Hvordan udvidet uddannelse for virksomheder øger brand awareness

Udvidet virksomhedsuddannelse hjælper dine kunder og partnere med at komme tættere på dine produkter og tjenester. Det kan også være et stærkt marketingværktøj, da de bliver dine brandambassadører. Her er 5 måder, hvorpå ekstern interessentuddannelse hjælper dig med at øge brandbevidstheden på et stadig mere konkurrencepræget marked.

Fordelene ved udvidet uddannelse for virksomheder

Virksomhedsverdenen har længe anerkendt medarbejderuddannelse og udvikling som afgørende for en virksomheds sundhed. Ingen diskuterer, om uddannelse af interne interessenter gavner din organisation. Det har vist sig at forbedre alt fra produktivitet til overskud og fastholdelse af medarbejdere. Men hvad med de partnere, du har tillid til uden for din virksomhed?

Mange organisationer retter nu opmærksomheden mod udvidet virksomhedsuddannelse – eller træning for eksterne interessenter, der har en finger med i deres virksomheds succes. (Tænk forhandlere, leverandører, konsulenter, sælgere og selvfølgelig kunder.)

Ekstern træning er med til at sikre partnerens succes. Han opbygger samarbejdsrelationer med disse nøgleaktører i sin virksomhed. Det kan også give kraftfuld marketingstøtte, hvilket øger din brandbevidsthed. Så hvordan er det præcist?

Hvad er udvidet uddannelse for virksomheder?

Udvidet erhvervsuddannelse fokuserer på indgående kendskab til dine produkter og tjenester. Det giver generelle handelsstuderende mulighed for at lære det væsentlige. Det udvider også din forståelse af bredere muligheder og løsninger.

Der er to typer ekstern træning:

  • kundetræning
    Denne uddannelse uddanner kunderne i, hvordan de kan bruge dine produkter mere bredt og effektivt, og hvordan de kan drage fordel af dine tjenester. Dette sikrer en god kundeoplevelse.
  • partnertræning
    Dette er uddannelse for dem, der har en direkte andel i udviklingen af ​​deres virksomhed. Det går ud over produkter og funktioner til ting som bedste praksis inden for salg og rådgivning. Indhold hjælper partnere med bedre at forstå, tale og sælge deres tilbud.

Hvorfor du bør træne eksterne interessenter

Kunde- og partnertræning bliver mere almindeligt i nutidens forretningslandskab af forskellige årsager. For det første har teknologien gjort uddannelse mere tilgængelig, selv for eksterne interessenter. Med et udvidet virksomheds-LMS kan du organisere robust, problemfri eLearning, der styrker din forbindelse med eksterne partnere.

For det andet henvender mange virksomheder sig til udvidet virksomhedsuddannelse for at forblive relevante på et stadig mere konkurrencepræget marked. I dag forventer kunder og beslutningstagere kvalitetsinformation og rådgivning fra de mærker, de har tillid til. Træning er en af ​​de mest direkte måder at levere værdifuldt indhold og understøtte beslutningstagning.

I sidste ende er træning et stærkt værktøj til at hjælpe dig med at blive et betroet brand. For at være en kilde, folk henvender sig til løbende, skal du etablere din autoritet og værdi. Gennem træning kan du vise din ekspertise til dit netværk.

Opbygning af stærkere brandbevidsthed med udvidet forretningstræning

Brand er den følelse, du fremkalder hos potentielle kunder og købere. Brandbevidsthed er, når folk forbinder din virksomhed med det, den står for. De forbinder din organisation med det produkt eller den service, du tilbyder. De knytter dig også til kvaliteten af ​​produktet eller tjenesten og deres erfaring med det.

Når det kommer til brand awareness, er det første indtryk vigtigt, og varige indtryk er nøglen. Du ønsker, at alle dine interessenter skal have en god oplevelse med din virksomhed. Du vil også have, at de husker dig, fortsætter deres forhold til dig og deler dine tilbud med deres egne netværk.

Træning som en løbende, kurateret ressource kan styrke dit brand over tid. Her er 5 måder, hvorpå udvidet virksomhedstræning kan øge brandbevidstheden:

1. Tilskynd til interaktion med brandet

I gennemsnit tager det 5-7 visninger for folk at huske dit brand. Træning er en god måde at være top of mind hos kunder og partnere og øge dine chancer for at gøre et positivt indtryk.

eLearning giver din udvidede virksomhed flere muligheder for at interagere med din organisation. Han sikrer også, at interaktionen er positiv, og giver ideer og tips til succes med hans produkter.

Disse hyppige berøringspunkter bygger relationer. Ved at uddanne din virksomheds mest værdifulde eksterne partnere fortæller du dem, hvem du er og hjælper dem med at forstå og omfavne dit brand.

2. Skab sammenhæng

Træning giver mulighed for at opbygge brandkonsistens. Det giver dig mulighed for at præsentere dine budskaber, værdier og billede ensartet for alle berøringspunkter.

Manglen på et samlet budskab kan resultere i forvirring. Hvis partnere ikke forstår dit brand, kan de ikke præsentere det som en overbevisende løsning for potentielle købere. Forvirring omkring, hvad du står for, gør det også mindre sandsynligt, at kunderne tænker på dig først, når de leder efter løsninger.

Træning giver dig en chance for at forstærke dit budskab og dit image naturligt. Du deler ikke kun kundeinstruktioner og forklaringer af tjenester og fordele. Du udvider også brand awareness. Når du fokuserer på at lære folk, hvad du tilbyder, og hvad du værdsætter, kan du være sikker på, at dit brand bliver præsenteret konsekvent på tværs af alle kanaler.

3. Fremme langsigtede relationer

At opretholde en stærk og konsistent base af kunder og partnere er en stor gevinst for dit brand. Det betyder, at du er en konstant på markedet og fastholder en tilstedeværelse i den bases indflydelseskreds.

Træning opbygger den slags loyalitet ved at vise eksterne partnere og kunder, at du værdsætter dem og bekymrer dig om deres oplevelse. Dette skaber en samtale mellem dig og dine interessenter og fortæller dem, at du er der for at støtte dem i det lange løb.

Når du viser eksterne partnere og kunder, at du er villig til at investere i deres oplevelse, er der større sandsynlighed for, at de investerer i dit forhold. De vil vælge at samarbejde med og støtte din organisation på lang sigt.

4. Sæt dine partnere op til succes

God træning hjælper med at fastholde værdifulde eksterne interessenter og sætte dem op til succes. Den dybtgående viden, som partnere får fra veltilrettelagt træning, forbereder dem til at udføre deres arbejde mere effektivt. Når de f.eks. forstår dit produkts specifikke funktioner og fordele, er de udstyret til at håndtere kundeproblemer og krydssælge dine produkter og tjenester.

På samme måde giver træning kunderne de værktøjer, de skal bruge for at få succes. Den lærer, hvordan dit produkt eller din service passer ind i deres liv, og hvordan du bedst kan nyde fordelene. Ved at tilbyde kvalitetsuddannelse gør du folks job nemmere og sikrer, at de får en positiv oplevelse. Begge fordele skaber tillid til dit brand.

5. Få stærke forsvarere

Kvalitetstræning skaber naturlige fortalere for dit brand. Undersøgelser viser, at folk med stor sandsynlighed deler deres gode oplevelser. Også mund til mund har altid været en stor indflydelse på køb af produkter eller tjenester.

Med træning kan du skære dyre læringskurver og frustrationer ud af en kundeoplevelse. Når du gør deres liv lettere, bliver de gladere for dit produkt. De vil være meget mere tilbøjelige til at lovprise dig og bedre i stand til at formulere, hvordan dit produkt gavner dem. I betragtning af de sociale mediers produktive karakter er det nemmere end nogensinde før at få støtte fra glade, veluddannede kunder.

Træning giver en lige så positiv oplevelse for dine partnere. Når de forstår ins og outs af dine produkter og tjenester, er de bedre rustet til at håndtere de mange forskellige salgs- og rådgivningssituationer, der opstår. Uanset kundens forhold eller behov, vil de være mere i stand til – og villige – til at promovere dit brand som en løsning.

Konklusion

Udvidet virksomhedsuddannelse er en af ​​de mest værdifulde markedsføringsinvesteringer, du kan foretage. Med så meget potentiale bør træning ikke kun være en engangsbegivenhed. Det kan være en fast proces for din virksomhed og et konstant kontaktpunkt for dit netværk. Et eLearning-program og robust LMS gør det nemmere end nogensinde før at engagere sig i din udvidede virksomhed.

Træning hjælper eksterne interessenter med at forbinde prikkerne fra problem til løsning, fra implementering til succes. Og når de laver den slags forbindelse, er der meget større sandsynlighed for, at de husker dig og deler dit brand med deres egne udvidede netværk.

About admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *