Hospitalsledelse: præstation, løn og profil

Hospitalsledelse er det administrative område for sundhedsnetværk/-enheder. Men i modsætning til andre områder er der her en iboende bekymring for menneskers velbefindende, respekt for livet og et behov for løbende evaluering og kontrol. Netop derfor, Lederen er en yderst vigtig professionel. At kunne lede en eller flere enheder og teams.

Især under Covid-19-pandemien blev dette indsatsområde endnu mere tydeligt. Da forskellige “smuthuller” og problemer blev bemærket i stor skala.

I dette indlæg vil du bedre forstå, hvordan denne ledelse fungerer, kurser til at arbejde i området og mange andre vigtige erhvervsmæssige aspekter for din professionelle fremtid.

Hvordan fungerer hospitalsledelsen?

Hospitalsledelse er området for administration af netværk eller sundhedsenheder. Den vej, fagmanden, der arbejder i felten, er ansvarlig for at evaluere, planlægge og udføre kontrollen af ​​mennesker, teams og virksomheder.

Ofte, især i mindre enheder, er det en læge eller sygeplejerske, der står for dette. Dette ender dog med at kompromittere den generelle funktion og arbejde for den person, som er overbelastet eller ude af sit felt. I dette scenarie ender nogle af disse fagfolk med at migrere karrierer. Det vil sige, at de starter på sundhedsområdet og ender med kun at fungere som ledere.

Denne migration forekommer hyppigt og bringer flere fordele til sundhedsenheder. Fordi de allerede arbejder i området, kender de jo bedre til den generelle funktion, fejl og succeser, rutiner, hovedproblemer og konflikter osv. Under alle omstændigheder vil sygehuslederen agere i sundhedsenhedens generelle administration og skabe en plan, tilrettelæggelse og udførelse af den generelle kontrol med institutionen. Alt dette tager de specifikke egenskaber i betragtning.

Et hospital adskiller sig jo fra f.eks. en privatklinik.

Arbejdsmarked

En af hovedfordelene ved hospitalsledelse er det brede arbejdsmarked.

I modsætning til hvad mange forestiller sig, kan denne leder arbejde på hospitaler og klinikker, såvel som på plejehjem, akutafdelinger, skadestuer, kliniske analyselaboratorier, apoteker, SPA’er, forsikringsselskaber og mange andre.

Det vil sige, at der ikke er nogen begrænsning til steder, der udfører specifikke aktiviteter. Som medicin eller kirurgi.

Som et resultat kan lederen nemt migrere mellem disse forskellige scenarier, forbedre den interne funktion samt optimere teams og interne tjenester, der tilbydes til tredjeparter (patienter eller kunder).

Hovedaktiviteter inden for hospitalsledelse

Hospitalslederen agerer i treklangen: planlægning, organisering og kontrol. Det betyder en mere komplet administration af enheden eller netværket med sigte på kvaliteten af ​​ydelser/bistand, bevarelse af liv, respekt med mere.

Umiddelbart er der nogle ganske almindelige forestillinger. Det er de vigtigste krav, der stilles fra begyndelsen. Tjek ud:

 • garanterer udførelsen tekniske standarder;
 • Generel infektionskontrol af enheden;
 • Tag kontrol over personalet;
 • Anmod om nye ansættelser havde brug for;
 • Kontrol af affald at blive kasseret;
 • Sikring af lagerkontrolhvad enten det drejer sig om produkter/udstyr eller medicin;
 • Anmodning om køb af forsyninger indre;
 • Definer specifikke måder, hvorpå institutionen kan fungere ordentligt;
 • føre tilsyn med kontrakter og pagter;
 • Håndter dokumenter indre;
 • Afgrænse ressourcer og undgå alt affald;
 • Definer indikatorer og analyser konstant ydeevne;
 • mægle konflikter og administrative problemer mv.

Hvad er lønnen for en hospitalsleder?

Lønnen for en hospitalsleder varierer efter typen af ​​virksomhed eller organisation, såvel som de aktiviteter, der er involveret der. Da der er klinikker og hospitaler, der opdeler deres arbejde i sektorer, er der dem, der leder efter nogen til at lede flere enheder eller endda et netværk.

I store virksomheder kan f.eks. Praktikanter tjener i gennemsnit R$6.000, og mastere tjener et gennemsnit på R$16.000.

I små virksomheder er startlønnen omkring 2.500 R$ og kan nå 7.000 R$.

Da der er denne variation, kan du kigge efter forskellige arbejdspladser og tjekke, hvad specifikationerne er. Fra aktivitetsfelt, løn, organisationens størrelse mv.

Hvilket er det bedste college for hospitalsledelse

Da lederen er et vigtigt område, der omfatter en række funktioner, kan lederen uddanne sig inden for sundhedsområdet eller i erhvervsadministration. Dette kan også involvere en kombination af felter.

Sammenfattende er det vigtigt at have CRA-registreringen (Regional Administration Council) i den stat, hvor du vil arbejde. I betragtning af dette er en interessant mulighed FM2S-kurserne.

I Lean Healthcare er der for eksempel fokus på afgrænsning af driftsmetodikken, procesværktøjer på sundhedsområdet, forbedringer i praksis og hovedspildet på dette felt.

På platformen finder du en række vigtige nyheder om emnet, andre kurser med mere. Så det er værd at tjekke ud.

Evaluer samtidig komplette kursusmuligheder, der tilbyder nøgleviden til denne administration. Især hvis du ikke arbejder på sundhedsområdet eller ikke har forkundskaber.

Sundhedschef – Vigtigste egenskaber for at arbejde i området

Sundhedslederen skal fungere som leder i det miljø, løse en række problemstillinger, uforudsete hændelser, vurdere generelle situationer med mere.

På denne måde adskiller vi her nogle af de vigtigste egenskaber eller væsentlige færdigheder for at være en god leder og vokse i din karriere.

Ledelse

At lede er at være leder af et team. Til det skal du være et eksempel, en inspiration for andre. Derfor, hvis du handler på en tvivlsom måde, vil andre ikke se dig som en, der skal følges.

O En leder er en person, der har en række færdigheder, der hjælper andre, uanset om de tænker på et svar eller løser konflikter. Netop derfor er det denne person, der efterlyses, når der sker noget.

Lederen skal således formidle tryghed, være sammenhængende i beslutninger, tydelig og sammenhængende, give kvalitetsfeedback, forstå og definere handlinger efter teamets talent, tilbyde anerkendelse og være den, der træffer retfærdige beslutninger.

Endelig er lederen i stand til at inspirere og opmuntre, give vejledning og vide, hvordan man overfører og bevare virksomhedens værdier og vision, og tilpasser alt til mission, moral, respekt og tilfredshed.

Det er værd at nævne, at i dette miljø er der en klode fuld af mennesker: teams, patienter, ledere, leverandører og mere.

Følelsesmæssig intelligens

Følelsesmæssig intelligens er evnen til at forstå, genkende og håndtere egne og andres følelser. Når du henvises til en anden, forstår og ved du, hvordan du skal håndtere disse problemer, primært for at løse og undgå konflikter.

Sammenfattende, når man beskæftiger sig med mennesker i et miljø præget af skrøbelighed, er det vigtigt at have denne følsomhed. Når alt kommer til alt, arbejder lederen (selvom indirekte) med udsatte mennesker, i blandede følelser.

I virksomhedens miljø forhindrer denne evne dig i at blive frustreret og reagere aggressivt eller offensivt, hvilket bringer større empati og tilpasser alt dette til virksomhedens mål.

Dette er relevant for ikke at blive hængende i dilemmaer, hvad enten det er kun i virksomhedens sektor eller kun i patientsektoren. Følelsesmæssig intelligens giver mulighed for en funktionel alliance.

strategiske evner

Effektiv hospitalsledelse er baseret på funktionelle strategier.

I den forbindelse skal lederen kunne planlægge, hvordan tingene skal fungere. Herunder overvejer variabler, ressourcer, servicekvalitet, fagfolk og budget.

Det betyder definere de strategier, der skal indarbejdes i virksomheden, mål, mål, der skal nås, fejl, der skal undgås og uforudsete hændelser. Derudover omfatter strategisk kapacitet fleksibilitet.

Da det tillader justeringer fra de nye scenarier. Da ændringer er uundgåelige, og uventede situationer kan ske når som helst.

Endelig er der flere andre vigtige egenskaber, såsom at give og modtage feedback, have en aktiv lytning og klar kommunikation, at lære at analysere data samt en analytisk kapacitet.

Læs mere:

About admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *