hvad er det, og hvordan bruger man værktøjet?

Jamboard er et Google-værktøj, der fungerer gennem en skærm, der er i stand til fuldstændig at transformere oplevelsen og sikre interaktivitet.

På samme måde er det let tilgængeligt på forskellige enheder, og det er blevet den bedste mulighed for uddannelse. Det kan endda integreres med andre apps, hvilket forbedrer oplevelsen yderligere.

Så gør dig klar til at finde ud af mere!

Hvad er Jamboard, og hvad er det til?

Jamboard er et Google-værktøj, der kom til at udvikle sig og erstatte brugen af ​​whiteboardet.

I praksis er skærmen forbundet med interaktive funktioner, udover at den er forbundet til internettet. Som et resultat kan du oprette, dele eller endda samarbejde med flere mennesker og endda forskellige steder. På den måde fungerer løsningen som en enhed, som er den højopløselige whiteboardtavle. Skærmen er berøringsfølsom og har 55 tommer. Derudover er det også en app.

Derfor kan og bruge Jamboard på din computer eller endda mobile enheder. Det kommer således som en komplet løsning, der virker i realtid. På samme måde kan teams arbejde harmonisk sammen ved hjælp af forskellige enheder.

Hvad er det for?

Jamboardet kan bruges til mange formål, både i uddannelse og, vigtigst af alt, i erhvervslivet. Uanset type.

I praksis tjener den til kreative teams, brainstorming, møder, træning, teamsprints og mange andre funktioner.

Inden for uddannelse opnår værktøjet maksimale resultater med stort potentiale for vækst. Når alt kommer til alt, kan undervisere bruge whiteboards til at dele vigtige data, lette brugen af ​​gruppeprojekter, arbejde eksternt eller ansigt til ansigt.

Ligeledes er det muligt at tilføje billeder fra søgemaskinen, håndskrevne noter, tegninger og andre elementer. Alt dette sikrer en mere kreativ og interaktiv præsentation.

Da det er tilsluttet systemet, har du ingen risiko for at miste dit arbejde, da alt gemmes automatisk.

I dette scenarie er det ligesom Google selv gjorde: en tavle, kun smartere.

Hvad kan du gøre på Jamboard?

Hvis du er i tvivl om, hvad Jamboard tillader dig at gøre, er den bedste måde at forstå, hvor essentiel denne revolution er, at forstå hovedfunktionerne i dette board.

I den forbindelse adskiller vi her, hvad der virkelig kan forbedre din oplevelse, uanset om det er i uddannelse eller endda i erhvervslivet. Skriv ned:

Genkender håndskrift

En af de vigtigste fordele ved dette værktøj er, at det er i stand til at genkende håndskrift (kursiv) og omdanne den til maskinskrevet tekst.

Dette værktøj er yderst nyttigt til at tage noter eller endda til præsentationer. På den måde er alt nemt på skærmen og forstås af alle.

Genkender former

Frihåndtegnede former som figurer genkendes og vises i geometrisk og symmetrisk format. Det gør forståelse og præsentationer meget nemmere.

På denne måde bliver det endnu nemmere og mere effektivt at skabe former med specifikke mål. Udover at garantere en god tidsbesparelse. især hvis du ikke er en god tegner.

Det har den funktion at slette med fingeren

Endnu enklere end på mobiltelefoner skal du bare røre og glide fingeren hen over 4k-skærmen for at slette det, der er skrevet eller tegnet.

Som en fordel behøver du ikke at bekymre dig om at søge eller vælge specifikke værktøjer som viskelæderet. Dette optimerer handlingstiden, hvilket gør dataflowet enklere og mere sammenhængende.

Er integreret med Drive and Meet

Blandt fordelene ved at bruge Jamboard er muligheden for at integrere dette værktøj med andre. En af de mest relevante er Drive, at spare idéer og arbejde, samt at undgå vigtige tab.

På samme tid, hvis du har noget i dit Drev, kan du hurtigt få adgang til det.

Meet gør det nemt at dele, planlægge og åbne møder og gøre din skærm endnu mere interaktiv.

Hold forbindelsen til internettet

Blandt funktionerne i Jamboard er en af ​​ressourcerne internetforbindelsen, der sikrer denne integration med andre værktøjer.

Ligeledes er det muligt at få blandt andet søgeresultater og onlinebilleder med på den hvide skærm. Bare vælg, hvad du vil tilføje der, og træk det.

Opdag værktøjslinjen

På Jamboard-værktøjslinjen finder du en række fantastiske funktioner. Herfra kan vi citere:

  • Sticky notes: Sticky notes fungerer som post-its og vil gøre brainstorming lettere for mange mennesker;
  • Laser: laseren er et fantastisk støtteværktøj til at understøtte og fremhæve data, forklaringer og mere;
  • dele syltetøj: du kan dele jam-skærme med andre brugere for at gøre alt mere samarbejdende;
  • ved hjælp af billeder: i bjælken finder du muligheden for hurtigt at tilføje alle slags billeder, du ønsker;
  • syltetøj s: alle skærmbilleder, der er i PDF, kan redigeres. Så du kan gennemgå, forklare og tage noter.

Hvordan bruger man Jamboard-værktøjet?

Brug af Jamboard-værktøjet er ekstremt enkelt og nemt.

For at komme i gang behøver du kun en Google-e-mail-konto. Det gælder både personlige og professionelle konti, såvel som uddannelsesinstitutionen.

Samtidig er ressourcen tilgængelig for enheder eller i desktopversionen, da den er gratis. Det vil sige uden ansættelse og uden ekstra betalinger eller månedlige gebyrer.

Så alt, hvad du behøver, er adgang ved hjælp af appen (efter at have installeret den) eller endda i din browser.

Så det er tid til at begynde at bruge alle tilgængelige ressourcer. Det vil sige, begynde at lave dine kreationer, designe projekter og sikre lethed og en masse interaktivitet.

Hvis du har den fysiske enhed, som er den 55-tommer 4K-følsomme skærm, kan du erstatte traditionelle rammer eller tavler.

Google Workspace for Education-kunder kan drage fordel af eksklusive priser fra 4.999 USD. Denne værdi refererer til skærmen, viskelæderet, vægstøtten og to styluspenne. Der er også et engangsgebyr på 600 USD for vedligeholdelse.

Hvor mange mennesker kan bruge værktøjet på samme tid?

Jamboardet giver mulighed for op til 16 samtidige brugspunkter. Som følge heraf kan forskellige personer bruge ressourcen via smartphones, skærme eller tablets.

Hvorfor forbedrer tavlen produktivitet og læring?

Jamboard er et af de effektive værktøjer til at fremme læring og produktivitet. Dette sker ved at ændre den traditionelle ordning.

På denne måde stimulerer tavlen fuld af funktionaliteter kreativiteten, opmuntrer til samarbejde, gør forståelsen mere praktisk og enkel, forbedrer engagementet og fremskynder beslutningstagningen.

Hvad er fordelene ved Jamboard?

Jamboard letter virksomhedsmiljøet og reducerer arbejdet med at overføre ideer, udover at optimere al styring og adgang, lave ændringer i dokumenter, skabe noget fra bunden og meget mere.

Da der ikke er mange begrænsninger og forskellige funktionaliteter, kan alle bidrage uafhængigt, få adgang til det fra flere enheder og undgå monotoni.

Der er jo ingen, der er interesseret i at se på et kedeligt hvidt dokument. Dette gør udfordringerne mere interessante, opgaverne mere komplette, og alt foregår i realtid.

Læs mere:

About admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *