Landskabet af eLearning i 2023

I en verden, hvor virksomheder allerede var i gang med at flytte uddannelse online af hensyn til skalerbarhed, omkostningseffektivitet og bekvemmelighed, har mange virksomheder været nødt til at tilpasse sig hurtigere, end de nogensinde havde forestillet sig.

Virksomheder vil stille spørgsmålstegn ved, hvor meget de kan bruge

Området eLearning vil være helt anderledes i 2021, end det var i begyndelsen af ​​2020. Verden har været igennem meget. Pandemien har sendt millioner af arbejdere hjem, og de fleste af dem arbejder stadig på afstand. Ifølge Stanford-forskning [1]42% af hele den amerikanske arbejdsstyrke arbejdede hjemmefra denne sommer. Ifølge en global undersøgelse [2]langt de fleste arbejdere ønsker ikke at vende tilbage til fuldtidskontorarbejde.

I en verden, hvor virksomheder allerede var i gang med at flytte uddannelse online af hensyn til skalerbarhed, omkostningseffektivitet og bekvemmelighed, har mange virksomheder været nødt til at tilpasse sig hurtigere end forventet.

Virksomheder oplever også finansiel ustabilitet. Det økonomiske nedfald fra pandemien har ikke kun påvirket restauranter og detailhandel. Viden- og kontoransatte oplevede også fyringer. Virksomheder på tværs af en række brancher har tabt penge i år, herunder Tesla og Uber. Når økonomien er nede, påvirker det alle. Denne ustabilitet vil påvirke medarbejdernes moral og eLearning-budgetter.

Virkeligheden er, at ingen kan vide, hvordan fremtiden vil se ud, når den er så ustabil og usikker. Usikkerhed har stor indflydelse på beslutningstagning og prioriteringer. Vi har nogle forudsigelser for, hvordan disse faktorer vil påvirke eLearning-landskabet.

Medarbejderne vil fortsat være bekymrede for deres jobstabilitet og økonomiske fremtid.

Folk har set millioner af amerikanere miste deres job og opsparing. Faktisk 61% af amerikanerne [3] erklærede, at deres nødbesparelser var forbi eller ville være ved årets udgang. Selvom folk beholder deres job, står de over for ekstra pandemi-relaterede udgifter – herunder at købe teknologi til at arbejde hjemmefra – eller tabte timer. Mange medarbejdere har lav moral og usikre på jobsikkerhed. Mere end 80% af amerikanerne [3] mistet søvn på grund af pandemi-relateret stress. Undersøgelser har direkte forbundet denne stress med jobusikkerhed og økonomisk usikkerhed. Medarbejderne undrer sig: Efter at så mange virksomheder har måttet afskedige medarbejdere, hvor længe vil din egen virksomhed så vare?

I 2021 vil medarbejderne være mere motiverede til at opbygge deres færdigheder gennem træning for at forberede sig på potentielt at være i arbejdsstyrken eller blive uvurderlige for deres nuværende virksomhed. Arbejdsgivere vil gerne bruge uddannelsen til deres egne formål. De vil gerne booste moralen – måske tilbyde wellnesstræning eller skabe betryggende gennemsigtighed ved at uddanne medarbejderne om virksomhedens økonomiske fremtid.

Et andet område, arbejdsgivere kan dykke ned i, er at træne medarbejderne i økonomiske planlægningsstrategier. Folk, der er blevet ramt af det, der skete, vil blive motiveret til at forsøge at forme deres økonomi for at beskytte sig selv mod fremtidige nødsituationer. Virksomheder vil være villige til at hjælpe, hvis det betyder, at de kan hjælpe med at håndtere medarbejdernes angst.

Mange virksomheder vil stille spørgsmålstegn ved, hvor meget de kan bruge på eLearning

Virksomheder, der er hårdt ramt af pandemien, strammer livremmen en smule. Det betyder, at de vil være mindre villige til at bruge på eLearning. Nyere og dyrere teknologier som VR og AR vil gå ud af vinduet til fordel for billigere, dokumenterede og let skalerbare eLearning-stile som LMS-moduler og mikrolæring. De vil også foretrække eLearning-metoder, der kræver, at mindre teams kører med succes og leder efter måder at automatisere processer på.

Virksomheder foretrækker at genbruge og omorganisere indhold frem for at skabe skinnende nye tilpassede kurser. Tilpassede kurser kan være dyre, så de vil være mindre tilbøjelige til at anmode om dem i fremtiden. Dette kan til gengæld motivere eLearning-virksomheder til at styrke deres tilbud om eLearning-indhold, der er klar til brug.

Analyse har været en vigtig ny trend i årevis, men det vil blive endnu vigtigere, når højere-ups ser på omkostningseffektiviteten af ​​hvert program for at afgøre, hvor de kan spare penge.

Virksomheder vil fokusere på tilpasningsevne

Ingen ved, hvordan fremtiden vil se ud nu, eller hvornår pandemien slutter. Virksomheder vil udvikle strategier til at tackle alt, hvad verden og økonomien kaster sig ud i.

En strategi, som mange virksomheder kan implementere, er at lægge vægt på medarbejdertræning. Krydstræning er med til at gøre virksomheder mere omstillingsparate ved hurtigt at kunne tilpasse sig afskedigelser og medarbejderomsætning. For eksempel, hvis der kun er én person på holdet, der ved, hvordan man arbejder med et bestemt softwareprogram, vil det være svært for det pågældende team at tilpasse sig, hvis denne person forlader. Virksomheder vil være interesseret i typer af træning, der kan tilpasses mange forskellige situationer, såsom virtuel læring og mobil læring.

eLearning-kontrakter kan blive kortere – virksomheder kan være mindre villige til at forpligte sig til at betale konsulenter og tredjeparter i mere end et par år, hvis der sker store ændringer, og virksomheden skal ændre kurs med sin uddannelsesstrategi.

Virksomheder tilpasser sig stadig til fjernarbejde

Mange virksomheder har haft ansatte hjemmefra i ni måneder, og på en måde har medarbejderne tilpasset sig. Virksomheder flyttede dog ekstremt hurtigt til fjernarbejde uden at lave nogen strategi for at gøre det – eller, hvis de havde en strategi, var den designet til at håndtere nødsituationen i stedet for at skabe et bæredygtigt arbejde hjemmefra.

Da så mange medarbejdere ønsker at arbejde hjemmefra, selv efter pandemien er forbi, vil nogle virksomheder aldrig gå tilbage til kontoret. De er i det her i det lange løb, så de kan lige så godt tage lidt tid på at skabe bæredygtige politikker for arbejde hjemmefra. De kan også have anbefalinger til deres medarbejdere om at arbejde hjemmefra på en bæredygtig og sund måde. Disse oplysninger vil sandsynligvis blive distribueret via e-Learning. For eksempel kan mange medarbejdersundheds- og velværeprogrammer personligt overføres til LMS.

Virksomheder vil gerne fortsætte med at finde nye måder at støtte deres medarbejdere på på afstand, og træning vil være en oplagt og effektiv måde at gøre dette på. Som svar vil eLearning-virksomheder være kreative omkring de typer af uddannelsestilbud, der gør en forskel i medarbejdernes fjerntliggende liv.

eLearning-landskabet i 2021 afspejler vores skiftende arbejdsplads

Mere end noget andet vil eLearning afspejle vores arbejdsmiljø, som udvikler sig uge for uge som reaktion på pandemier og politiske ændringer. At være opmærksom på virksomhedens smertepunkter, mens situationen fortsætter med at udvikle sig, vil give dig en god idé om, hvordan eLearning vil blive påvirket af vores usikre omstændigheder. Det spændende ved, at fremtiden er ukendt, er, at vi har mulighed for at forme den. Passionerede eLearning-entusiaster bør gribe chancen for at spille en større rolle i fremtidens arbejde, under og efter pandemien.

About admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *