Navigering i ændring i din organisation

HR-udfordringer i din virksomhed? Find ud af, hvordan du håndterer pludselige ændringer, forhindringer i lønbehandlingen og uudnyttede interne aktiver.

Inkorporer forandringsledelse i din organisation

At være så effektiv og produktiv som muligt i din virksomhed er af største vigtighed. Nogle HR-udfordringer kan dog gøre dit job vanskeligt. For det første kan forandring forstyrre din drift og afskrække dine medarbejdere. Så forhindringer i lønbehandlingen kan bruge værdifulde ressourcer og resultere i fejl, forsinkelser og overholdelse. Endelig kan det føre til ekstra omkostninger og reducere din produktivitet, hvis du ikke udnytter dine interne aktiver fuldt ud. Fortsæt med at læse for at udforske disse udfordringer og finde måder at overvinde dem på.

Udfordring: Navigering i forandring i din organisation

Forandringer kan antage mange former i en virksomhed. Det kan være ledelsesmæssigt, proceduremæssigt, strukturelt eller teknologisk. Under alle omstændigheder er det vigtige at omfavne forandring med ynde og lethed for at kunne navigere i den med succes. Da mennesker er vaneskabninger, er dette lettere sagt end gjort. Lad os se, hvad der gør forandringsledelse til en udfordrende opgave for din HR-afdeling.

HR’s største udfordring, når det kommer til at implementere forandringer af enhver art, er medarbejdernes modstand. Ofte reagerer medarbejderne på forandringer med følelser af ængstelse eller endda benægtelse, hvilket fører til lav medarbejdermoral, skuffelse og øget spænding. Disse følelser er normalt et resultat af en misforståelse af den nye situation eller en frygt for forandring. En anden udfordring, som HR ofte står over for i tider med forandring, er manglen på nødvendige ressourcer og uddannelse. Dette er især tydeligt, når der er lidt advarsel på forhånd. Det er meget svært for en HR-afdeling med begrænset forberedelse, personale og budget at implementere en ændring uden problemer og håndtere medarbejdernes tilbageslag. Samtidig får den manglende træning medarbejderne til at føle sig utrygge og holde fast i gamle vaner.

Forandringsledelse ses ofte som det mest udfordrende aspekt af HR-udvikling. Derfor er det afgørende, at du vejleder dine ledere og medarbejdere i denne tid. Den gode nyhed er, at der er nogle tips til at gøre dette. Lad os se, hvad de er.

1. Foregribe ændringer og planlæg for dem

For at forandring kan ske så gnidningsfrit som muligt, skal din virksomhed være i stand til at forudsige den og være klar til den. Ingen kan lide at blive overrasket. Advar dine medarbejdere om kommende ændringer i god tid. Klargør dine mål, lav en plan og kommuniker hvert trin af det til frontlinjemedarbejdere. Ærlighed vil redde dig fra unødvendige misforståelser og frustration.

2. Kommuniker transparent med dit team

Hver medarbejder reagerer forskelligt på ændringer, men alle har ret til at udtrykke deres mening. Sørg for at kommunikere transparent med dem om ændringen, forklar behovet og de fordele, det vil medføre. Hold også kommunikationslinjerne åbne før, under og efter ændringen, så du kan spore fremskridtene i din implementering.

3. Giver værktøjer til at navigere i forandring

Hvis din virksomhed gennemgår en proceduremæssig eller teknologisk forandring, siger det sig selv, at de relevante medarbejdere skal gennemgå en uddannelse. Giv dit team den træning og de ressourcer, de har brug for, for at hjælpe dem med at udvikle de færdigheder, de har brug for til at navigere i ændringer i deres arbejde. På den måde vil de være mere åbne og positive over for forandringer og vil føle sig trygge og i stand til at komme videre.

Udfordring: Lønbehandlingshindringer

To grundlæggende funktioner forekommer i enhver virksomhed: at generere omsætning og betale dine medarbejdere. Men da fokus normalt er på førstnævnte, kan sidstnævnte blive lidt overset. Som følge heraf er lønbehandlingen, som allerede er en besværlig opgave, blevet en ubestridelig udfordring for HR.

Den sværeste opgave, når det kommer til lønbehandling, er at spore antallet af fakturerbare timers arbejde. Især hvis din virksomhed bruger et manuelt system, kan det være ekstremt tidskrævende at holde styr på fremmøde, sygefravær og feriedage. For slet ikke at tale om marginen for menneskelige fejl, da nogen kan få den forkerte løn på grund af en fejlberegning eller forsinkelse i godkendelse af ferier. Gentagne forsinkelser og fejl kan også påvirke din virksomhed, da de reducerer medarbejdernes produktivitet og moral. En anden vigtig bekymring er datasikkerhed. Lønoplysninger er yderst fortrolige, og enhver lækage kan være skadelig for din virksomhed. Endelig skal HR-afdelinger, der administrerer løn, altid stræbe efter at forblive compliant. Med de konstante ændringer i skatte- og arbejdslovgivningen er dette ikke en let opgave. Kompleksiteten øges markant, hvis dit team er spredt på tværs af forskellige lande, hvor forskellige systemer og love gælder.

Hvis du har bemærket nogen af ​​disse udfordringer med HR-lønbehandling, er det tid til at genoverveje din tilgang. Nu vil vi dele nogle tips, der vil gøre lønbehandlingen nemmere for din virksomhed.

1. Automatisering

Lønbehandling er en opgave, der bliver mere og mere kompliceret i takt med, at din virksomhed udvikler sig. Hvis du ønsker at holde dine medarbejdere glade og sikre, at din virksomhed kører problemfrit, bør du overveje at automatisere hele din lønproces. Lønstyringssoftware kan automatisk beregne lønninger og indsætte dem direkte på en medarbejders bankkonto. Derudover kan du programmere den til at beregne skatter efter forskellige systemer og dermed sikre, at du altid er i overensstemmelse. Et cloud-baseret system sikrer også datasikkerhed og gør information let tilgængelig for alle medarbejdere, uanset deres placering.

2. Outsourcing

At købe software til lønstyring og træne et team til at være ansvarligt for det kan lyde som spild af ressourcer for dig. I så fald ser outsourcing ud til at være den bedste løsning for din virksomhed. En tredjeparts tjenesteudbyder bringer alle fordelene ved automatisering kombineret med deres ekspertise inden for dette særlige område. På denne måde vil du ikke kun strømline din lønproces, men også have ekspertbevågenhed for at undgå fejl. I mellemtiden behøver din virksomhed ikke at ansætte eller uddanne HR til at håndtere betalinger og samtidig sikre, at lønningsprocesser er standardiserede, ensartede og kompatible på tværs af alle brancher.

Udfordring: Maksimering af interne aktiver

I den hurtige verden af ​​eLearning, hvor budgetterne bliver ved med at falde, men forventningerne bliver ved med at stige, står virksomhedsejere over for en vigtig udfordring. Hvordan kan de få mere med færre investeringer? For at øge deres ROI er virksomheder tvunget til at tage en introspektiv tilgang og finde måder at maksimere deres interne aktiver på. Men lad os først se på, hvordan du ikke får mest muligt ud af dine eksisterende aktiver.

I de fleste tilfælde refererer udtrykket “aktiver” i en virksomhed til medarbejdere og undervisningsmateriale af enhver art. Når du ikke stræber efter at udvikle en medarbejders færdigheder til deres fulde potentiale, spilder du den investering, du har lavet på at ansætte dem. Samtidig føler stagnerende medarbejdere sig undervurderet og er ikke dedikerede til deres roller og ansvar. Nu, hvis der er online uddannelseskurser tilgængelige i din virksomhed, men du stadig ser en mangel på medarbejderudvikling, så skal du søge andre steder efter problemet. Det er muligt, at du ikke promoverer dine onlinekurser effektivt. Alternativt kan de være i en form, der forhindrer medarbejderne i at udfylde dem. For eksempel kan de være for lange, uafhængige eller bare ikke engagerende.

Der er dog måder at overvinde denne HR-udfordring på. Det første trin er at lave en omfattende liste over interne aktiver for at adskille redundanser fra genbrugeligt indhold. Så du er klar til at overveje at implementere følgende tips.

1. Fremme onlinekurser i din organisation

Træningsressourcer er dyre, men hvis du ikke promoverer dem ordentligt, vil kun en lille procentdel af dit team fuldføre dem, hvilket kaster din investering ud af afløbet og mindsker din produktivitet. Brug interne kommunikationsapps, e-mails og nyhedsbreve til at minde alle om, at kursets gennemførelse er forsinket. Etablering af et belønnings- og feedbacksystem vil helt sikkert øge deltagelsesraterne.

2. Brug målinger til at måle succes

Hvis du ikke har sporet dine træningsmålinger, er det tid til at starte. Metric-analyse lader dig vide, hvor mange medarbejdere, der har gennemført eller ikke bestået et kursus, hvilke sektioner der har de laveste vurderinger osv. Du kan bruge disse oplysninger til at afdække huller i din uddannelse og foretage ændringer i overensstemmelse hermed. På den måde kan du maksimere effektiviteten af ​​dine L&D-tjenester.

3. Genbrug eksisterende online træningsmateriale

Når du kigger dit online træningsmateriale igennem, bemærker du, at nogle kurser har meget lave gennemførelsesprocenter. Det kan skyldes dens lange og ubrudte form, som slører medarbejdernes interesse. Overvej at genbruge dit materiale ved at opdele det i JIT-moduler, der kræver mindre tid og kræfter. Du kan også tilpasse dine kurser for at gøre dem sjovere og mere engagerende. Genanvendelse kan stadig koste penge, men bestemt mindre end at købe nye baner.

4. Udnyt dine medarbejdere

I sidste ende behøver medarbejderudvikling ikke være begrænset til træning. Du kan også udnytte dine mest erfarne og kyndige medarbejdere til at hjælpe nyere ansatte. Peer coaching og mentoring fremmer en mere intuitiv videndelingsproces i din organisation. Samtidig hjælper det medarbejderne med at danne relationer og knytte bånd til hinanden.

Konklusion

Afslutningsvis er der mange HR-udfordringer involveret i at drive en virksomhed. I denne artikel taler vi om, hvordan forandringsledelse, lønbehandlingshinder og underbrug af interne aktiver kan påvirke din virksomhed. Forhåbentlig kan de tips, vi har delt, hjælpe dig med at overvinde disse udfordringer og strømline din organisations drift.

About admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *