Øg arbejdsglæden med træning

Nej, du forestiller dig det ikke. Alle taler tilsyneladende om medarbejdernes velvære på det seneste.

At beholde medarbejderindhold virker som en rimelig ting at forfølge uanset omstændighederne, ikke? Alligevel tog det et helt år med pandemi og fjernarbejde, før “medarbejdernes velvære” blev en af ​​de mest populære sætninger i HR-samfundet.

Det er dog mere end blot et buzzword. Når vi ser på, hvordan pandemien har påvirket medarbejderne, er det klart, at fokus på wellness er nødvendigt for enhver virksomhed, der ønsker at fortsætte med at nå sine mål.

Her er hvad du behøver at vide om det.

Hvordan pandemien har påvirket medarbejdernes trivsel

Det var et rutsjebaneår for arbejdspladsen.

Da en stor del af arbejdsstyrken har måttet skifte til fjernarbejde, er der opstået nye udfordringer og vaner. Folk kæmper for at forblive motiverede i disse usikre tider. At finde balance mellem arbejde og privatliv er blevet endnu mere udfordrende. Og samtidig har pandemiudbruddet forårsaget forskellige fysiske og psykiske helbredsproblemer. Forståeligt nok påvirker alle disse problemer jobpræstationer.

Den sidste fjernjobsøgning TalentLMS fandt ud af, at folk har brug for hjælp til at holde sig motiverede, mens de arbejder hjemmefra. For 49 % af dem hjælper det at tale med en kollega.

At være på kontoret før pandemien gjorde naturligvis ikke nødvendigvis enhver medarbejder ekstatisk af glæde. Men de fleste af dem følte sig i det mindste sikre i deres job: hvis de ikke var det, kunne de altid begynde at lede efter et andet. Og for de fleste af dem var det et stort plus at være en del af et team, især i virksomheder med en fantastisk kultur.

Den følelse af tryghed og tilhørsforhold ser ud til at mangle for mange lige nu. — og det har stor betydning for arbejdsglæden. De data, der er indsamlet i en Gallup meningsmåling Tegn et dystert billede: I løbet af en typisk arbejdsdag føler 47 % af medarbejderne sig bekymrede og 24 % føler sig ensomme. Dette er en stor afvigelse fra ” arbejde som sædvanlig ”.

Arbejdsgiverne er naturligvis ikke blinde for problemet.

Som David Plans påpeger heri forbes artikel , mener mere end to tredjedele af arbejdsgiverne, at pandemien vil have en alvorlig indvirkning på medarbejdernes trivsel. De forstår, at investering i mental sundhed træning og tjenester og resilience management bør være en af ​​deres prioriteter for 2021.

Angiv medarbejderens velbefindende.

Forbindelsen mellem træning på arbejdspladsen og arbejdsglæde

Så hvordan kan man forbedre medarbejdernes trivsel?

At opbygge en virksomhedskultur, der bekymrer sig og tager forebyggende foranstaltninger mod medarbejdernes isolation, er selvfølgelig et stort skridt. Det hjælper at tjekke ind med dit team ofte, især nu hvor alle er fanget i deres egen private boble. Genovervejelse af arbejdsplaner for at give mulighed for mere fleksibilitet er også et skridt i den rigtige retning.

Ved du, hvad der ellers kan øge medarbejdernes trivsel markant? Uddannelse.

Det virker kontraintuitivt ved første øjekast. “Mine medarbejdere er triste, ensomme og stressede, så vil jeg give dem flere ting at studere og stresse over?” tænker du måske.

Men dette er ikke tilfældet. Mennesker er nysgerrige af natur. ; vi elsker at lære nyt og udvikle os. (Og mange nybegyndere i surdej kan bevidne dette.) Udover at være enormt gavnlig for din virksomhed, er træning på jobbet også enormt gavnlig for humør og moral.

Det blev faktisk tydeligere sidste år med skiftet til fjernarbejde.

Data fra TalentLMS fjernarbejde statistik undersøgelse vise, at medarbejderne aktivt leder efter uddannelse. 78 procent af dem, der ikke modtog uddannelse fra deres medarbejdere, sagde, at de gerne ville have det, mens 82 % af dem sagde, at de ville gennemføre det uden for arbejdstiden. Faktisk specificerede 45 % af dem, at de ville gøre det, fordi de nyder at træne.

On-the-job træning har mange funktioner for medarbejderne.

Det er ikke kun det faktum, at medarbejderne gennem uddannelse opdaterer deres viden og kan forblive relevante på et marked i stadig forandring. Træning kan også hjælpe til forhindre udbrændthed da medarbejdere kan lære produktivitetstricks eller hvordan man bruger et nyt værktøj.

Træning skaber også selvtillid. I den samme TalentLMS-undersøgelse scorede fjernmedarbejdere, der modtog træning, 4 eller 5 til konsekvent højere rater end dem, der ikke modtog nogen træning. De rangerede også højere, når det kom til lykke, mens de arbejdede hjemmefra og følte sig værdsat af deres virksomheder.

Det er klart, at alle ønsker at føle sig trygge og glade på arbejdet. Så det giver mening, at medarbejderne stoler på arbejdsgivere, der investerer mere i deres uddannelse. En anden TalentLMS-undersøgelse viste, at 74 % af medarbejderne ikke modtog nogen kvalifikations-/omkvalificeringstræning foretrækker at arbejde for en virksomhed, der tilbyder disse uddannelsesmuligheder .

Så der har du det: Uddannelse af medarbejderne øger deres velvære.

Medarbejderuddannelse har naturligvis også mange andre fordele for din virksomhed. Størstedelen af ​​arbejdsgiverne i TalentLMS Upskilling/Reskilling Survey siger, at uddannelse har forbedret præstationer, fastholdelse af medarbejdere, mål og virksomhedens omdømme.

Det er dybest set en win-win situation.

Sådan optimerer du din medarbejderuddannelse til medarbejdernes trivsel

Nu hvor du ved, hvorfor medarbejdernes trivsel er så vigtig, og at uddannelse rækker langt, er det tid til at omkalibrere. Hvordan optimerer du den arbejdspladstræning, du allerede giver, for at omdanne den til wellnesstræning?

Først skal du overveje det sociale aspekt af det.

Kan du huske, hvordan 49 % i Talent LMS-undersøgelsen om fjernarbejde sagde, at det hjælper med at motivere, at du snakker med en kollega? Det er ikke kun det, der hjælper. Kommunikation og samarbejde hjælper med at bevare information: mennesker lærer simpelthen bedst, når de lærer sammen .

Ved at skabe muligheder for teamwork og levere værktøjer (som en Slack-kanal eller muligheden for at dirigere beskeder under et Zoom-opkald), der giver medarbejderne mulighed for at mødes uformelt, øger du deres læringsoplevelse og velvære Social. Og ved at bringe medarbejdere fra forskellige baggrunde/færdighedssæt sammen for at arbejde sammen om træningsopgaver, hjælper du også fjerne kvalifikationsmangler .

Dernæst skal du sørge for at lytte til, hvad dine medarbejdere ønsker og tænker.

brug evalueringsundersøgelser efter uddannelsen at indsamle feedback og se, om de nød træningen, fandt det for svært, eller hvilken form for træning de kunne tænke sig i fremtiden. Sørg for at inkludere spørgsmål om:

  • indhold
  • frekvens
  • rummelighed af sprog og grafik
  • Leveringsmetode

Gør disse svar til dit udgangspunkt for at optimere din træning.

Konklusion

Medarbejdernes velvære er ikke bare endnu en boks, der skal krydses af. At forbedre medarbejdernes trivsel betyder at skabe glade, produktive og loyale medarbejdere. Disse mennesker er meget mere robuste i hårde tider, præsterer bedre og er mindre tilbøjelige til at holde uplanlagte fridage.

At give medarbejderne træning på arbejdspladsen styrker deres humør og bånd til virksomheden.

About admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *