De 5 stærkeste online coachingmetoder

Sådan fungerer din online coach

Undrer du dig over, hvad en coach gør under online coaching? Hvilke metoder bruger han/hun til at støtte dig? Hvad virker egentlig? Så lad være med at læse. Vi præsenterer dig for vores fem bedste metoder til online coaching.

Online coaching med fordel

Du ved sikkert allerede, at online coaching giver fordele. Det samme gælder anvendelsen af ​​metoder. Med online-applikationen vil du og din coach komme meget hurtigere frem. Hvorfor er det sådan? Den passende metode er allerede forberedt på tavlen! Du og din online coach skal kun bruge det. Mens du før skulle forberede kort og tegne ting på flipoveren, sætter du dig i dag ned og går i gang.

Derfor er aftaler meget hurtigere tilgængelige. Din træner har næsten ikke brug for nogen forberedelsestid. Alt er copy and paste online. Dette afspejles i prisen. Online coaching er billigere end fysisk coaching. Jeg har allerede skrevet om dette.

De 5 stærkeste online coachingmetoder

ændre mig

Ofte kommer der folk til os, som gerne vil ændre sig. De indser, at gamle måder at opføre sig på ikke længere passer dem. Eller føler sig presset fra deres omgivelser (arbejdsgiver, familie, venner) til at skulle ændre sig. Desværre falder forandring sjældent i vores skød. Der er normalt meget at gøre for dette.

Mennesker ændrer sig særligt godt af to grunde. På den ene side er der et stort pres udefra. Når vi har prøvet alt. Når der simpelthen ikke er nogen anden vej, og vi er tvunget til at ændre os.

Den anden grund er en attraktiv fremtidsvision. Et kæmpe ønske, som vi gerne vil opfylde. Vi ønsker forandring indefra.

Når folk vil ændre sig, har de brug for et motiv. Ønsker du denne forandring for dig selv, eller er den ønsket udefra? Det er en stor forskel, tro mig. Når vi har afklaret, hvilken vej vinden blæser, vil vi sammen udarbejde en strategi.

Denne strategi viser, hvordan ønsket kan blive til virkelighed. Vi arbejder sammen om at finde måder at bryde ud af gamle mønstre. Byg livliner, der hjælper dig med at komme tilbage til den nye tilstand.

Alt dette fungerer fantastisk hos os i online coaching. Hvilken coachingmetode er det? Oplevelsen af ​​din professionelle online coach. Han/hun kender forskellige værktøjer, som han/hun kan bruge perfekt til succesfulde forandringer.

De andre og jeg

Spændinger og konflikter har som regel deres rødder i forskellige overbevisninger. Men selvom det ikke lykkes med jobsøgningen, kan det tyde på forskelle. Måske passer du ikke ind i de virksomheder, du søger hos?

Med denne metode skræller vi ud, hvad der gør dig speciel. Hvad gør dig unik. Og hvor faren lurer. Fordi dine styrker og positive egenskaber kan forurolige andre. Eller fremkalde afvisning.

Sammen finder vi ud af, hvor du er på kortet, og med hvilke mennesker du kommer særligt godt ud af det. Og du ser, hvordan du kan opbygge gode relationer til de andre mennesker, der ikke gør det med det samme.

Vi udfører denne coachingmetode med forskellige værktøjer. De har det til fælles, at man står på et kort og genkender, hvornår man må krydse grænsen. Går fantastisk online.

Jeg føler mig svag

En midlertidig tilstand af svaghed kommer til tider over os alle. Overalt omkring os ser det ud til, at der er tonsvis af superhelte. Super chefer og super kollegaer så langt øjet rækker. Desværre fatter vi ikke virkeligheden i øjeblikket. Vi bukker under for udseende og ser kun det, vi ønsker at se. Det er en skam, for vi har alle gode dage og dårlige dage. Dage hvor vi er fulde af energi og dage hvor vi mangler alt.

Hvis du fanger sådan en dag igen, er der et middel. Vi kalder metoden for ressourcetræ. Denne er fuld af overraskelser, og vi bruger den derfor til forskellige ting. Først og fremmest selvfølgelig for at vise dig, hvilke styrker og egenskaber, der ligger i dvale i dig. Udviklingsmuligheder kan udledes heraf. Men det er ikke alt.

Mål, som du sætter dig for din udvikling, kan også synliggøres med træet. Hvad skal der til for at nå målene? Hvem vil hjælpe dig med dette? Hvor er der faldgruber.
Vi elsker dette træ, fordi det kan bruges optimalt online og indeholder en masse kraft.

Livet har meget at byde på

Livet består af op- og nedture. Heldigvis, for uden dem ville det være ret kedeligt. Og der ville heller ikke være nogen udvikling. Derfor nyder vi det endnu mere, når det går rigtig godt. Desværre kender vi også den side, hvor det går mindre godt.

De faser af livet, hvor det ikke går så godt, er ofte ledsaget af omvæltninger. Hvad det betyder? Når vi står på tærsklen, er der noget, der bevæger sig.

At være teenager kan være vidunderligt. Du behøver ikke bekymre dig om mange ting. Lethjertethed er en konstant følgesvend. Men det går ikke uden en beslutning. Hvilken vej skal vi vælge? Vil du fortsætte med at studere eller gå på arbejde?

Til sidst slog vi os ned. Vores liv har stabile dele, der giver os energi og tryghed. Men midt i livet begynder vi at stille spørgsmålstegn ved os selv. Vil gerne vide, om det er alt. Gad vide, hvad livet ellers har i vente for os.

Senere tænker vi på vores arv. Hvad er der tilbage, når vi er væk?

Vi synes, at coachingmetoden i de forskellige faser er rigtig spændende. Det er fantastisk til onlinebrug. Dette udtrykker stabilitet og ustabilitet endnu bedre.

Gør dig hørt

Lider du af ikke at blive hørt med din mening? Overser andre dine argumenter? Tager du dig ikke seriøst nok? Så har vi en løsning til dig. Vores metode til at forbedre udseende og kommunikation hjælper dig til endelig at blive hørt. Vi troede ikke selv på det, men det fungerer også perfekt online.

Byg en relation og få det rigtige svar på alle spørgsmål. Overbevis andre mennesker om dig gennem sproget. Fremstil argumenter på en sådan måde, at ingen kan argumentere imod dem. Alt dette kan du lære af os.

Vi elsker at tage sproget til et andet niveau og vise dig, hvordan du kommunikerer bedre. Det gode? Det er også muligt i online coaching.

Og hvad bringer dig til os?

De fem stærkeste coachingmetoder præsenteret her er blot et udvalg. Hvis det er nødvendigt, kan vi trække på meget mere. Og måske har du allerede mistanke om det: de kommer fra fysisk coaching. Har bevist sig der i mange år. Hvad er det for dig? Vi tilbyder også coachingmetoderne online. Vi har fået et par ideer til dette.

About admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *