sjovere.

De tematiske sammenkomster, der plejer at være mest succesrige, er kostumefesterne med temaet film, serier og musikberømtheder, hvor alle er klædt ud som deres yndlingspersonlighed eller -karakter og temaer omkring bestemte år, såsom 1970’erne, 1980’erne, 1990’erne og 2000’erne .

2. Forbrødring med attraktioner

Som vi nævnte, er der ingen, der længere betragter det som et rigtigt samvær at samle folk på deres eget kontor efter arbejdstid og servere mad og drikke. Dette ligner endda en scene fra The Office, og alle, der kender denne serie, ved, at det arbejdsmiljø, der er repræsenteret, slet ikke er ønskværdigt for alle, der ønsker, at deres medarbejdere skal føle sig glade.

Det er således nødvendigt at leje en plads uden for virksomheden, der er kompatibel med virksomhedens størrelse og forberede noget med planlægning, tilbyde underholdning til folk og få dem til at føle sig godt tilpas. Udover at arbejde med alt fra et tema, kan du fokusere på attraktioner. For eksempel:

  • Band med speciale i firmakoncerter.
  • Teaterspil, der spiller eller som er kendt.
  • Lommeshow med cirkusartister eller komikere.
  • Motiverende foredrag med en vigtig personlighed inden for dit fagområde.
  • Vis med en kunstner kendt i regionen eller endda nationalt, men det kommer inden for budgettet.

3. Forbrødring med priser

Du kan også gøre dit samvær til en tid til at ære dine bedste medarbejdere. Opret kategorier for at uddele medaljer eller trofæer til dem, der har udført deres opgaver godt eller vundet nye kunder, for eksempel inden for en bestemt periode eller i løbet af året.

Ud over at kræve organisation skal det selvfølgelig være retfærdigt at definere priser. Så organiser et evalueringshold eller et udvalg, og gør alt gennemsigtigt, som i månedens medarbejder-priser.

Du kan blive inspireret af formerne fra begivenheder som Oscar-uddelingen og bede folk om at komme i formel påklædning, så øjeblikket efterlades med en mere traditionel og vigtig atmosfære – hvis du forstår, at denne stil er noget, som de fleste mennesker i din virksomhed kan lide.

4. Virtuelt samvær

Du kan arbejde med fagfolk fra hele Brasilien eller endda i udlandet i fjernarbejde-modellen. I dette tilfælde passer det måske ikke til budgettet at betale for billetter og overnatning, så alle kan nyde en sammenkomst ansigt til ansigt. Den gode nyhed er, at det er okay, for der er også rigtig fede måder at holde fjernkomsammen på. Vil se?

virtuel hemmelig fjende

Det fungerer sådan: Virksomheden spørger sine ansatte med muligheder for gaver af forskellig værdi, afhængigt af det tilgængelige budget. På dagen for det sociale samvær via videokonference trækkes der en gave til hver medarbejder.

Det sjove begynder i anden del af dynamikken: medarbejderne kan “stjæle” hinandens gaver. For at det skal virke, er der to grundlæggende regler, der skal defineres før “stjælene”: Bestem, hvor mange gange en gave kan “stjæles”, og også hvor mange gange hver deltager kan “stjæle” gaver.

Efter udvekslingerne er foretaget, skal virksomheden sikre, at præmierne bliver leveret hjem til medarbejderne. Et tip er at inkludere takkekort skrevet af lederne selv.

talkshow

Her er det tanken at lave en live-udsendelse, hvor lederen mødes med en personlighed valgt af teamet og laver et interview med hende.

Medarbejdere kan følge samtalen på afstand, og for at gøre tingene endnu sjovere, kan du sikre, at der bliver leveret happy hour-sæt, så folk har speciel mad og drikke at nyde, mens attraktionen er tændt.

Og selvfølgelig sørge for interaktion mellem medarbejdere og personlighed ved at sende kommentarer og spørgsmål.

overraskelsesboksfest

Simpelthen et hjemmeleveret festsæt.

Virksomheden skal levere sættene til medarbejdernes hjem, planlægge et møde og bede om, at sættene kun åbnes på mødetidspunktet. Således vil alle kunne åbne overraskelsen sammen og brodere sig med holdet gennem det virtuelle møde.

snak vin

Talk Wine er et firma, der tilbyder virtuel vinsmagning. Til samvær er forslaget at sende et personligt sæt etiketter udvalgt efter virksomhedens budget samt støttemateriale med information om hver vin og en kokkeopskrift som parringsmulighed.

På en aftalt dag og tid skal medarbejderne tilgå et link til en eksklusiv live til den virtuelle smagning, som byder på personlige attraktioner, med deltagelse af lederen og udsendes fra et tv-studie.

5. Fællesskab med solidaritetsaktion

Dette er en af ​​de mest brugte ideer om forbrødring ved årets udgang. På grund af julens nærhed giver det rigtig god mening at samle holdet om en solidarisk sag, der kan hjælpe en social enhed, der har brug for donationer.

Det fede er, at denne type handling også tilskynder til empati og forbinder medarbejderne med virksomhedens værdier, hvilket viser bekymring for at hjælpe miljøet og ikke kun sig selv.

6. Forbrødring med lodtrækninger

Som i tilfældet med at skabe præmier, er det vigtigt, at de udtrukne præmier er specielle.

Se efter unikke, personlige giveaways, der er cool i design og nyttige for vinderne. På den måde kan du også skabe forventning til deltagelse i lodtrækningen.

7. Forbrødring med spil og dynamik

Dynamik til firmasammenkomster kan altid være interessant, fordi det er en sikker måde at underholde deltagere på. For ikke at vælge dynamik eller spil, som folk anser for kedelige, skal du på forhånd undersøge med det team, der er ansvarligt for organisationen, hvilke der kan falde i smagen af ​​offentligheden til din fest.

Vi anbefaler, at enhver gruppedynamik udføres i små grupper, så alle kan interagere med det foreslåede. Disse aktiviteter kan også tjene som et lytterum mellem medarbejderne, et godt øjeblik til at udveksle ideer.

Hvis det er i slutningen af ​​året, er taknemmelighedens dynamik velkendt og normalt godt accepteret. For at ansøge skal du blot gøre følgende:

  1. Spræng en ballon i luften.
  2. Det bør sendes rundt, indtil alle har givet grunde til, hvorfor de er taknemmelige.
  3. Der kan laves flere runder, hvor det hver gang er nødvendigt at tænke på en livssfære: anerkendelser relateret til familie, arbejde mv.

Hvis du har til hensigt at tilbyde spil, er videospilturneringer meget vellykkede, eller endda en quiz om virksomheden og også karaokekonkurrencer. Du kan også forbinde disse sjove spil med at uddele freebies for dem, der klarer sig bedre i spillene.

Hvor mange fraterniseringsideer til virksomheder kan vi lave, ikke? Prøv også at gå ud over årsafslutningsfesten ved at sørge for begivenheder som denne på andre tidspunkter, såsom særlige datoer for virksomheden, såsom dens grundlæggelse.

Du kan selvfølgelig ikke afholde et arrangement hver måned, men ved at planlægge et eller to for hvert år, vil du allerede bemærke forskellen i det organisatoriske klima, kan du satse!

About admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *