Hvor meget koster online coaching i Schweiz

Hvor kan du få den bedste online coaching til den bedste pris?

Prisen for en times online coaching kan sammenlignes med coachingens succes eller effektivitet. Ender du med en online coach, der sælger lektioner til dig uden at løse dit problem? Så er hver time af denne online coach for dyr. Hvis din bekymring derimod bliver løst effektivt gennem online coaching, stiger betalingsviljen.

Der er bare et problem: Du finder som regel først bagefter ud af, om du har fundet en effektiv online coach. Brug derfor professionelle udbydere. Og kend de priser, der bliver spurgt om!

Hvor meget koster online coaching i Schweiz

Markedspriser for professionel coaching i Schweiz

BSO har i 2010 gennemført en undersøgelse af gebyrstrukturen. Dette er den faglige forening for coaching, supervision og organisationsrådgivning. Det var selvfølgelig et stykke tid siden. Der er dog ikke sket meget siden da. I hvert fald efter min subjektive opfattelse er priserne stadig de samme. Men resultaterne af undersøgelsen vil næppe overraske dig:

  • I overensstemmelse hermed er gennemsnitsprisen for en times individuel coaching CHF 150 til CHF 200. Næsten 50 % af de deltagende trænere angav dette område.
  • I undersøgelsen blev der også taget hensyn til ancienniteten og trænerens erfaring. Næsten 50 % af de adspurgte trænere med mindre end tre års erhvervserfaring angav en gennemsnitspris på CHF 120 til 150 CHF for en times individuel coaching.
  • Næsten 20 % af de adspurgte trænere gav en gennemsnitspris på over 200 CHF for individuel coaching. Erhvervserfaring er dog ikke relateret til størrelsen af ​​det krævede honorar.

Dataene afspejler honorarerne for professionelt uddannede konsulenter, der tilhører bso-foreningen. De blev opdraget til en times fysisk coaching. Trænere, der ikke tilhører bso-foreningen, kom ikke i betragtning. Der kan være betydelige prisforskelle. Og udenlandske trænere kan også tilbyde deres tjenester hos os. Tyskland og Østrig er særligt velegnede til den tysktalende region. Rauen-rapporten giver for eksempel et godt overblik over det tyske coachingmarked: Coachingrapport | Honorar fra trænere

Derfor forbliver priserne stabile

Prisen for en times professionel online coaching er stærkt baseret på priserne for fysisk coaching. Dette skyldes, at uddannelsen og erfaringen af ​​professionelle trænere er den samme for begge formater.

har du kigget dig omkring Mange busser annoncerer kun deres priser på forespørgsel. Desværre hjælper denne tilbageholdenhed ofte træneren mere end dig. For hvis du er som mig, vil du gerne have en løsning på dit problem så hurtigt som muligt. At spørge træneren først og forhandle priser koster dig kun tid (og penge).

Desværre er der kun få trænere, der udelukkende arbejder online. Med hensyn til priserne siges det, at de holder et stykke tid. Fordi træneren betaler for et kontor på trods af onlinetilbuddet og har ekstra omkostninger forbundet med det. Først når flere trænere udelukkende er afhængige af online-formatet, vil omkostningsstrukturen ændre sig.

Derudover (ønsker) nogle (professionelle) trænere at forurolige deres klienter. De ønsker at holde deres priser høje og sprede information, der ikke kan verificeres. Nogle af dem siger, at trænere med gebyrer under 120 CHF sjældent er deres penge værd. Lægger du mærke til noget? Denne adfærd hjælper også trænerne mere end deres klienter.

Vi lever online forretning

Hos MyOnlineCoach tilbyder vi kun online coaching af høj kvalitet. Dette giver dig reel merværdi i forhold til fysisk coaching. Dette går selvfølgelig ud over at spare tid og fleksibilitet. Med MyOnlineCoach får du en mere effektiv og effektiv oplevelse, end det er muligt med klassisk coaching.

Det har vi fundet på meget til! Med vores unikke metodik lever vi mere end op til løftet om den enkleste online coaching. Dette er en win:win situation for begge sider. Vores kunder får den størst mulige merværdi, og vi holder vores omkostninger så lave som muligt.

Gennemsigtighed er en selvfølge for os. Vi spiller reglerne for online-forretning. Du kan til enhver tid sammenligne os med alle andre udbydere. Vores priser også! Du kan til enhver tid finde dem på vores hjemmeside. Den underliggende præstation er afledt af den trænerprofil du ønsker. Det betyder, at du altid ved præcis, hvad du får fra os til hvilken pris.

Hos os bestemmer du selv prisen

Hos os kan du vælge mellem fire forskellige trænerprofiler. Kun hos os kan du direkte bestemme prisen på online coaching:

  • Rookie Rookien er ny i branchen. Han er allerede begyndt at uddanne sig som professionel coach og har allerede coachet de første par mennesker med succes. Vi beder om din forståelse for, at ikke alle emner er dækket af en rookie. 39 CHF | Time.
  • eksperter; Ekspertcoachen er en uddannet coach med flere års erfaring. Han har en uddannelse i samfunds- eller økonomisk videnskab eller er medlem af bso-foreningen, den største schweiziske professionelle sammenslutning for trænere. Han har allerede med succes ledsaget mange mennesker som en del af online coaching. 89 CHF | Time.
  • Mestre; Mastercoachen har normalt flere kvalifikationer på kandidatniveau inden for de samfunds- og/eller økonomiske videnskaber. Han har mere end seks års erfaring som coach og har mere end 10 års ledelseserfaring på forskellige niveauer. Han mestrer den passende og målrettede online coaching på højeste niveau. 149 CHF | Time.
  • stormester; Grandmaster Coachen har en bred vifte af træning og videreuddannelse på kandidatniveau. Han har mere end ti års erfaring som træner og medbringer mere end 20 års ledelseserfaring på forskellige niveauer. Normalt er han også en erfaren grundlægger og gennemprøvet start-up. Som stormester inden for sit felt perfektionerer han konstant online coaching for sine kunder. 229 CHF | Time.

About admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *