Opbygning af et stærkt HR-team: Hvilke færdigheder skal dyrkes

Faglig udvikling er kernen i enhver succesfuld organisation. Og det er ofte HR-teammedlemmerne, der vil fremme denne tankegang om fortsat karrierevækst. Men hvad med din egen udvikling? At understøtte løbende uddannelse af HR-ledere betyder, at de også har tid og ressourcer til at udvikle deres færdigheder.

Processer ændrer sig, systemer udvikler sig, og nye praksisser og tilgange dukker altid op. Hvilket betyder, at uanset hvor kvalificerede eller gode HR-chefer er til deres job, er der altid plads til forbedringer. Især hvis de vil have indflydelse på organisationen.

Hvorfor træne træneren?

Med styring af hele medarbejdernes livscyklus, fra rekruttering og onboarding, uddannelse og talentstyring til fordele, løn og præstationer, ses HR ofte som en rent procesdrevet, “operationel” afdeling. Og HR-lederuddannelsen fokuserer ofte på de formelle, hårde færdigheder, der er nødvendige for at levere disse ansættelsesprocesser.

Men HR er – eller burde være – meget mere end det. Ved at hjælpe med at lede din virksomheds kultur og udvikle din medarbejderstrategi, HR-professionelle har brug for en kombination af fysiske og bløde færdigheder for at få succes .

Ja, HR-manageruddannelsen skal dække det væsentlige, såsom at udføre præstationsvurderinger eller bruge en HRIS (især når der er en ny ansættelse). Men for at få indflydelse i deres organisation, skal de vokse og udvikle færdigheder uden for den.

Mere specifikt er uddannelse af HR-ledere afgørende, fordi:

 • holder dit HR-team på toppen af ​​spillet, lærer og vokser i takt med udviklingen i branchen, og
 • sender et stærkt budskab til resten af ​​dine medarbejdere om, at løbende uddannelse er afgørende.

Så hvilken slags HR-uddannelseskurser vil løfte dit HR-teams indflydelse og indflydelse?

Lad os se, hvad du kan tilbyde for at støtte tre hovedområder : personaleledelse, strategisk rolle og virksomhedskultur.

1. Ophøje personaleledelse

HR handler lige så meget om mennesker (hvis ikke mere), end det handler om processer. Og her er udfordringen. I modsætning til processer, mennesker passer ikke ind i et fast mønster eller form . De kræver fleksible, intelligente, informerede og personlige interaktioner for at fungere bedst muligt.

For at imødekomme denne efterspørgsel har HR-professionelle brug for en bred vifte af kommunikations- og interpersonelle færdigheder, som de kan trække på for at håndtere forskellige scenarier, udfordringer og interessentgrupper.

Tænk for eksempel på den almindelige præstationsgennemgang. Det kan være en følelsesladet oplevelse for mange medarbejdere. Og de problemer, der kan opstå, er svære at forudsige og forberede sig på. HR-professionelle bør ikke bare vide, hvordan man udfører disse præstationsvurderinger. De skal også vide, hvordan man håndterer vanskelige omvendelser med ynde, hvordan man behandler alle retfærdigt, og hvordan man lytter til folks bekymringer.

En god HR-chef er ikke kun omkring mennesker, når det går godt. De er her for at motivere folk selv i svære tider. Og kommunikationsevner spiller en stor rolle i dette. Overvej derfor, når du designer uddannelser til HR-ledere, at inkludere kurser inden for følgende områder:

 • Empati: a Empati er en af ​​de vigtigste dele af følelsesmæssig intelligens og kommer ret ofte i spil i menneskers ledelsessituationer. Hjælp dit HR-team med at lære, hvordan man identificerer forskellige typer empati, og hvordan man anvender dem i forskellige scenarier.
 • Kropssprog: hvis din krop sender en anden besked end de ord, du siger, kan betydningen blive forvrænget. Og på arbejdspladsen skal folk, der ofte kommer med annonceringer, deler virksomhedsopdateringer eller har fortrolige diskussioner, være tydelige i både, hvad de siger, og hvad de gør. ingen de siger. Vis dine HR-teams, hvordan man bruger kropssprog til at afklare i stedet for at forvirre budskabet.
 • At høre: I en en-til-en performance management session fortæller aktiv lytning (i stedet for bare at lytte) din medarbejder, at du er engageret i deres historie, ønsker at forstå og aktivt leder efter løsninger. At inkludere lyttefærdigheder i din HR-lederuddannelse vil gøre præstationsledelsessamtaler mere effektive.
 • Etik og skøn: den HR-teams modtager fortrolige og ofte fortrolige og personlige oplysninger om medarbejdere – det være sig præstationsdata, lægejournaler eller kompensationsoplysninger. Hvordan de håndterer og administrerer disse oplysninger er afgørende og kræver diskretion og etik.
 • At have svære samtaler: HR-teams skal ofte have svære samtaler. Måske er der konflikter inden for et team. Eller de skal diskutere en medarbejders dårlige præstationer. Eller på et tidspunkt bliver de måske nødt til at komme med en grim meddelelse for hele virksomheden. Giv dine HR-chefer de færdigheder, de har brug for til at håndtere vanskelige samtaler sikkert og effektivt.
 • Forståelse af følelser: At tale om fortrolige problemer eller præstationer kan føles ret personligt for mange medarbejdere, og som et resultat kan situationen være følelsesmæssigt belastet. At vide, hvordan man korrekt forstår, genkender og håndterer forskellige følelser, giver dine HR-professionelle endnu en kraftfuld færdighed at bruge.
 • Ledelse: Lederevner er noget, som alle medarbejdere i en organisation kan og bør stræbe efter. Men som bindeleddet mellem arbejdsstyrken og ledelsen er det særligt vigtigt for HR-ledere at være i stand til at modellere effektivt og effektfuldt lederskab. Og at identificere og pleje det i andre. Fra selvtillid til ydmyghed, uddelegering til håndtering af usikkerhed, modstandskraft til at inspirere andre, udvikle færdigheder, der løfter gennemsnittet til gode HR-ledere.

2. Spil en strategisk rolle i organisationen

Ved første øjekast virker HR’s rolle mere transaktionsorienteret. For eksempel slår de stillingsannoncer op, udfylder ansættelseskontrakter, behandler løn, afgiver en rapport til bestyrelsen om medarbejderantal og lønprognoser og så videre.

Men alle disse opgaver har en dybere indflydelse. For eksempel bestemmer en HR-chef, der designer og overvåger ansættelsesprocessen, om og hvordan nyt talent vil komme til virksomheden. Ligeledes kan en rapport til den øverste ledelse påvirke beslutningstagningen om fx personalegoder, L&D-programmer og personalebudgetter.

For at skifte fra en transaktionsrolle til en mere strategisk, skal HR fokusere på færdigheder som:

 • Præsentations evner: uanset om man udarbejder et budget, leverer nye træningsprogrammer eller skaber en overbevisende case for at investere i et LMS, spiller præsentationer en vigtig rolle i HR-ledelsens verden. At lære at forberede, strukturere, konfigurere og levere en effektfuld præsentation vil gavne både dit HR-team og virksomheden som helhed.
 • Rapporter: Rapporter dårligt skrevne dokumenter spilder tid, kan være vildledende og påvirke forretningsbeslutninger negativt. Du kan undgå alt dette ved at tilbyde træning til HR-ledere, som inkluderer at lære, hvordan man skriver klare rapporter, og hvordan man kombinerer og analyserer data.
 • Forretningsskrivning: fra at sende pitch-perfekte e-mails til kandidater og nyansatte til at skrive arbejdspladsannoncer, skal HR-chefer være i stand til at henvende sig til forskellige målgrupper. Et forretningsskrivekursus, der påvirker alt fra employer branding til virksomhedens strategi, vil give dem selvtillid og færdigheder til at levere.

3. Fremme en positiv kultur

De fælles overbevisninger og værdier, der understøtter en virksomheds kultur, spiller en nøglerolle i dens succes. Og dine HR-chefer spiller til gengæld en afgørende rolle i at definere, levere og demonstrere denne kultur.

Det er vigtigt, at din uddannelse for HR-ledere indeholder de færdigheder og viden, der vil hjælpe dem med at opbygge et sundt arbejdsmiljø. Hver kultur er anderledes. Så vælg og vælg fra listen nedenfor:

 • Tilpasning til innovation: At fremme en kultur af innovation og aktiv fremgang kræver, at HR-ledere går foran med et godt eksempel, er kreative og tænker ud af boksen. Hjælp dem med at udvikle innovationsevner for at drive en kultur, der omfavner forandring frem for at frygte den.
 • Medarbejdere beskæftiget : en engageret arbejdsstyrke giver store fordele såsom bedre arbejdsglæde, forbedret sundhed og velvære, højere fastholdelsesprocenter og øget omsætning. Men en engageret kultur sker ikke bare. Det kræver indsats. Og dit HR-team er dine vigtigste motivatorer. Et kursus for medarbejderinddragelse vil give dem midlerne og motivationen til at få dette til at ske.
 • Diversitet og inklusion: At støtte en altomfattende kultur er ikke bare rart, det er absolut obligatorisk. Med til opgave at tiltrække nyt og forskelligartet talent til din organisation og fastholde det, bør træning af HR-ledere omfatte mangfoldighedstræning, der viser dem, hvordan de kan være inkluderende ledere. Diversitetstræning vil hjælpe dine HR-professionelle med at optrevle komplekse problemstillinger, lige fra at anerkende privilegier til konceptet om ubevidst bias.
 • Mobning og vold: En positiv organisationskultur skal have en klart defineret tilgang til mobning og chikane på arbejdspladsen. Sørg for, at HR-chefens træning indeholder alle de oplysninger og ressourcer, de har brug for til at identificere og udrydde giftig adfærd.
 • Fleksibelt og fjernarbejde: At give personalet mulighed for at arbejde eksternt kan støtte din virksomhed, opbygge modstandskraft og fremme medarbejdernes trivsel. Hvis du er interesseret i at skabe en kultur, der understøtter fleksibelt eller fjernarbejde, kan du hjælpe dit HR-team med at lære om fordelene og praktiske forhold.
 • Trivsel: prioritering af trivsel er det første skridt mod at opnå en sund balance mellem arbejde og privatliv og en positiv og omsorgsfuld arbejdskultur. Det er også afgørende for at hjælpe medarbejderne med at nå deres fulde potentiale, både personligt og professionelt. Dit HR-team er på forkant med at forme og fremme velvære, så sørg for, at dine HR-uddannelseskurser inkluderer dette emne.
 • Talentledelse: en succesfuld talent management strategi vil have en positiv indvirkning på din kultur og forretning. Men at levere og drive denne strategi til det bedste af sit potentiale kræver færdigheder, visioner og selvtillid. At alt kommer fra træning. Invester i talent management-træning til dine HR-ledere, og du vil se din virksomhed såvel som dine medarbejdere høste frugterne.

Forsæt ligeud

Træning er ikke en afkrydsningsfeltøvelse. Eller det burde det i hvert fald ikke være. Det er vigtigt, at din uddannelse til HR-professionelle fortsætter over tid hos dig. Og det inkluderer både bløde og hårde færdigheder.

Dette vil ikke kun få dem til at føle sig værdsat, men det vil også give dem selvtillid til at flytte grænser og udforske nye, udviklende bedste praksisser. Og blive bedre formidlere, ledere og kulturelle ambassadører.

About admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *