forstå, hvor vigtige de er for effektivitet i professionel præstation

Er du leder, men ikke vant til at læse bøger om produktivitet? Dette kan være en hindring for din udvikling. Vedligeholdelse af læsevanen kan være med til at øge produktiviteten, modstandsdygtigheden over for problemer, større motivation for hverdagen, foruden flere andre personlige pointer.

Ud over at det er et spørgsmål om vane, som kan indgå i hverdagen med en lille indsats i starten, for senere at blive til noget automatisk. Derudover skal nuværende ledere holde sig opdateret, for at vide, hvordan man håndterer markedsinnovationer, som konstant fornys.

Derfor bringer dette indlæg tips fra bøger om produktivitet, og hvordan de er vigtige for effektivitet i professionel præstation. Tjek ud!

Hvordan læser man mere?

Som vi har set, er læsning et spørgsmål om vane. Når det indgår i vores dagligdag, bliver det noget automatisk og uundværligt. Men hvad kan du gøre for at gøre læsning til en vane? Dette er et almindeligt spørgsmål. Derfor bragte vi nogle tips.

tag noter

Hvis du har problemer med at koncentrere dig om at læse, så noter det, du læser. Dette vil hjælpe med at gøre indholdet klarere. Mens du læser, kan du have din kuglepen klar og en notesbog til at skrive dine tanker og forståelser om læsning ned. Hvis dette ikke er et problem for dig, kan du understrege og fremhæve idealer i selve bogen.

For dem, der foretrækker e-bøger, kan du gøre dette i en notesblok. Dette hjælper dig til at blive mere involveret i det, du studerer, hvilket gør dit sind mere fokuseret og fokuseret og øger forståelsen.

En anden fordel er, at du kan henvise til dine noter, når du har brug for at huske indholdet.

Læs indledningen og fodnoterne

Nogle mennesker springer bogens introduktion og fodnoter over for at afslutte bogen hurtigere. Det er ikke en god ting, da disse steder kan være nyttig information om, hvad du finder i bogen, for at få overblikket og værdien af ​​indholdet.

Skab et godt læsemiljø

Et miljø dedikeret til læsning påvirker skabelsen af ​​vanen positivt. Der bør også oprettes tid til dette, som man gør på et møde. En god mulighed er at reservere en time før sengetid for at slappe af med dette. Dette kan også hjælpe med søvnen.

Undgå at tage mobiltelefonen

Det anbefales også at undgå sociale medier under læsning. Hvis du har din mobiltelefon ved siden af ​​dig, vil du sandsynligvis let blive distraheret, og du kan fare vild i indholdet og tage længere tid at fortsætte, hvor du slap.

har mål

At sætte mål for læsning er også en måde at optimere processen på. Denne forpligtelse gør dig mere fokuseret og fremskridt.

At læse er en vane, og for ledere er det endnu vigtigere. Lad ikke dette ligge til side og følg trinene for at optimere din læsning.

Hvordan kan læsning bidrage til professionel succes?

Ligesom fysisk træning er gavnligt for kroppen, skal der læses for intellektuel udvikling. For nogle opfattes det som et fornøjelsesøjeblik og en hobby, og det er det, vi skal arbejde videre med for at opnå fornøjelsen ved at læse.

At vide, hvordan denne vane kan bidrage til professionel succes, er en måde at tilskynde til opnåelse, hvis ikke for fornøjelsens skyld, for personlige vækstmål. Se fordelene ved at læse, og hvordan det kan bidrage til din udvikling som leder.

Læsning træner hjernen

Læsning træner hjernen, som er en muskel og kræver aktivitet, ligesom kroppen, for at levere sin bedste præstation. Når det stimuleres på regelmæssig basis, forhindrer det et fald i kognition, og forsinker senile virkninger. Ud over at forebygge sygdomme som demens og Alzheimers sygdom.

På denne måde er stimulering af hjernen med læsning fremragende til at forberede den til arbejde, ligesom en atlet forbereder sig til et mesterskab.

Forbedrer kognitive funktioner

Kognitive funktioner såsom hukommelse stimuleres også af læsning. Gør det mindre anstrengelse at huske noget. På det faglige område er det vigtigt at huske information som: data, mødeemner, dagsordener, beskeder, der skal sendes, bl.a.

Derudover forbedrer det forståelsesevnen. Inden for virksomheden er dette med til at reducere den tid, det tager at forstå tidligere informationer, hvilket gør hverdagen mere dynamisk og produktiv.

Koncentrationen er også forbedret, dette hjælper i de job, der kræver større fokus, med denne stimulans er det muligt at bevare opmærksomheden i længere tid.

Optimerer søvn

Søvn forbedres også ved at læse. Dette skyldes, at det kan reducere stress, især hvis det gøres før sengetid, uden adgang til mobiltelefonen og med svagt lys, hvilket letter søvninduktion. En afslappende nattesøvn er afgørende for at øge produktiviteten på arbejdet, da et udhvilet og trænet sind kan fungere bedre.

Hjælper med at gøre personen mere velformuleret

De, der har for vane at læse, har mere indhold at diskutere. Snart bliver du en mere velformuleret person i diskussioner med interessante oplysninger at dele. Dette er vigtigt på alle personlige områder.

forbedring af ordforrådet

Det hjælper også med at forbedre grammatik og stavning. Fordi det giver adgang til en større mængde ord og sætningskonstruktioner. I arbejdsmiljøet er dette meget vigtigt for, at kommunikationen er fyldestgørende og professionel.

Forbedrer kritisk sans

Kender du de falske nyheder, der altid dukker op? Hvem har for vane at læse og information, har en større kritisk sans for at håndtere denne information. Dette hjælper med at skabe større indsigt til at analysere mere komplekse situationer på arbejdspladsen, ved at drage mere informerede konklusioner baseret på personligt repertoire og forskellig information.

udøve disciplin

Disciplin er afgørende for det professionelle liv, såvel som for andre områder. At bevare vanen med at læse opmuntrer til denne egenskab, da du bruger en del af din tid på at dedikere dig selv til dette øjeblik.

Øger kreativiteten

Når du har mere information om alle områder, er det muligt at nå frem til mere kreative konklusioner, også på arbejdet. Dette aspekt hjælper med at løse daglige problemer med større kreativitet og smidighed.

Stimulerer empati

Ifølge forskning udført af Emory University, når du har kontakt med en andens skrevne historie, skabes hjernestimuli svarende til den virkelige oplevelse af at følge den situation.

Læsematerialer, der fortæller historier oplevet af skabere, er således en glimrende måde at udvikle empati på, hvilket gør det lettere at sætte sig i den andens sted i arbejdsmiljøet. Dette spørgsmål er vigtigt på alle områder, og det hjælper også ledere til lettere at styre teams med stor kulturel mangfoldighed.

Øger mental sundhed

Med alle disse intellektuelle fordele er det muligt at forbedre mental sundhed. Ifølge forskning udført af University of Sus tager det 6 minutters læsning om dagen for at forbedre stressniveauet. Dette øger kvaliteten af ​​arbejdet, da et mere roligt sind gør det muligt at optimere beslutningstagningen.

Hvor vigtige er produktivitetsbøger?

Har du nogensinde hørt, at “ledere er læsere”? Dette ordsprog bruges meget af store personligheder som Oprah, Bill Gates og andre dedikerede læsere. Disse mennesker opgiver på trods af den professionelle agitation ikke læseøjeblikket.

Dette forklarer så meget succes. I betragtning af dette er det vigtigt at kende vigtigheden af ​​bøger om produktivitet, og hvordan de hjalp gode ledere til at opnå ekstraordinære resultater. Se detaljerne:

Hav en base for at stimulere holdets produktivitet

For en leder, der er ansvarlig for teams, der skal være produktive, er der intet bedre end indhold, der er fokuseret på, hvad han skal opmuntre. Når alt kommer til alt, hvordan kan en leder tale om produktivitet med teamet uden at have den nødvendige information om emnet?

Det vil sige, at for at forbedre ledelsen er produktivitetsbøger uundværlige. Ud over de mentale, intellektuelle og kognitive fordele, som læsevanen medfører, hjælper bøger om produktivitet med at forbedre ledelse.

Hent inspiration fra andre succesrige ledere

At forbruge indhold, der taler om andre ledere, både tidligere og nutidige, er en måde at få vejledning i, hvordan man navigerer i daglige udfordringer. Kan du huske, at vi talte om forskning i at fremme empati baseret på erfaringer rapporteret af andre i bøger? Det samme sker, når vi ser andre succesrige menneskers livshistorier og vejen, der er taget for at nå målet.

Kend ledelsesmetoder

Ydermere er det ikke kun vigtigt for lederen at kende de metoder, der vil forbedre ledelse, men grundlæggende for godt arbejde. Derfor er det en del af faglig udvikling at kende alle mulige måder at optimere dit teams præstation på. Bøger om produktivitet er en glimrende måde at gøre dette på, med udvidelse af personlig viden.

Hvilke bøger kan hjælpe til effektiv ledelse?

Nu, hvad alle ledere ønsker at vide er: Hvordan vælger jeg de bedste produktivitetsbøger for at udvide min viden? At kende dette svar er vigtigt, da det giver lederen en vej at følge i søgen efter læring.

Læsning af kvalitetsindhold er afgørende for at opnå resultater hurtigere. Det er derfor, vi har adskilt 5 produktivitetsbogtips, så du kan starte din rejse. Tjek ud!

øge produktiviteten

Kender du den virkelige betydning af en produktiv dag til dag? Det viser bogen Increasing Productivity. Det nuværende århundrede er kendt som vidensæraen. Ledere har således missionen at planlægge, tænke og vedligeholde effektiv kommunikation.

Denne bog vil hjælpe dig med at håndtere distraktioner og overanstrengelse på en positiv og smidig måde, samt hjælpe dig med at forbedre kommunikationen. Dette skyldes, at produktivitetsværktøjer giver dig mulighed for at øge lederes personlige præstationer. Det er en god bog at starte rejsen med.

De fem valgmuligheder for ekstraordinær produktivitet

Bogen De fem valg for ekstraordinær produktivitet viser, hvordan man håndterer overbelastningen af ​​aktiviteter og håndterer dem på en måde, der optimerer arbejdstiden.

Det er fantastisk for ledere, der føler, at de arbejder hårdt, men får små resultater. Hjælper med at styre beslutninger, energi og opmærksomhed for at levere høj ydeevne.

Projektledelse

Project Management er en bog, der hjælper med at levere projekter til tiden og til den bedste pris. Indholdet er indikeret til ledere, der har svært ved eller ønsker at forstå mere om, hvordan de administrerer deres tid og indsats mere effektivt, optimerer deres omdømme på arbejdet, tillid og troværdighed hos klienten og teamet.

Grundlæggende om tidsstyring

Produktivitet kan kun opnås med effektiv tidsstyring. Bogen Fundamentals of time management hjælper lederen til at leve med overskuddet af daglige opgaver, optimerer den tid, der er til rådighed for hver funktion og hjælper med at definere prioriteringer. Er du ikke i stand til at overholde deadlines, eller ønsker du at forbedre din leveringstid for at påtage dig flere projekter? Dette er det rigtige indhold for dig!

fokuser på mig

Fokus på mig-indholdet er rettet mod personlig udvikling, stimulerende overtalelsesevner til at nå mål. Dette er vigtigt for at få mest muligt ud af de muligheder, der opstår i arbejdsområdet og være klar til at møde dem; optimere møder; tidsstyring og dermed produktivitet.

Derfor er det muligt at gøre læsning til en positiv vane. Dette er med til at forbedre kognitive, intellektuelle og personlige funktioner, hvilket bidrager til bedre leverancer i arbejdsmiljøet. Det hjælper også altid at være opdateret på markedet, hvilket gør lederen mere velformuleret, empatisk og kommunikativ.

Bøger om produktivitet er afgørende for en leder. Det er fordi, han skal beskæftige sig med tidsstyring, deadlines, omkostninger og alle de detaljer, der fører holdet til succes.

About admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *