forretningsledelsestendenser

Temaer relateret til menneskelige ressourcer udvikler sig og forbedres altid, og i 2020 fortjener nogle HR-tendenser bestemt særlig opmærksomhed.

En virksomhed fungerer kun godt, når hovedudstyret fungerer korrekt, og enhver, der tror, ​​at nøgledelen af ​​et selskab kun er det tilbudte produkt, tager fejl.

Det er bare det, at flere og flere institutioner indser vigtigheden af, at den HR-professionelle hjælper og tager vare på virksomhedens mest værdifulde kapital: menneskelig kapital.

Derfor gennemføres og forbedres nye medarbejdertrænings- og udviklingstendenser hele tiden, for at holde medarbejderne altid motiverede og effektive i arbejdsmiljøet og for at sikre en effektiv HR-styring i nutidens virksomheder.

Disse nye trends lanceres på markedet, og du skal følge væksten på dette område for at sikre din virksomheds succes.

For at gøre det nemmere udvalgte vi alt, hvad en professionel med speciale i Human Resources-afdelingen burde gøre og vide for at forbedre produktiviteten i teamet og dermed virksomheden.

Digital HR: tendenserne i fremtidens organisationer

Brugen af ​​teknologi er en af ​​de stærkeste tendenser for fremtidens HR.

Det skyldes, at HR-chefen vil kunne varetage den bureaukratiske del af sit arbejde ved hjælp af f.eks. software der kan reducere nogle praksis, der tidligere blev produceret manuelt, såsom løn og organisering af ferier.

I dag kan de laves og styres igennem software People Management, hvilket giver mere fritid til ledere, som kan fokusere på at udvikle mennesker og på udvælgelse og uddannelsesprocessen.

Disse software også assistere i andre funktioner som f.eks

årlig ferie

Det letter opretholdelsen af ​​kontrol over antallet af arbejdstimer, og undgår juridiske problemer, der kan opstå, når styringen af ​​disse timer ikke er udført korrekt.

Timebanken tjener til at styre arbejdsbyrden, så arbejdsgiveren kan omlægge det udførte overarbejde, hvilket reducerer lønomkostningerne.

For at bruge timebanken skal du bare forstå følgende situation: en medarbejder, der har en ophobning af arbejdsbyrde, kan konvertere den til ekstra ferie eller ekstra fri i løbet af ugen.

Du software, så faciliter denne kontrol, så der er en effektiv reduktion af omkostningerne. De giver også mulighed for kontrol over godkendelsen af ​​overarbejdsanmodningen, når den foreslås af medarbejderen, på en enkel og intuitiv måde, hvilket garanterer lederen analysen af ​​behovet for anmodningen.

Digitalt elektronisk punkt

Med det digitale elektroniske punkt har virksomheden mere sikkerhed og kontrol med, at medarbejderne overholder de arbejdstider, der er aftalt i kontrakten, da det er muligt at tilgå den i realtid.

Derudover er det med nogle ledelsesprogrammer muligt for medarbejdere at klokke ind selv uden internetadgang, uanset hvor de er, gennem applikationer på deres mobiltelefoner.

Ved hjælp af det elektroniske punkt er det nemt at følge arbejdsplanen, hvis virksomheden har en sådan, udover at kunne omplacere medarbejdere, hvis der skulle være behov for en ændring.

De garanterer også udstedelse af lønsedler ved hjælp af tilstedeværelse, hvilket letter lederens arbejde og mindsker bureaukratiet i forbindelse med kontrol af hver enkelt medarbejders ind-, udrejse-, fraværs- og feriedage – trods alt er alle informationer tilgængelige i programmet.

Fjernarbejde

en af ​​tendenserne offline for fremtidens HR er det fleksibilitet mht. arbejdstid, som vi vil se nedenfor.

Med kun internetadgang er det muligt for HR-chefen at styre alt fjernarbejde af sine medarbejdere, hvilket sikrer leveringen af ​​de ønskede opgaver.

Nogle virksomheder leverer chats (chatrum online) internt, så medarbejdere og ledere kan udveksle information og tale på en formel måde, mens historikken gemmes, for at sikre effektiv kommunikation af hele teamet.

Gamification

Det er en teknik, der gør det muligt at overvåge hver enkelt medarbejders præstation og evaluere den – og det sker mens medarbejderne arbejder på at nå deres individuelle mål.

For ledere er det nemt at administrere belønninger for hvert trin opnået gennem denne type arbejde.

Ved hjælp af specifikke spil, som involverer opnåelse af mål, ledes medarbejderne til opgaverne inden for deres kompetence, for at levere dem i henhold til specifikationer.

Fordelene ved gamification og overvågning udført af lederen er at give sund konkurrence mellem teams, slappe af arbejdsmiljøet og tillade nye talenter at blive opdaget – ud over at øge deres produktivitet.

Onboarding

Onboarding er afgørende for integrationen af ​​nye medarbejdere og også for eventuelle afgange.

Nogle software levere dette værktøj, med hvilket det er muligt at anmode om al obligatorisk dokumentation og identificere, hvis en medarbejder ikke har alle dokumenter til rådighed, hvilket gør det muligt at rette op på dette hul.

Der er også mulighed for at opliste, hvilke adgangsprøver medarbejderen skal fremlægge for virksomheden og spore hele sin historik, fra jobskift til evt. advarsler.

Performance Management

Denne funktion, der er tilgængelig på nogle platforme, tjener til at styre mål og overvåge alle medarbejderes præstationer, hvilket gør det muligt at opdage, hvem der kan nå flere mål, og hvilke medarbejdere der producerer mindre eller ikke når de fastsatte mål.

Med støtte er det muligt at hjælpe disse medarbejdere og omdefinere deres planer, strukturere nye mål, så de kan producere mere.

Gennem god performance management er lederen i stand til at fange, hvad det er for problemer, der kan ske i produktiviteten, udover at kunne finde løsninger ud fra hver enkelt problemstilling.

Tendenser offline for fremtidens HR

Ikke kun de tendenser, der involverer teknologi, der fortjener at blive fremhævet, for 2020. offline er også evidens og skal udvikles. Vil du se hvordan?

Træning og udvikling

Investering i personaleuddannelse og udvikling giver adskillige fordele, såsom:

  • mere effektive og produktive teams;
  • stigning i daglig indkomst;
  • bedre udnyttelse af hver enkelt medarbejders kapacitet, placere dem i den rigtige position, øge produktiviteten;
  • øget sund konkurrenceevne for at nå mål;
  • mere motiverede medarbejdere og større produktivitet, hvilket genererer mere overskud;
  • nedsættelse af indekset omsætning.

Det er interessant at stimulere dine medarbejderes viden, da det at holde en medarbejder opdateret og med et højt vidensniveau forbedrer deres præstationer.

Der er mange måder at gøre dette på: enten gennem en økonomisk støtte eller ved at give dig mulighed for at deltage i kurser, værksteder eller foredrag.

Det er også muligt at leje noget intern uddannelse. Selskabat sikre et større antal deltagere.

Nogle emner er populære og kan være en god måde at begynde at lede efter træning til dit hold, såsom:

Følelsesmæssig intelligens

Det er vigtigt at evaluere og opmuntre medarbejdere, især dem i lederstillinger (men ikke kun dem), til at udvikle og lære at håndtere deres egne følelser.

Ledelse

At udvikle en lederånd er en af ​​de store indsatser for fremtiden, når alt kommer til alt, inspirerer og motiverer en god leder andre, hvilket giver teamet mulighed for at udvikle sin proaktivitet og arbejde til at ske naturligt. På denne måde er det muligt for hvert teammedlem at udføre deres opgaver på den bedst mulige måde uden afbrydelser – hvilket øger produktiviteten.

Fleksibilitet

Efterspørgslen efter job med mere fleksible arbejdstider bliver mere og mere fremtrædende.

At lette arbejdsbyrden for medarbejderne er ikke det samme som at reducere mængden af ​​arbejde: Det, der skal gøres, for at denne fordel ikke skader virksomhedens præstation, er at øge målene og sætte en leveringsdato for hvert projekt.

Hermed ved medarbejderen, hvad han skal gøre, og hvor meget tid han har til at levere, for eksempel at kunne styre sin arbejdsplan.

Denne tendens er ikke vokset tilfældigt: med fleksibilitet og fjernarbejde er det muligt at observere en stigning i produktionen, da medarbejderen producerer mere på kortere tid og organiserer sig på sin egen måde, da han selv ved, hvordan man øger selve hans præstation.

God HR-ledelse ser på mennesker og optimerer deres processer – og det sker ved at kombinere det online med offline.

Ledere, der formår at gøre god brug af de værktøjer, der findes på markedet for at optimere deres arbejde, har mere tid til at fokusere på den menneskelige side, gennem kurser, træning og udvikling.

About admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *