Hvad er fordelene for din virksomhed

Virksomhedsuddannelse er afgørende for succes for virksomheder af alle størrelser i nutidens dynamiske økonomiske landskab. Den store udfordring for disse organisationer er at holde deres medarbejdere engagerede og motiverede i deres arbejde og med virksomheden. På den måde yder de mere og giver fordele, ikke kun økonomisk, men også for klimaet og produktiviteten.

Og det er her, virksomhedsuddannelse kommer ind i billedet. Når man skaber et vidensstyringsnetværk i en virksomhed, er det muligt at tilbyde læring til medarbejderne. På denne måde kan den korrekt italesætte individuelle og organisatoriske kompetencer i organisationens bredere sammenhæng.

Virksomheder begyndte også at se, at det ikke længere er nok at tilbyde gode lønninger og en fremtrædende stilling til medarbejderne. Folk har brug for en større grund til at omfavne virksomhedens formål og mål.

Det er nødvendigt at forstå, hvad virksomhedsuddannelse er, hvad er fordelene og bringe denne praksis til din virkelighed. I dette indlæg lærer du mere om emnet og lærer, hvordan du implementerer denne strategi i din virksomhed. Tjek ud!

Hvad er virksomhedsuddannelse?

Kort fortalt er virksomhedsuddannelse en menneskelig ledelsespraksis, hvis hovedformål er at fremme udviklingen af ​​medarbejderne. Det er med andre ord videnledelse og virksomhedsvækst.

Ser vi dybere ind, indser vi, at det er mere end træning af arbejdsstyrken eller udvikling af specifikke færdigheder: disse er handlinger, der tilskynder til medarbejderudvikling i overensstemmelse med virksomhedens makrostrategier og -mål.

» Online rekruttering og udvælgelsessystem

Rekrutter Assertivt med Adfærdsanalyse det er Reducer omsætning med Talent Management!

Med RHbot kan du finde det ideelle talent til hver ledig stilling, hvilket skaber en mere agil og selvsikker udvælgelsesproces. Automatisering bearbejder dig eliminerer fejl og sparer penge!

Tilmeld dig på nedenstående link, prøv vores online fri måde og transformer dine HR-resultater.

Virksomhedsuddannelse i Brasilien

Når vi analyserer det under en kontekst som vores i Brasilien, hvor den viden, som staten leverer, i stigende grad er utilstrækkelig, holdt virksomheder op med at forvente, at medarbejderne havde alle de nødvendige færdigheder til jobbet, der allerede var udviklet, og begyndte at skabe deres egne empowermentsystemer.

Her er virksomhedsuddannelse stadig et meget forsømt punkt, og dette skal ændres, ellers vil det bringe konkurrencemæssige og strategiske spørgsmål for virksomhederne i fare. For at illustrere, lav en hurtig sammenligning, mens nordamerikanske virksomheder investerer omkring U$1252 om året i uddannelse af hver medarbejder, i Brasilien er denne værdi R$788, selv i store virksomheder.

Heldigvis er flere og flere virksomheder klar over vigtigheden af ​​uddannelse og kvalifikationer i Brasilien, og dette scenarie har en tendens til at ændre sig.

Karakteristika ved virksomhedsuddannelse

I øjeblikket er virksomheder begyndt at investere mere i virksomhedsuddannelse. Som følge heraf er nogle karakteristika allerede ret bemærkelsesværdige i dette scenarie, især med hensyn til placeringen, hvor kurserne afholdes, fakultetets profil og den berørte offentlighed. Lad os gå til dem:

Afholdelse af kurser eller klasser

De fleste virksomhedsuddannelsesaktioner i dag udføres i virksomhederne selv, enten i lokaler, der udelukkende er dedikeret til dette formål, eller i ledige rum såsom mødelokaler eller rum til konferencer.

Kurser og undervisning, der afholdes på afstand eller på en semi-præsentiel måde, er dog blevet mere populære, og i stigende grad foretrækker ledere disse undervisningsmodeller.

Offentlig

I dag er de fleste af virksomhedernes uddannelsesaktioner rettet mod virksomhedernes interne offentlighed. De er medarbejdere på alle niveauer, stillinger og med forskellige typer professionel erfaring.

Men den eksterne offentlighed, såsom medarbejdernes familier, samfundet og endda leverandører og kunder, kan også nås af disse strategiske handlinger, hovedsageligt relateret til spørgsmål om socialt eller miljømæssigt ansvar, foruden uddannelse om emner relateret til virksomhedens forretning .

der underviser

Ifølge forskning er op til 70% af fakultetet for virksomheder i virksomheders uddannelsesaktioner i dag dannet af lederne af disse virksomheder.

Dette, udover at repræsentere en økonomisk fordel, da en god del af udgifterne til eksterne professorer og instruktører skæres ned, er meget relevant i forhold til relationer og påskønnelse af fagfolk.

Betydningen og fordelene ved at investere i virksomhedsuddannelse

En virksomhed, der investerer i virksomhedsuddannelse, ud over at være foran sine konkurrenter for at være optaget af en så vigtig faktor som uddannelse af sine medarbejdere. Hun ender med at modtage et enormt afkast på emner som motivation, engagement og produktivitet fra disse medarbejdere, hvilket resulterer i en række andre fordele for hende.

Lad os bedre forstå hver af dem:

Mere motiverede medarbejdere

Medarbejdere, der modtager uddannelse, føler, at virksomheden bekymrer sig om deres vækst. Og da dette er en finansiel investering af høj kvalitet, føler de sig i en fremtrædende position i virksomheden og er mere tilskyndet til at returnere det, der blev brugt på deres uddannelse.

Med flere ressourcer og viden om deres arbejde, virksomheden og deres ekspertiseområde vil medarbejderen desuden føle sig mere sikker, når de udfører deres opgaver, træffer vigtige beslutninger og endda foreslår forbedringer for processer og virksomheden som helhed. Og det resulterer også i et fald i omsætningen, medarbejderomsætningen, som i store andele kan give tab for virksomheden.

Produktivitetsstigning

En medarbejder, der kun ved, hvordan man udfører sit arbejde og ikke stiller spørgsmålstegn ved udviklingsprocessen eller er i stand til at foreslå ændringer for at optimere sine opgaver, kan forårsage tab og stagnation for virksomheden på forskellige niveauer.

Gennem virksomhedsuddannelse, med træning og viden om virksomheden og dens nuværende scenarie, hvis denne medarbejder skal træffe en vigtig beslutning, vil han være meget bedre forberedt. Så risikoen for, at det vil medføre skade af enhver art, er meget mindre.

Tillid og innovation

Uden virksomhedsuddannelse og uden tilstrækkelig viden om virksomheden og dens aktivitetsområde, kan medarbejderen ikke føle sig sikker ved at foreslå løsninger på deres problemer eller påpege mangler, uanset hvor meget de har ret, og dette er synligt.

Med den uddannelse, som virksomheden selv tilbyder gennem virksomhedsuddannelsesaktioner, vil medarbejderen have flere referencer. Med viden og mere selvtillid vil han således føle sig tvunget til at omsætte al sin læring til handling i virksomheden, ikke kun påpege fejl og foreslå forbedringer, men også bringe innovation.

Lederudvikling

En leder i en virksomhed er den vigtigste figur på sit team, men ikke kun det. Udover at have strategisk information om forretningen og området og være ansvarlig for at videregive krav, ansvar og feedback, arbejder han sammen med sit team.

En lederskikkelse er en af ​​de vigtigste inden for enhver organisation. Han er en referencefigur for sit team, i stand til at motivere andre medarbejdere. Derudover er det ham, der opretholder høje niveauer af ekspertise og produktivitet og også forhindrer høj medarbejderomsætning, der skader virksomheden.

Derfor vil investering i virksomhedsuddannelse og holde dine ledere veluddannede få din virksomhed til at vinde meget i motivation, sammenhold og produktivitet.

Øv læringskulturen i din virksomhed!

Nu hvor du ved, hvad virksomhedsuddannelse er, og hvordan det kan være gavnligt for din virksomhed, har du tænkt over, hvordan du anvender det i din virksomhed?

Med en vis indsats, planlægning, under hensyntagen til din virksomheds scenarie og behov, kan du etablere en læringskultur og nyde alle dens fordele.

Invester i mennesker. De er uden tvivl virksomhedernes bedste aktiv.

About admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *