Hvad er salgstræning? Typer og hvordan man vælger

Lær, hvad salgstræning er og dens betydning

Går din virksomhed igennem en fase med lav produktion og et fald i salget? Jeg kan forsikre dig om, at dette er normalt, og i mine 20 års erfaring har jeg set mange ledere give dårlige ansættelser skylden.

Men det meste af tiden er sælgers præstation en afspejling af den manglende investering i deres udvikling i virksomheden. Det er fordi ethvert kommercielt team har brug for et øjebliks opdatering og motivation for at blive ved med at smadre salget.

Derfor vil jeg her forklare dig, hvad salgstræning er og dens betydning for dine medarbejderes faglige vækst. Ydermere vil jeg bevise for dig, at salgstræning er det bedste værktøj til at reducere omsætningen i din virksomhed.

Hvad er salgstræning?

Ethvert fagområde har brug for træning. For dem, der ikke opdaterer sig selv, er dømt til at mislykkes. Det ved du allerede, ikke? Det er sandt, at med den tunge rutine i arbejdet ender sælgere med at falde i automatisk ensartethed. Som følge heraf lider virksomheden under kundeindvendinger og dårlige resultater.

Typisk lægges ansvaret på HR’s skuldre. Men jeg vil vise dig, at veludført træning ikke kun kan gavne sælgernes produktivitet, men også virksomhedens organisatoriske klima. Selvom uddannelse i mange tilfælde ikke kan rette op på en dårlig ansættelse.

For at vide, hvad salgstræning er, skal du forstå, at denne metode kan bringe mange fordele for din virksomhed, samt:

 • Skru op for begyndere sælgere;
 • Træn dine medarbejdere i overensstemmelse med virksomhedens retningslinjer;
 • Opdater veteran sælgere med nye salgsteknikker;
 • Engagere og motivere teamet;
 • Invester i udviklingen af ​​sine medarbejdere;
 • Og giv og modtag feedback for den professionelle vækst for alle i virksomheden.

Det mest interessante er, at uanset hvor mange mennesker du promoverer i din virksomhed, vil salgstræning altid vække den mester, der sover inde i hver medarbejder. På denne måde vil sælgeren finde det brændstof han mangler for at nå alle mål.

Og det bedste: du garanterer et højtydende team, der er forpligtet til virksomhedens succes. Dette sker, fordi du demonstrerer over for dine sælgere, at du er interesseret i at investere i deres faglige udvikling. Når de lærer, hvad salgstræning er, indser medarbejderne desuden, at lederen tror på potentialet for hver enkelt i virksomheden.

Så for at besvare dit spørgsmål om, hvad salgstræning er, vil jeg sige, at det er en proces bygget op i samarbejde med en erfaren fagmand. Målet er løsningen af ​​et presserende problem eller en simpel opdatering af strategier.

Hvordan gennemfører man en salgstræning?

Når man ved, at salgstræning er et væsentligt værktøj til at opnå og vedligeholde forretningssucces, må man forstå, at der er forskellige måder at udføre det på. For det er ikke kun viden og færdigheder, der deles under træningen. De er også direkte ændringer, der positivt påvirker hver salgsproces.

Derfor findes der forskellige former for salgstræning til at løse forskellige interne problemer. Da f.eks. mere erfarne medarbejdere har brug for træning med fokus på opdatering af strategier. Nybegyndere har på den anden side brug for salgstræning i overensstemmelse med virksomhedens retningslinjer.

Hermed er det tydeligt, at tidligere observationer og analyser er væsentlige, når du skal fremme salgstræning i din virksomhed. Så her er mit gyldne tip: møde profilen af hvert medlem af dit team. Men den bedste måde at få den rigtige træning til dit salgsteam på er at spørge sælgerne, hvad de har brug for.

Efter at have studeret dine medarbejderes profil og behov, skal du beslutte dig for det bedste format for salgstræning:

 • Intern uddannelse udført i virksomheden;
 • Ekstern træning på et bestemt sted;
 • ”On the job”-uddannelse, der tilpasser sig afdelingens opgaver;
 • Online fjernundervisning;
 • Kort træning på én dag;
 • Lang træning på en uge, som et komplet forløb;
 • Eller foredrag med præsentation af en ekspert på området.

Derefter skal du vælge den kvalificerede fagmand, der skal stå for at stimulere dine sælgeres interesse og dele viden på det kommercielle område. Efter min mening er dette punkt ekstremt vigtigt for at undgå spildte timer med at sidde foran en person, der ikke tilfører dig nogen værdi.

Fordi træneren er broen mellem virksomheden og medarbejderne, som vil afstemme salgsstrategierne og arbejde mere effektivt med handlingsplanens mål. Frem for alt vil han bringe et udefrakommende syn på, hvordan man opnår mere produktive forretningsresultater.

Hvilken salgstræning skal du vælge?

Nu hvor du har lært, hvad salgstræning er, og hvordan du udfører det, skal du blot lære de forskellige typer træning, du kan promovere i din virksomhed. Derfor præsenterer jeg de vigtigste, der kan hjælpe din virksomhed i tider med lav produktivitet.

professionel positioneringsuddannelse

Dette er den første (og vigtigste) uddannelse, du bør organisere i din virksomhed. For det er der, at forberedelsen til salg vil blive arbejdet med nybegyndere, de ram op. Samt onboarding, det vil sige integrationen mellem nye sælgere og mere erfarne.

salgsmotivationstræning

Jeg siger altid, at det ikke er talerens eller underviserens rolle at motivere deres medarbejdere. Faktisk kommer motivationen inde fra hver person. Det, der er muligt, er at skabe et motiverende miljø, der inspirerer dine sælgere til at udforske deres færdigheder, hvilket gavner hele teamet. Fordi den bruger dynamik og virkelige situationer, der fremmer integration og engagement, under hensyntagen til de personlige og følelsesmæssige aspekter af medarbejderne.

Operationel træning

For medarbejdere, der har brug for opdatering, fungerer operationel træning med nye markedsværktøjer og salgssoftware. Derfor har dit team gavn af at lære, hvordan CRM-platformen for eksempel fungerer. Eller også en intern kommunikationskanal eller salgsbehandlingssystemer.

Træning i tilgangsteknikker

Velvidende, at der blandt andet er ubeslutsomme, snakkesalige, utålmodige og krævende kunder, skal sælgere forstå de forskellige profiler og arbejde med specifikke tilgange. I denne uddannelse vil dit team lære, hvordan man nærmer sig kunden, og forbereder salgsledelse med hver kundes identificerede profil.

produkttræning

Ville du købe fra en sælger, der ikke kender det produkt, han sælger? Det er jeg sikker på ikke! Derfor er produkttræning så vigtig. Derudover, ved at kende alle detaljer og specificiteter ved dit produkt eller service, har sælgeren de nødvendige argumenter til at besvare kundespørgsmål. Som et resultat formidler sælgeren tillid og troværdighed til forbrugeren.

Ved at vide, hvad salgstræning er, og de forskellige formater, der kan foreslås i din virksomhed, ved, at du endda kan fremme en personlig en for at afhjælpe en specifik smerte. Derfor præsenterer jeg mig selv: Jeg hedder Thiago Concer og har mere end 20 års erfaring inden for salgsområdet. Så jeg er sikker på, at jeg kan hjælpe dig med min dynamiske metode, hvor jeg taler dit sprog. Det vil sige, at jeg deler min viden på en let, effektiv og smittende måde.

Derudover er jeg den mest lejede salgstræner i Brasilien i 3 år i træk. I min bagage har jeg kunder som Suvinil, Claro, Votorantim og mange andre. For at holde dig på forkant med alle nyhederne i salgsverdenen, glem ikke at få adgang til min produktside, jeg er sikker på, at der er én specifik for dit mål.

About admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *