7 ting, ingen fortæller dig om at være People Manager

Det er meget almindeligt at begå den fejl at tro, at People Management er en eksklusiv opgave for en personaleafdeling. Men det er nødvendigt at forstå, at enhver leder frem for alt er en leder af mennesker.

Det er disse ledere, ledere, som har et tættere forhold til medarbejderen, en større sameksistens og enhver handling udført af ham, det være sig fastholdelse af et talent, stimulering af engagement, motivation eller andet, bliver meget mere effektiv.

Som vi altid siger, er dens medarbejdere det vigtigste aktiv i enhver organisation, den mest værdifulde kapital i en virksomhed er dens menneskelige kapital. Det er dog ikke så enkelt at have denne forståelse af størrelsen af ​​ansvaret for en People Manager.

Hvis du besætter denne stilling og leder folk, skal du kende disse 7 “ting”, som vi har listet i dette indhold, læs indtil slutningen:

1 – Du kan nogle gange blive set som en “dårlig” person

En god leder er en, der opnår gode resultater gennem sit teams præstationer, og for det skal han bevare gruppens harmoni og velvære. Ud over at fremme væksten for hvert medlem af denne gruppe.

Men under denne proces med at søge efter resultater er det ofte nødvendigt for lederen at overvåge medarbejderen tættere, generere en større mængde feedback, og disse handlinger kan ses som krævende.

For at dette ikke sker, skal lederen være i stand til at se hver underordnet som en “unik” person, med egenskaber, forventninger, ambitioner, ønsker og behov og bruge situationsbestemt ledelse, det vil sige i henhold til hver persons karakteristika. en.

Derudover skal overvågning og feedback være en del af rutinen mellem ledere og underordnede og ikke kun handlinger, der skal udføres, når resultater skal leveres.

2 – Administration bruger din tid

Lederen har flere missioner i forhold til sit folk, men de vigtigste er at lede og udvikle sit folk.

Til dette er det meget vigtigt at afsætte lidt tid til at tale med hver af dine underordnede, for at finde ud af, hvad deres forventninger er, analysere deres styrker, deres punkter til at udvikle, tale om deres mål, om virksomheden.

Men det er nødvendigt at huske, at lederen er en professionel, som enhver anden, der også har operationelle aktiviteter, det vil sige aktiviteter, hvor han har brug for at få sine hænder beskidte. Derudover skal han også udvikle sig, han skal fortsætte sin karriere.

Derfor skal en leder have en meget effektiv planlægning, godt planlagt og nøje fulgt. Med en veludført uddelegering af opgaver, effektiv overvågning af dit team og en god fordeling af dine drifts- og ledelsesaktiviteter.

3 – Feedback er afgørende

Feedback er det enkleste og mest effektive værktøj til at udvikle, træne, lede og motivere mennesker på arbejdet. Det er dog ikke alle, der bruger det eller gør det effektivt, og effekten af ​​ikke at bruge det vender tilbage mod dem selv.

Manglen på feedback fjerner lederen fra sine folk, hæmmer forholdet og tilliden mellem dem, uden at vide hvad der skal til for at styre sit team, umotiveret og uengageret.

Det er nødvendigt at erkende, at feedback faktisk er et meget effektivt værktøj og bruge det konstant til at afstemme dine forventninger i forhold til den underordnede, til succeserne og identificerede forbedringsbehov.

Udvikling af klar og assertiv kommunikation vil sikre, at du giver kvalitet og effektiv feedback.

4 – Folk vil gå

Selvom fastholdelse af talent er en af ​​ledernes missioner, er det nødvendigt at huske på manglen på kvalificerede fagfolk på det brasilianske arbejdsmarked, den konkurrence, der eksisterer mellem virksomheder i samme niche og de personlige ønsker, som den professionelle har.

Selvom virksomheden har en veldefineret politik omkring talentfastholdelse, er der altid risiko for at miste fremragende fagfolk, og dermed ender alt det udviklingsarbejde, der udføres med den pågældende medarbejder, med at blive overført, ofte konkurrencen.

At have disse sandheder i tankerne vil hjælpe dig med at afstemme dine forventninger med virkeligheden og håndtere tabet af denne professionelle på en bedre måde, og forståelsen af, hvordan du motiverer dem til at arbejde, vil hjælpe dig med at beholde dem.

5 – Du kan føle dig ensom

Lederen er indflydelsesrig, ansvarlig for at træffe strategiske beslutninger og med information om alt, hvad der involverer organisationen. Alt dette kan ende med at fremmedgøre gruppen og bringe et billede af autoritet.

I nogle tilfælde vil denne fagperson være ansvarlig for at træffe strategiske beslutninger, som ikke vil glæde en bestemt offentlighed, men som kan være nødvendige for virksomhedens evighed.

Ideelt set opretholder du et godt forhold til din gruppe, respekterer al den tillid, de lægger til dig, og du skal også huske andre ledere og ledere, dine arbejdskammerater, som måske også har det på samme måde.

6 – Du vil have svære samtaler

Ikke alt er blomster, det gælder også dit lederskab. Du vil helt sikkert have øjeblikke med svære beslutninger, ubehagelige valg eller øjeblikke med nederlag, og det vil være op til dig at overføre disse begivenheder til dit folk.

Som nævnt i de andre punkter vil assertiv kommunikation, en feedback-rutine, et gennemsigtigt og tillidsfuldt forhold, foruden en god karakter helt sikkert støtte dig i disse øjeblikke.

Dit folk skal forstå, at situationen er uden for deres kontrol, og de vil være i stand til at håndtere disse samtaler meget bedre.

7 – Du vil have meget at lære

Mere end nogensinde før er det nødvendigt at dyrke vanen og viljen til at lære, at være parat til at tage de udfordringer op, som organisationen helt sikkert vil give dig.

Hvis du bliver ved med at udvikle dig, vokse eller lære, bliver du ved med at vokse. Hvis du bemærker, at tingene i en længere periode ikke sker som før, er det et tegn på, at du er “stagneret”.

Ud over at tro, at du allerede ved, at alt er en stor fejltagelse, vil du ligesom ethvert menneske begå fejl, og du skal lære af dem og forblive åben for at lære, også med dine underordnede.

About admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *