Hvorfor og hvordan man kan spore fremskridt i medarbejderuddannelse

Træning har utrolige fordele for medarbejdernes motivation, fastholdelse og præstation – men det ved du allerede. Dette, ud over sikkerheds- og overholdelsestræningskrav, er sandsynligvis grunden til, at du investerer så meget tid og andre ressourcer i at forbedre dine teams.

Men virker det?

For at besvare dette spørgsmål skal du overvåge medarbejderuddannelse. Du skal vide, hvor mange medarbejdere, der gennemfører deres kurser, engagerer sig i materialerne og lærer færdigheder, der kan implementeres på jobbet. Det lyder som en skræmmende opgave, men vi har dig dækket.

I dette indlæg vil vi ikke kun beskrive, hvordan man overvåger medarbejderuddannelse. Vi fortæller dig også præcis, hvilke metrics du skal spore. Her er hvad vi skal dække:

  • Hvorfor du skal spore fremskridt i medarbejderuddannelse
  • Sådan vælger du den bedste medarbejdertræningstracker
  • Hvad er de vigtigste målinger for at overvåge træning

Hvorfor du skal spore fremskridt i medarbejderuddannelse

Før du begynder at slå tallene sammen, lad os tale om, hvorfor det er vigtigt at spore medarbejderuddannelse. Hvis du bare giver træning og så glemmer det, laver du kun halvdelen af ​​arbejdet.

Sporingstræning hjælper:

1. Tilbyd bedre lærings- og udviklingsprogrammer

Med de rigtige træningsmålinger vil du være i stand til at finde ud af, hvor medarbejdere sidder fast med træning, hvilke materialer der er ineffektive, og hvilke kurser der ikke engagerer dem.

Ved at indhente disse oplysninger kan du redesign dine kurser og forbedre den overordnede læringsoplevelse, du tilbyder . Hvis du for eksempel oplever, at de fleste medarbejdere dropper et kursus, kan du opdatere indholdet med flere interessante og friske ideer eller tilføje nogle videoer for at gøre det mere interaktivt.

2. Udvikl og fasthold dine medarbejdere

Dette bringer os til den næste grund. Når medarbejderne ikke lærer, når de ikke deres potentiale. Det er dårligt for deres personlige udvikling – og også dårligt for forretningen.

Medarbejdere, der ikke udvikler deres færdigheder og opdaterer deres viden, bliver langsomt mindre knyttet til deres arbejdsområde. Det betyder, at de bliver mindre involveret i ham. Og uengagerede medarbejdere er ikke noget, man ønsker for sin virksomhed.

3. Byg sagen for dine L&D-initiativer

Du ønsker måske at opdatere dine eksisterende træningsprogrammer, så medarbejderne forbliver engagerede. Eller måske vil du igangsætte nye kurser for at videreudvikle medarbejdernes kompetencer. Men for at gøre det skal du have topledelsens godkendelse. Og topledelsen vil have bevis på, at uddannelsen virker.

Det er her, sporingstræning kommer til nytte. Du kan indsamle træningsmålinger (f.eks. hvor mange medarbejdere der blev certificeret, hvordan medarbejderes præstation blev forbedret efter at have taget et kursus osv.) og oprette rapporter, der viser effektiviteten af ​​træningen.

Sådan vælger du den bedste medarbejdertræningstracker

Nu ved du, at sporingstræning er vigtig, så det næste skridt er at bestemme, hvordan du skal gribe det an. Det kan virke lige så nemt som 1, 2, 3, spor! – i teorien. Men i praksis? Det tager tid og kræver tilpasninger.

Så hvordan kan du gøre dette nemmere? Her er 3 typer værktøjer til overvågning af medarbejdertræning, du skal overveje for at sikre, at dine medarbejdere åbner deres læringsveje og når deres træningsmål.

1. Brug et LMS til at spore medarbejderuddannelse

Der er talrige værktøjer til at overvåge medarbejderuddannelse. Men ingen af ​​dem kan sammenlignes med potentialet i et LMS. Hvis du ikke er sikker på, hvad et LMS er, eller hvordan det bruges, er her en simpel definition.

Et LMS er medarbejdertræningssoftware til levering af eLearning-kurser. Den har også funktioner til administration, brugerstyring, dokumentation, sporing og rapportering.

Hvilken lettelse, ikke? Hvis du bruger et LMS til at levere træning, vil du også modtage gratis træningssporingssoftware. Du kan træne og overvåge alt på ét sted på samme tid uden besværet med papirrapporter og skræmmende regneark.

Plus, med et kraftfuldt LMS og de rigtige eLearning-kurser (noget du skal overveje, hvis du ikke allerede træner online), kan du spore medarbejdertræning automatisk – fra automatisk genererede rapporter til e-mail-notifikationer og påmindelser, det hele er der. der. Du kan sikkert se, hvorfor vi sætter et LMS øverst på vores liste!

2. Udnyt sporingssoftware

Hvis du ønsker at indsamle simple træningsmålinger som hvor lang tid det tager medarbejderne at gennemføre et kursus, kan et sporingsværktøj hjælpe.

Brug sporingsværktøjer ikke til at overvåge medarbejdere, men til at indsamle oplysninger, der viser effektiviteten af ​​din træning. Nogle sporingssoftwareværktøjer har også funktioner til at generere automatiske rapporter.

Disse værktøjer er et mere sofistikeret alternativ til at spore medarbejderuddannelse i regneark, især hvis uddannelsen er i klasseværelset. Men hvis dine medarbejdere lærer online gennem et andet træningsværktøj, skal du muligvis overføre data fra én platform til en anden, hvilket er en tidskrævende og fejltilbøjelig proces.

I så fald vil du måske undersøge mulighed #1 – et LMS, som er en mindre manuel løsning og giver dig mulighed for at opbevare alle dine data ét sted, inklusive dit træningsindhold, rapporter osv.

3. Opret en træningstrackerskabelon i Excel

Hvis du kan lide at gå old-school (eller ikke har budgettet til dedikeret træningssoftware), kan du altid spore medarbejderuddannelse i Excel. For at gøre dit liv lidt nemmere kan du dog lave en træningstracker i Excel eller en Google Spreadsheet-skabelon.

Denne skabelon bør indeholde rækker og kolonner til registrering af oplysninger såsom din kursusliste, vurderingsresultater og medarbejderoplysninger.

Hver gang en medarbejder fuldfører et kursus, skal du opdatere den relevante medarbejders træningsrekord med navnet på det kursus, de har gennemført, og den vurderingsscore, de har opnået. Hvis de skal gentage kurset? Registrer også dette! Bare vær forsigtig med ikke at miste nogen data under den manuelle proces.

Hvad er de vigtigste målinger for at overvåge træning?

Så nu ved du, hvordan du overvåger medarbejderuddannelse, og hvorfor det er så vigtigt. Men hvilke målinger skal du bruge?

En af fordelene ved online medarbejderuddannelse er, at du kan spore alle de vigtige målinger i dit LMS, især dem, der er svære eller endda umulige at indsamle manuelt. Ja. Et LMS kan være fantastisk medarbejdertræningssporingssoftware – et praktisk sted at levere og overvåge træning på samme tid!

Lad os tage et kig på de vigtigste målinger fra dine medarbejderuddannelsesregistre:

gennemførelsesprocenter

Denne metrik er især vigtig for træning, der kræves af juridiske eller præstationsmæssige årsager, såsom compliance og onboarding-træning. Skriv kurser ned, efterhånden som medarbejderne gennemfører dem, så de ved, hvilken uddannelse de skal tage næste gang.

Det kan du gøre ved at opsætte alarmer i medarbejderuddannelsessystemet eller ved at notere certifikaterne i en medarbejderuddannelseslog. Hvis din træning er i klasseværelset, skal du bare have et arbejdsark til kontrol.

kursus fremgang

Konklusionen er vigtig, men den er ikke alt. Du skal også holde øje med medarbejdernes fremskridt i træningen. Selvfølgelig lærer medarbejderne i deres eget tempo, men når du sporer medarbejdernes uddannelsesfremskridt online, kan du afdække nogle nyttige indsigter.

For eksempel, når medarbejdere er lang tid om at afslutte et kursus, kan de have brug for noget ekstra støtte. Dette kan være i form af træning og yderligere materialer. Eller når medarbejdere kæmper for at bestå et bestemt modul i et kursus, kan der være et problem med sværhedsgraden af ​​det pågældende modul.

evalueringsscore

At gennemføre et kursus siger ikke nødvendigvis, hvad medarbejderne har lært. Tænk over det. Medarbejdere kan se hver eneste video, deltage i hver workshop og sætte kryds ved hver træningsboks uden at have tilegnet sig en eneste ny færdighed. Dette er en skræmmende sandhed, men der er en løsning!

Inkorporer vurderinger og test i dine kurser, så du kan overvåge færdigheder og videnforbedring. De behøver heller ikke at blive evalueret manuelt. Med det rigtige LMS kan du spare tid (og reducere risikoen for fejl) ved at udnytte automatiseret sortering. Du kan inkorporere interaktive quizzer med automatiseret feedback og gøre dit liv (såvel som dine elevers) meget nemmere.

Antal medarbejdere, der skal genbruges

Når medarbejdere gennemfører kurser, men ikke opfylder de vurderingsresultater eller jobpræstationsmål, som de burde, er det tid til omskoling. Så hold en træningsregistreringsdatabase over, hvem der skal gentage kurser og hvornår.

Du vil måske også have, at medarbejdere tager et kursus igen efter en vis tid for at genopfriske deres hukommelse. Dette kan være nyttigt, for eksempel i tilfælde af et cybersikkerhedskursus. Du kan tildele dette kursus til medarbejdere på ansættelsestidspunktet, og derefter beholde et regneark eller automatisk påmindelse om at bede dem om at tage kurset igen efter seks måneder.

Opfattelser af læringsoplevelsen

Selvom træningskrav og præstationsresultater er kritiske målinger, så glem ikke, at medarbejderne også skal nyde læringsoplevelsen. Jo mere engagerende og relevante medarbejdere finder uddannelse, jo større sandsynlighed er der for, at de investerer tid og kræfter i dine kurser. Og selvfølgelig er der større sandsynlighed for, at de lærer!

Du kan måle medarbejdernes opfattelse af træning ved at give dem en hurtig evalueringsundersøgelse efter træning gennem dit LMS. Stil spørgsmål om indholdet, brugeroplevelsen, facilitatorer og alle andre aspekter af træningen, som måske trænger til forbedring.

About admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *