hvad de laver, og hvor meget de tjener

Logistikassistenten er et væsentligt område inden for erhvervslivet, og der dukker flere og flere specifikationer op på området, som tiltrækker nye studerende.

Rent praktisk er det denne person, der er kvalificeret til den generelle kontrol af materialer, dokumenter og noter. Der opstår dog stadig tvivl om, hvad der skal til for at starte i marken, eller endda hvad tilskrivningerne vil være.

Så her skal vi tale mere om dette erhverv, vigtig viden, løn og mere. Tjek ud!

Hvad er et logistikassistentkursus?

Logistikassistentuddannelsen har som hovedformål at undervise fælles processer af operationsområdet. Disse omfatter materialeopfyldning, information om produktion og opbevaring, transport og distribution med mere.

Derudover involverer det teknikker, der er i stand til at optimere virksomheders/organisationers ressourcer.

Det skal bemærkes, at mange kurser også tilbyder undersøgelser af transportprocesser, gældende regler, legalisering, handling i henhold til biosikkerhedsstrategier, præstationsovervågning og planlægning. Mellem andre.

Netop derfor er det vigtigt at vælge mere komplette kurser, udvide deres ekspertiseområde og give større muligheder. Da det vil have en mere effektiv læseplan for virksomheder.

Hvad skal du bruge for at være logistisk assistent?

Da virksomheder er på udkig efter kvalificerede fagfolk, med eller uden erfaring, er det et stadig vigtigere område, og du kan undre dig over, hvad du skal bruge for at være logistikassistent.

I dette emne vil vi præsentere de vigtigste færdigheder og karakteristika, der rækker ud over kurserne. Det vil sige, hvad du kan begynde at lære nu, uden at skulle foretage nogen økonomisk investering.

Strategisk tanke

O strategisk tanke det er ham, der ud fra nuet orienterer sig fra fremtiden. Det vil sige evnen til at fokusere på at komme ud af fortiden og bevæge sig mod det, der skal komme.

Det betyder, at selv med alt, hvad der sker lige nu, ser du muligheder og begynder at arbejde for at få ændringer til at ske.

I betragtning af, at organisationer altid er i forandring, og at logistik kræver løbende tilpasning, er dette afgørende.

Derefter, det er nødvendigt at rejse spørgsmål, have godt styr på tiden, vurdere situationer og konsekvenser, forudse og lære at forstå/håndtere tal.

Følelsesmæssig intelligens

Følelsesmæssig intelligens det er din evne til at forstå og styre dine egne følelser og følelser. Samt at forstå andre. Hermed udtrykker den sig effektivt og undgår unødvendige konflikter.

Samtidig formår du at være mere effektiv i dine relationer, og løse det der opstår på en overskuelig og sammenhængende måde. I arbejdsmiljøet forhindrer det også, at tingene bliver taget personligt eller stress “taler højere”.

Derefter, Selvbevidsthed, sætte grænser, acceptere og forstå feedback, vælge de kampe, der er værd at kæmpe og forbedre din kommunikation samt at lytte er afgørende.

Evne til at arbejde selv under pres

Logistikassistenten er en professionel, der dagligt vil håndtere arbejdspresset. Det er trods alt leverancer, dokumenter, mennesker, andre virksomheder og forskellige sektorer, der skal forblive i orden og fungere.

Derfor, du skal lære at handle selv med alt dette pres og udføre dine aktiviteter med maksimal ekspertise.

Men for det er det vigtigt at have veldefinerede regler og grænser, og at følge dem. Bryd samtidig op og uddeleger opgaver, lad være med at tøve, hold alt organiseret og håndter fejl/problemer efterhånden som de sker.

analytisk tænkning

O Analytisk tænkning er karakteriseret som assertiv ræsonnement, der bruger logiske og rationelle mønstre. Med dette undgår den beslutninger baseret på svage argumenter eller data.

Således er assistenten i stand til at træffe beslutninger hurtigere, med mindre tilbøjelighed til fejl og samtidig øge produktiviteten og den generelle funktion af sektoren.

Denne færdighed hjælper også med opgavedelegering, fejlløsning, problemforebyggelse og nye associationer.

For at udvikle denne færdighed er det vigtigt at begynde at analysere data, lære, hvad tallene betyder for virksomheden, at have et bredt spektrum, lære forskellige ting og udvikle en kritisk sans.

Sammen med analytisk tænkning, husk at dedikere noget tid til den generelle organisering af tingene. Ved at gøre dette bliver alt i fremtiden lettere og hurtigere, hvilket kun efterlader den generelle vedligeholdelse af rammer.

Evne til at håndtere og løse/mægle konflikter

I praksis beskæftiger logistikassistenten sig altid med andre fagfolk, fra forskellige sektorer, såvel som dem, der arbejder i partnerskab, eller som er underordnet ham.

Det er derfor naturligt, at der på et tidspunkt opstår en konflikt eller endog divergens. Hvad enten det drejer sig om spørgsmål om arbejdet, procesfejl, forhold af personlig interesse mv.

Den vej, at lære at håndtere og løse disse konflikter, der vil opstå, er essentielt for at opretholde intern “fred”, som vil styre arbejdet. Det betyder også, at man mægler diskussioner for at nå frem til et gunstigt/positivt resultat.

Det skal bemærkes, at dette ikke betyder at glæde alle, men at have en mere effektiv omhu. Det er trods alt et arbejdsmiljø, og personlige problemer bør holde sig uden for døren.

På samme tid, for at dette skal ske harmonisk, skal du altid klart afgrænse hver enkelts opgave. Som følge heraf bliver adskillige diskussioner om emnet hurtigt kasseret.

Hvad er rollen som en logistikassistent?

En logistikassistents grundlæggende funktion er at udføre al materialekontrol, herunder ind- og udrejse, samt at udstede fakturaer eller udarbejde andre dokumenter. Alt relateret til denne kontrol.

Denne kompetence rækker dog ud over det.

Snart, det er almindeligt, at medhjælperen agerer på flere fronter. Som i planlægningen af ​​virksomhedens driftsaktiviteter og i transportmidler og distribution. Det er også ham, der planlægger kommunikation og al intern logistik.

Samtidig kan assistenten være ansvarlig for at administrere og administrere alle økonomiske og materielle ressourcer i denne sektor. Derudover styrer han den operationelle proces og analyserer resultaterne af arbejdet, for mulige rettelser.

Men dette er ikke en regel, og der er virksomheder, der begrænser denne professionelles ydeevne i henhold til sektoren. Det betyder, at der kan være opdelinger ud fra organisationens behov.

I dette scenarie er der forskellige hjælpere, og hver enkelt er i et område. Som inden for opbevaring, pakning, lager, transport, ordrebehandling og vedligeholdelse af data og dokumenter.

Hvad er lønnen for en logistikassistent?

Ifølge Glassdoor er gennemsnitslønnen for en logistikassistent 1.587 BRL om måneden ifølge mindstelønnen.

Selvom, det mest almindelige på markedet er at finde fagfolk, der tjener omkring R$2.100 om måneden, med et loft på mere eller mindre R$4.000.

Det betyder, at de modtagne beløb varierer alt efter virksomhed og opgaver eller funktioner, der skal udføres. For eksempel er store virksomheder tilbøjelige til at betale mere og opdeler måske ikke sektorer. Afhængig af den branche, du arbejder i, og dine funktioner der, varierer lønnen.

I mindre virksomheder er der to almindelige situationer: lav løn og mindre efterspørgsel eller højere løn og en lang række ansvarsområder.

Spidskompetencer

Det vigtigste Ekspertiseområder for en logistikassistent er industrier og vejtransportorganisationer. Imidlertid vokser antallet af menneskelige ressourcer virksomheder og virksomheder generelt, der ansætter denne professionelle.

Ligeledes har mindre organisationer en tendens til at ansætte en assistent i takt med at virksomheden vokser, da kontrol er uundværlig, men det er ikke så nemt at gøre alt uden teknisk viden.

Læs mere:

About admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *