Hvordan bruger du din organisations kultur til at tiltrække talenter? –

Ændringer i organisationers realiteter fremskyndes i høj grad af ændringer i deres folks profil.

Hvis vi laver en global analyse af menneskelig adfærd og dens vigtigste ændringer gennem årene, formår vi at definere en ny virkelighed af tanker om mennesker, en følelse af større bekymring for deres selverkendelse, deres helbred og livskvalitet og deres arbejde. er på linje med sit formål og øjeblik i livet, ud over en voksende interesse for at være tæt på sin familie og nyde gode stunder.

Det bemærkes, at folk ikke længere ønsker at “arbejde hårdt” et helt liv, bare tænke på penge og opbygge rigdom eller økonomisk sikkerhed, så når de er mere modne, kan de nyde livet. Virkeligheden i dag siger, at folk ønsker at arbejde med noget, der er vigtigt for dem, og samtidig nyde livet, indtil de modnes og fortsætter med at nyde det.

Nu er det store chok i organisationers kultur at håndtere dette inden for en virkelighed af generationer, som en virksomhed har. Teknologifaktoren og faciliteterne genereret af internettet, informations- og indholdsniveauet, letheden ved at finde viden, ændrede profilen for mange professioner inden for organisationer og virksomheden, der blot foregiver, at denne virkelighed ikke eksisterer og ikke forbereder sin organisatoriske Kultur for at håndtere alt dette, er dømt til at stå over for høje niveauer af omsætning. Udover at have meget sværere ved at fastholde deres talenter, puste deres lønniveau op eller endnu værre, stå tilbage med mennesker uden udsigt til innovation og motivation, og vi, der arbejder med virksomheder, ved, hvor meget det koster i kassen og i strategien af en virksomhed.

For at din organisation kan være en del af denne virkelighed, fremhæver vi nedenfor en idé om en strategi, der skal formidles i din kultur og marked, med hovedpunkterne i forberedelsen af ​​din kultur i at tiltrække talenter. Og jeg taler ikke om de bedste, men de ideelle fagfolk for øjeblikket og behov for din virksomhed eller endda motivere dit team til at gøre deres bedste.

Hvordan er din organisationskultur?

Organisationskulturen, også kendt som virksomhedskultur, er det, der definerer den måde, virksomheden bliver set af sine medarbejdere og også af den eksterne offentlighed med hensyn til dens værdier, vaner og især holdningerne hos virksomhedens medlemmer. For eksempel er nogle virksomheder kendt på markedet for at være liberale, fleksible i forhold til timer, hvilket tillader større interaktion mellem ledelse og underordnede. I øjeblikket er dette det format, der er mest ønsket af fagfolk, som søger mere selvstændighed til at arbejde. Andre er mere konservative med f.eks. hierarkier og faste tidsplaner.

Snart vil din organisationskultur især tiltrække kandidater, der foretrækker den type ledelse, du har. Derfor er det essentielt, at ledere har deres marketingstrategier veldefinerede, tilpasset elementerne i deres kultur og udforsker i kommunikationsmidlerne de punkter, der mest forbinder med profilen af ​​mennesker, der har brug for det i deres virksomhed.

Arbejd din employer branding på at tiltrække disse talenter:

Invester i employer branding som en marketingstrategi for at formidle din virksomheds kultur til dine medarbejdere og til markedsprofessionelle. Employer branding bygger en række handlinger for at øge dit brands omdømme og direkte påvirke de mennesker, du ønsker skal være en del af dit team, da de deler den samme kultur og det samme sæt værdier. På den måde bliver dit brand opfattet på markedet som et godt sted at arbejde.

Din virksomheds omdømme er så vigtigt, at vi ser søgen efter referencer på markedet som et centralt element i valget af et sted at arbejde. Inden de søger job, kan fagfolk få adgang til Glassdoor, for eksempel en side, hvor nuværende og tidligere medarbejdere anonymt kan vurdere deres virksomheds kultur. Så vi kan se, at det ikke kun er reklame, men investering i kultur og rigtige mennesker!

Med den rette investering i kultur og en gennemarbejdet employer branding-strategi er det muligt at gøre din virksomhed til drømmen om forbrug for professionelle i en given sektor.

Ved du, hvilke talenter der søger mest i virksomheder?

At vide, hvilke egenskaber der er mest eftertragtede af fagfolk, er ekstremt vigtigt for at tiltrække og fastholde folk. Din rolle som leder er at reflektere over, hvilke egenskaber der er relateret til noget, som du mener er essentielt i din kultur, så du opnår ekspertise i at implementere denne politik i din virkelighed.

Et meget almindeligt eksempel var virksomheder, der implementerede arbejde fra hjemmet-kulturen, før de uddannede folk i begrebet arbejde, hvilket fik mange ledere til at handle med mistillid og straf for lave resultater. Dette fordømte denne praksis i nogle virksomheder, og det er klart, at denne politik ikke havde noget at gøre med virksomhedens strategi og kultur, så det er vigtigt at komme ud af mode og implementere noget, der har et værdiforslag for organisationen.

Blandt de mest eftertragtede varer kan vi fremhæve dem, der har størst værdi for talenter i øjeblikket:

– Gamification, meritokrati og karriereprogrammer: Arbejder konstant på at projicere udfordringer i mennesker, ud over rutinen med en ånd af sund konkurrenceevne, der stimulerer resultater og viden og genererer faglig vækst og anerkendelse.

– Fleksible arbejdstider og hjemmekontorpolitikker: Arbejdsledelse med fokus på resultater, styring af leverancer af fagfolk og ikke deres mikrorutine, generering af autonomi af tidsplaner og arbejdsplads til at udføre deres aktiviteter.

– Styrkelse af involvering og ejerskab: Arbejde med intraprenørskab, styrkelse af deltagelsesprogrammer i virksomhedens resultater og tilskyndelse af teamet til at gennemføre projekter relateret til forretningsstrategien.

– Pakke med mere fleksible fordele til hver persons virkelighed: Denne politik er baseret på princippet om, at hver medarbejder kan tilpasse de fordele, som virksomheden tilbyder, på den måde, der passer bedst til deres virkelighed og endda vælge at modtage dem kontant. Fokus er på tilpasning.

– Programmer for livskvalitet og balance mellem arbejde og privatliv: Respekter mennesker som professionelle og mennesker, der arbejder på deres engagement med deres udfordringer på arbejdet, men også med deres personlige liv, uden at forskyde deres fysiske og psykiske helbred. At tilpasse sind, krop og spiritualitet er en af ​​de stærkeste tendenser i at vælge en arbejdsplads i dag.

– Bekymring om træning og udvikling af mennesker. Når vi ser på sociale netværk, er en type indlæg, der skiller sig mest ud, dem, hvor folk var til arrangementer og kurser i organisationer. Alle mennesker er stolte af det, ikke bare for at optræde på et billede, men for at sende beskeden om, at denne virksomhed er bekymret for dens vækst og udvikling.

– Programmer for menneskelig mangfoldighed: Det er yderst glædeligt for en person at arbejde i en virksomhed med solide etiske og moralske standarder, og som forstår at lægge vægt på racemæssig, religiøs, almindelig mangfoldighed i sin kultur. Ud over at folk føler sig fri til at være sig selv og bidrage med deres ideer, tanker og innovationer til forretningen.

– Engagement med dine produkter og tjenester:
Det er meget gunstigt for virksomheder at opmuntre deres medarbejdere til at forbruge deres produkter og tjenester, præsentere dem for kostpris, ud over en række faciliteter, deres team er trods alt også deres kunder, og deres mening er en god feedback på resultater. Ud over at stimulere forbruget af noget, der er bygget af dem selv, og dette ender med at skabe gevinster i kvalitet og i følelsen af ​​at “høre til” hos deres folk.

About admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *