Oplev de 7 hovedtrends inden for virksomhedsuddannelse

7 minutter at læse

Der er blevet sagt meget om teknologiens indvirkning i erhvervslivet. Digitale værktøjer forbedrer virksomhedens produktion udover at hjælpe ledelse og ledelse med at træffe beslutninger baseret på konkrete data.

På den anden side gør teknologien forskellen på et væsentligt punkt for enhver virksomheds succes: medarbejderkvalifikationen.

I dette indlæg vil vi tale om de vigtigste tendenser inden for virksomhedsuddannelse og vise de værktøjer, du kan bruge til at forbedre dit teams digitale færdigheder og arbejdsmiljøet som helhed. Læs videre!

1. Mobil læring

Brasilien har mere end 300 millioner smartphonebrugere. Mobile enheder, herunder tablets og smartphones, bliver vigtigere for medarbejdere og arbejde. At forberede din eLearning-strategi for at sikre, at indhold er tilgængeligt og kan gennemføres på mobile enheder, vil være afgørende for fremtiden for eLearning.

Mobil læring er en nøglemetode til at nå ud til og engagere millennials i særdeleshed – en hel generation af digitale indfødte, som er mere komfortable med at få adgang til information og administrere deres daglige aktiviteter i det digitale miljø.

Denne undervisningsmodalitet er forberedt til at imødekomme millenniumgenerationens træningsbehov, da den kan struktureres til at rumme mikrolæring og er lydhør, let tilgængelig og tilgængelig for brugerens bekvemmelighed. Med enhedsbaseret mobil læring vil det også være nemt at få adgang til sociale læringsapplikationer såsom chatbots, fora og andre typer diskussionsgrupper og deltagende forstærkning.

2. Personlig træning

Adaptiv læring er resultatet af at tage et læringsmodul fra et eksisterende bibliotek og tilpasse det til forskellige virksomheder, afdelinger eller opgaver.

Ofte vil den studerende lave en præ-træningsvurdering for at afgøre, hvor inden for modulet det største behov for træning ligger. Herefter vil modulet blive skræddersyet til at fokusere på områder, hvor den studerendes viden skal forbedres.

På denne måde opfylder personlig læring hver enkelt medarbejders specifikke behov, får mest muligt ud af træningstiden og giver en fokuseret og individualiseret oplevelse. Det vil sige, at tilpasning ned til individniveau kan opnås i en billig modulopbygning.

3. Gamification

At gøre eLearning-indsatsen til et spil for deltagere er en ny tilgang til undervisning, der vinder indpas i hele eLearning-sfæren. Gamification har magten til at engagere eleverne og tilskynde til fortsat deltagelse ved hjælp af elementer (point, præstationer, leaderboards), mekanik (gennemgang af niveauer, scoring, avatarer) og spilbaseret tænkning.

Nogle medarbejdere reagerer bedre på iboende belønninger. I gamification kan dette repræsenteres ved at låse op for præstationer eller modtage et badge efter vellykket gennemførelse af et træningssegment.

Medarbejdere, der reagerer bedre på ydre belønninger, vil blive mere motiveret ved at inkorporere konkurrence i segmentet, for eksempel med en offentlig rangliste. Dog skal gamification implementeres korrekt for at være mest effektiv. Nogle tips til at inkorporere det i din eLearning-strategi er:

  • tilpasse gamification-strategi med målbare mål;
  • overvåge udviklingen;
  • gør det æstetisk tiltalende;
  • kombinere indre og ydre motivation.

4. Mikrolæring

Mikrolæring er en af ​​de vigtigste tendenser inden for virksomhedsuddannelse. Konceptet bag denne strategi er forståelsen af, at menneskelig koncentration og fokus er begrænset, så at bryde information op i mindre stykker og distribuere den stykkevis kan føre til højere engagement og fastholdelse.

Microlearning kondenserer den faktiske levering af nødvendig information til 90-120 sekunders sessioner formateret som videoer, billeder, slides eller øvelser og efterfulgt af quizzer med øjeblikkelig feedback.

At give oplysninger i korte uddrag blandet med quizzer hjælper med elevernes engagement og opbevaring af information. Desuden er det en mere velegnet metode til et træningsmodul rettet mod et specifikt mål. Det fungerer også godt for roller, der kræver konstant træning, herunder IT, kundeservice eller salg.

5. Social læring

Social læring er ikke et nyligt introduceret begreb inden for virksomhedsuddannelse, men det er bestemt på vej frem. Dette skyldes det faktum, at social læring eller uformel læring i de fleste organisationer foregår gennem eLearning.

Social læring er baseret på det faktum, at ikke alle individer er ensomme lærende. Samarbejde og forbindelse med andre, der tager det samme kursus, gavner deltagerne, når de interagerer.

Træningsvirksomheder har taget integrationen af ​​blogs, LinkedIn-kurser og sociale medier-sider ind i deres nuværende træningsprogrammer for at sikre, at eleverne får mere udbytte af disse kurser.

Social læring kan også omfatte social afstemning, hvor eleverne opfordres til at give deres mening til kende, bedømme noget som en video og senere afsløre, hvad alle andre synes om det. På denne måde udforsker eleverne også de grå områder, der tidligere har været uberørte af eLearning i stedet for blot at fokusere på de sorte og hvide områder.

6. Kunstig intelligens

En metode, der kan bruges til at skabe adaptiv og personlig læring, er at bruge kunstig intelligens. Med kunstig intelligens kan undervisere forstå medarbejdernes adfærd og forudsige træningsbehov og anbefale indhold baseret på det.

AI kan bruges til at skabe en chatbot eller læringsassistent, der kan anbefale træningsindhold baseret på nye projekter, teams, karriereudviklingsveje, nuværende og fremtidige behov.

At bruge AI til at forudse træningsbehov og komme med anbefalinger om tilgængelige moduler i læringsstyringssystemet er en måde, hvorpå læring og udvikling bliver mere individualiseret og lydhør og i sidste ende mere værdifuld.

7. Kunstig virkelighed og virtual reality

Fordelene ved Artificial Reality — AR — og Virtual Reality — VR — teknologier til virksomheds- og professionel træning er indlysende, og de er mere tilgængelige end nogensinde før.

Med disse banebrydende teknologier kan organisationer tage virksomhedsuddannelse til næste niveau ved at fordybe medarbejderne i meget engagerende læringsoplevelser. For eksempel, i stedet for at lade dem se en video eller læse 30 sider om en situation, har du mulighed for at tilbyde en rollespilssituation, hvor de kan få hands-on oplevelse helt risikofrit.

Som de siger, er den bedste måde at lære ved at gøre, så du kan forvente at se flere AR- og VR-teknologier (understøttet af machine learning) indarbejdet i træningsprogrammer. Det betyder dog ikke, at de vil være allestedsnærværende, da de stadig er relativt nye, og selvom priserne falder hurtigt, kan de stadig pakke et betydeligt slag i dit budget.

Sammenfattende erkender flere og flere virksomheder, at i et konkurrencepræget miljø er medarbejdernes kvalifikation til gavn for organisationen som helhed. Træning og udvikling er en vigtig del af den moderne virksomheds strategiske vækstplaner.

Tendenser inden for virksomhedsuddannelse vil løbende udnytte teknologien til at gøre udviklingsmuligheder mere tilgængelige og elevvenlige. Personlig, interaktiv læring vil være i højsædet og være med til at gøre kursusmateriale endnu mere relevant for medarbejderen selv.

About admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *