det manglende led i din forretningsstrategi

Onboardingogså kendt som integrationsprocessen, er et varemærke blandt en udvalgt gruppe af virksomheder med reelle mål, da onboarding det er i bund og grund en form for organisatorisk socialisering, der bør bruges til at ombord og fastholde nye ansatte.

For at du kan forstå, hvordan processen med onboarding af nye medarbejdere og se data, der beviser, hvordan integrationsprocessen kan være gavnlig for din virksomhed, fortsæt med at læse denne artikel.

Hvordan fungerer integrationsprocessen?

I det japanske perspektiv har du tre ansigter: det første viser du til verden, det andet til din familie og nære venner og det tredje viser du aldrig til nogen, fordi det virkelig er, hvem du er.

I det væsentlige er processen med onboarding eller medarbejderintegration bliver sand, når du integrerer de tre japanske ansigter sammen, for både medarbejder- og arbejdsgiversiden.

Derfor har organisationer individuelt også deres egne ansigter: De skal håndtere investorer, kunder og menneskelig kapital anderledes.

Derudover svinger markedet ofte, hvilket medfører trusler, der kan påvirke en virksomheds veje. Der er mange risici, det være sig den naturlige øgede konkurrence, udviklingen af ​​nye teknologier eller ganske enkelt ansættelse af nye medarbejdere, som ikke passer ind i organisationskulturen.

Derfor er en kontinuerlig søgen efter forbedring af ledelsespraksis nødvendig. En effektiv integrationspolitik minimerer f.eks. de risici, der er forbundet med tiltrædelsesprocessen, hvilket styrker organisationsstrukturen til at imødegå andre risici og trusler.

Dem, der perfektionerer en onboarding-proces, uanset hvordan de gør det, enten ved at indgå stærke eksterne strategier eller gennem onboarding at fokusere på personlige og familiemæssige egenskaber, såsom dem, der dyrkes af japanerne, kan garantere fantastiske resultater.

Se nedenfor nogle emner, der viser effektiviteten af onboardingudover selvfølgelig at tjekke mere information om hvad det er, hvordan det virker og hvorfor man skal bruge integrationsprocessen.

Vær opmærksom på forandringsprocesser

Når det drejer sig om en ny medarbejder eller endda en professionel udflyttet i virksomheden, er det nødvendigt at overveje forandringsprocessen som helhed, da ingen overgang er enkel.

Det, der er på spil, er tilpasningen af ​​en forventningsfuld fagperson, som skal opfylde virksomhedens behov.

Processen med onboarding af din medarbejder skal være så gennemsigtig og rolig som muligt for bedre at kunne styre overgangsprocessen og betjene begge sider. Efter alt, den onboarding effektiv er i hvilken grad virksomheden er i stand til at indsætte det nye teammedlem i sin organisationskultur.

Onboarding: Myte eller påvirker det din virksomheds resultater?

Ifølge TalentWise, 91 % af nyansatte bliver i virksomheden i mindst et år, hvis organisationen har en effektiv onboarding-proces. Allerede 69 % af disse nyansættelser forbliver i virksomheden i mindst tre år, hvis den har et velstruktureret program.

Derfor er det essentielt for virksomheden at sikre, at nyansættelser ikke hurtigt forlader organisationen, da disse fagfolk vil være dem, der driver virksomhedens overordnede præstation i en overskuelig fremtid.

Derudover viser nyere data, at virksomheder mister 25 % af alle nye medarbejdere inden for et år, og årsagen til at forlade medarbejdere er i hvert sjette tilfælde den ineffektive proces med onboarding.

Onboarding og træning går hånd i hånd

Ifølge en rapport fra CareerBuilder25 % af medarbejderne indrømmede, at deres onboarding-processer ikke omfattede nogen form for træning, hvilket kan resultere i tab af 60 % af en virksomheds samlede arbejdsstyrke over fire år.

Der er dog også organisationer, der er på vagt over for den stigende nedslidning på markedet og indser, at det faktisk er en investering at bruge en betydelig mængde tid og penge på udvikling af nye ansatte.

Omkostningerne ved at forlade en medarbejder er meget høje og derudover kan det betyde en dygtig medarbejders afgang til en konkurrerende virksomhed.

Men hvis du har mistanke om, at dine medarbejdere forlader virksomheden trods uddannelsen, bør du måske også være bekymret for din virksomheds løbende uddannelsesprocesser.

En god politik onboarding hjælper med det økonomiske

Ligningen er enkel: Hvis du ikke gør nok for at engagere dine nyansatte med praksis med effektiv onboarding, kan virksomheden pådrage sig høje omkostninger. Personaleudskiftning kan være dyrt, og ingen organisation ønsker at have en ustabil omsætning.

Så hvis du mister dem, har du et betydeligt beløb at betale, som sandsynligvis vil overstige omkostningerne ved et onboarding-program.

Professionel integration hjælper med at maksimere ydeevnen

Forskning har vist, at onboarding-programmer hjælper med at øge medarbejdernes ydeevne med op til 11 %. Rent talmæssigt virker dette måske ikke attraktivt i starten, men i stor skala vil det efterlade en betydelig indflydelse på virksomhedens tal.

Vejledning er anderledes end integration, okay?

En af de mest almindelige misforståelser på arbejdsmarkedet er at tro, at orientering og integration betyder det samme.

Orientering er en lille del af den bredere onboarding-proces, mens sidstnævnte rækker langt ud over at udfylde den nye medarbejders papirarbejde i HR og opsætte deres e-mail i IT. Det, der sker, er, at samarbejdspartneren kan vejledes, men ikke integreres.

For nylig har Linkedin gennemførte en undersøgelse blandt 14.000 fagfolk rundt om i verden om, hvilke typer integrationsteknikker de foretrak, og resultatet var noget uventet.

I undersøgelsen, Inside the Mind of Today’s Candidat, kun 17 % af de adspurgte nævnte velkomstgaver som meget nyttige i deres onboarding-processer. Deltagere i alle aldre, nationaliteter og køn var enige i de fem integrationspraksisser, der er nævnt nedenfor, som værende de mest nyttige, så tjek det ud:

  1. Sikre, at nye medarbejdere har “en-til-en” tid med deres direkte ledere.
  2. Gør den nyansatte opmærksom på, hvad der forventes af ham på længere sigt.
  3. Hav en tidsplan/dagsorden for medarbejderen i de første uger.
  4. Husk konstant at lægge vægt på virksomhedskultur.
  5. Hjælp med at arrangere en-til-en møder for at møde nye kolleger.

Konklusion

Til sidst en undersøgelse foretaget af Aberdeeb Group viste, at 86 % af de adspurgte siger, at beslutningen om nyansatte om at blive hos virksomheden på længere sigt træffes i de første seks måneder.

Derfor er en proces af onboarding effektiv kan garantere en del af en virksomheds succes, i betragtning af at fastholdelse af talent direkte påvirker udviklingen af ​​en virksomhed.

Også, hvis du ønsker at outsource onboarding af din virksomhed, ved, at der er virksomheder specialiseret i integrationsprocesser, der følger med struktureringen af onboarding i din virksomhed, overvåge, træne og tilbyde den nødvendige støtte til strategiens succes.

Denne proces giver en positiv oplevelse for både organisationen og medarbejderen. Endvidere er det interessant at bemærke, at den måde, virksomheden behandler nyansatte på, igen informerer alle øvrige medarbejdere om institutionens mål, værdier og kultur.

Men glem ikke: det er vigtigt, at læring og udvikling i din virksomhed er kontinuerlig, på denne måde er det muligt at holde medarbejderne konstant kvalificerede og uddannede, hvilket gør forretningsmålene mere og mere håndgribelige.

About admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *