omkostningseffektive måder at udvikle dine medarbejderes kompetencer på

Alle ved, at træning er nyttigt – men at få budgettet til det er en udfordring i sig selv.

Du har sikkert hørt dette under svære budgetsamtaler: “den Medarbejderuddannelse er en luksus, og vi skal skære i uddannelsesomkostninger. ”Selvom det er rigtigt, at uddannelsesbudgettet kan fylde en betydelig del af en virksomheds samlede budget, er medarbejderuddannelse ikke så dyrt, når man medregner omkostningerne ved ikke at tilbyde det.

En enkel måde at forstå vigtigheden af ​​træning, selv i magre tider, er at tænke på det i form af udstyr eller maskiner. Du ville ikke lade dine maskiner ruste eller spare på vedligeholdelse, vel? Men når det kommer til at leve, trække vejret, menneskelige medarbejdere, har vi nogle gange en tendens til at glemme, at de også har brug for en form for “pleje” for at blive ved med at fungere.

Hvis du har problemer med at overbevise din CEO eller CFO om, at dit uddannelsesbudget ikke bør skæres ned under budgetnedskæringer, så læs videre. I denne artikel vil vi diskutere alle de måder, hvorpå reduktion af medarbejderuddannelsesomkostninger kan være økonomisk skadelig – og hvordan du kan fortsætte med at uddanne dine medarbejdere på et stramt budget.

Hvorfor ikke uddannelse af medarbejdere er dyrere

Selvfølgelig ved du allerede, at medarbejderuddannelse er kritisk. Men når det kommer til at undersøge træningsplatforme, og om en sådan er værd at investere i, har du så overvejet, hvor meget det vil koste ikke at tilbyde den uddannelse i første omgang?

Ikke at uddanne medarbejdere kan generere meget højere omkostninger i det lange løb. Her er nogle eksempler på skjulte omkostninger forbundet med manglende medarbejderuddannelse:

Højere medarbejderomsætning

En Søg En nylig undersøgelse med fjernmedarbejdere afslørede, at 72 % af medarbejderne ville forblive i virksomheden på lang sigt, hvis de fik uddannelsesmuligheder. Og i en anden undersøgelse anførte 7 ud af 10 arbejdsgivere (69%), at omskoling og omskolingstræning forbedrede medarbejderfastholdelsen.

Hvad er meningen bag disse tal? Medarbejdere værdsætter ikke kun læringsmuligheder, men når de ikke får dem, er der større sandsynlighed for, at de forlader. Og udgifterne til rekruttering og onboarding for at erstatte dem er bestemt ikke trivielle.

Overholdelses- og sikkerhedsomkostninger

Lad os starte med at sige det åbenlyse: compliancetræning er obligatorisk. Ikke træning i compliance er, hvordan du får arbejdsulykker eller cyberangreb og databrud. Og virksomheder, der står over for problemer med manglende overholdelse, taber i gennemsnit $14,82 millioner på alt fra juridiske forlig til omkostninger til forretningsafbrydelser.

Hvis det ikke var alarmerende nok, er der også en sammenhæng mellem dårlig compliance-træning og medarbejderkompromis, som igen resulterer i fejl og et generelt fald i kvaliteten.

At miste dit forspring i forhold til konkurrenterne

Sådan her forbes artikel påpeger, at når tiderne er hårde, skal du sørge for, at dine medarbejdere er på deres absolut bedste. Men hvordan kan du holde dem opdaterede og hjælpe dem med at udvikle deres færdigheder og få ny viden, hvis du fjerner træning?

Når dine medarbejdere ikke er godt rustet, er der intet til hinder for, at konkurrenterne vælter ind og tager dine kunder. cue en fald i salget eventuelt.

Når du tænker over det i de termer, er omkostningerne ved træning bestemt ikke så høje længere.

Sådan træner du medarbejdere, hvis du har et stramt budget

Hvad hvis dit træningsbudget trods alt dette stadig er begrænset?

Svaret er ikke at opgive medarbejderuddannelsen helt, men være mere strategisk omkring det . For eksempel: Ved at lave præstationsvurderinger kan du se, hvem der virkelig har mest brug for træning – og prioritere dem.

Men udover at være mere bevidst om ” WHO “, kan du også tage et kig på ” som ”. Her er nogle omkostningseffektive online træningsmetoder, der vil få dig igennem de hårde tider. uden at gå på kompromis med kvaliteten :

1. Genbrug og genbrug online træningsindhold

Vi kender alle værdien af ​​omskoling – ja, du kan også anvende det samme princip på medarbejderuddannelse. Og det er her, online træning kan hjælpe. Du kan oprette indhold én gang og bruge det igen og igen . Du kan endda skabe forskellige former af det samme materiale. Du kan for eksempel have en videopræsentation af din virksomheds politikker for nyansættelser og en PDF-version af den samme præsentation, som medarbejderne kan henvise til, når det er nødvendigt.

Du skal muligvis tilpasse din træning fra tid til anden for at dække nye produkter, du lancerer, eller nye værktøjer, du skifter til. Eller blot nye overholdelsesbestemmelser, du skal dække. Men selv med det in mente, vil træningsbudgettet for dit onlineindhold stadig være meget mindre.

Det skyldes, at du ikke skal betale instruktører for fysiske præsentationer og arrangere hoteller / fly / konferencelokaler / snacks … kun for det tidspunkt eller begivenhed. Online træning er meget mere bæredygtigt. Du kan simpelthen oprette et nyhedskursus og bede medarbejderne om at gennemføre det i stedet for at gennemgå hele træningssessionen igen.

2. Vælg mikrolæring

En anden smart måde at reducere omkostningerne til medarbejderuddannelse på er at fokusere på mikrolæring.

Mikrolæring, også kendt som korte sessioner (maks. 3-6 minutter), der er lærerige uden at overvælde dine elever med for meget indhold, har mange fordele: fra at være mere engagerende til at hjælpe med informationsopbevaring. Men det hjælper dig også med at styre hele dit træningsprogram.

Du kan kombinere mikrolæringsvideoer i forskellige sekvenser for at skabe forskellige moduler . Dette vil gøre tingene meget nemmere, når du skal foretage ændringer, da du ikke behøver at redigere hele kurset. Du kan også skabe forskellige læringsveje for forskellige roller og teams ved at ændre små dele af dit træningsprogram.

3. Tilbyd færdige kurser

En af de ting, der skyder træningsbudgettet i vejret, er at skulle lave læringsprogrammer fra bunden. For i så fald skal du måske hyre eksperter til at skabe indholdet og designere til at gøre det smukt. Eller måske skal du bruge meget af din tid på at gøre det selv.

4. Lav simple eLearning-videoer

Til de tidspunkter, hvor du har brug for at skabe dit eget indhold, kan talk-head-videoer være en omkostningseffektiv og hurtig løsning. De er nemme at filme og have minimumsudstyr og krav til efterproduktion (hvilket normalt tager meget tid og penge).

Vælg et godt sted på dit kontor med god belysning, og optag en video med dit bærbare kamera uden omkostninger. Hvis du har nogle grundlæggende videoredigeringsfærdigheder og adgang til relevant software, kan du inkludere nogle yderligere ressourcer eller noter. Hvis ikke, kan du dele dem med dine medarbejdere senere som en separat fil.

5. Socialiser instruktørledede træningssessioner

Selv på et stramt træningsbudget behøver du ikke helt at give afkald på instruktørstyret træning. Men du skal have mest muligt ud af hver session, hvis du ikke har råd til så mange sessioner, som du gerne vil.

Endnu en gang, lad os tænke over konceptet med genbrug af materialer. Forestil dig, at du er vært for et webinar. Dette er en god træningsmulighed for dine medarbejdere. Men hvorfor stoppe der? I stedet for at få en foredragsholder til at dele deres erfaring og viden, kan du bruge denne tid til også at skabe mindre træningsmuligheder.

Under webinaret, inkorporer afstemninger, grupperum, Q&A-sessioner, videregivelse af mikrofonen til deltagerne. Alt, hvad der tilskynder deltagerne til at interagere med hinanden og instruktøren, er en ny træningsmulighed. Social læring er en engagerende, lavbudget måde at træne medarbejdere på. Og heldigvis er videokonferenceværktøjer meget sofistikerede i disse dage, hvilket gør det nemt for deltagerne at være mere aktive elever.

6. Tilskynd til peer learning

Reducer uddannelsesomkostninger ved at stole på interne eksperter i i stedet for at ty til eksterne instruktører. Og hvem er disse interne eksperter? Dine nuværende medarbejdere. Inden for deres teams er der allerede folk med stor erfaring på området eller folk med nogle unikke talenter.

Se for eksempel efter en medarbejder med gode produktivitetshack eller en, der er en professionel med regneark. Disse personer kan være vært for præsentationer for resten af ​​teamet og dele deres tips. Det eneste, det vil koste dig, er noget tid væk fra dine normale arbejdsopgaver.

En udløber af at holde dine instruktørledede sessioner sociale og åbne for feedback og aktiv deltagelse er, at du motiverer dine mere erfarne medarbejdere til at dele deres viden med andre. Dette er det første skridt mod peer-to-peer læringssessioner, hvor disse erfarne medarbejdere påtager sig rollen som instruktører.

Derudover er peer learning en måde at vis taknemmelighed over for dine medarbejdere og hjælper med at booste teamkommunikationen.

7. Tilbyd træning på arbejdspladsen

En anden omkostningseffektiv form for uddannelse er on-the-job træning. Det betyder dybest set, at du lader nyansatte lære, efterhånden som de lærer, i stedet for at tilbyde en langvarig onboarding-træningssession, der kan blive dyr.

On-the-job træning og coaching har flere fordele. Det kan være lige så nyttigt til forskellige læringsstile, er personligt, fleksibelt og giver nye medarbejdere mulighed for det lære ved at lave fejl i et trygt miljø . Du kan også anvende on-the-job-træning til medarbejdere, der forfremmes eller forflyttes til en ny rolle.

8. Invester i et billigt LMS

Det kan virke kontraintuitivt at købe ny software, når du forsøger at reducere omkostningerne. Men det giver mening, hvis du har et overblik . På sigt vil et LMS spare dig penge. Fordi du vil være i stand til at skabe og replikere indhold uden ekstra omkostninger og uden at bruge flere værktøjer, gemme kurser til fremtidig brug og få data for at finde ud af, hvad der virker, og hvad der ikke gør.

Når du undersøger uddannelsesplatforme, skal du kigge efter udbydere med en gratis prøveperiode. På den måde kan du teste, om netop den platform opfylder dine træningsbehov, uden at forpligte dig til et køb. Du vil måske også tjekke en lavere prisplan ud, selvom det betyder, at du ikke har adgang til alle funktionerne, så du stadig kan nyde fordelene ved LMS uden at bryde dit træningsbudget.

Medarbejderudvikling behøver ikke at bryde banken

Selv når dit træningsbudget er lille, er der stadig måder at få det til at tælle.

Du skal blot være strategisk omkring dit forbrug, fokusere på de ting, der vil drive fremskridt fremad, og evaluere dine resultater ofte. Brug af nogle af disse billige træningsmetoder skitseret ovenfor vil gå langt – sammen med at finde det rigtige LMS til at være vært for din træning.

About admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *