People Management – ​​Hovedbekymringen for 2022

Alle succesrige ledere ved, at de bedste resultater i deres virksomhed afhænger af nogle strategiske faktorers fortræffeligheder som f.eks Marketing, salg, produktion, kvalitet, logistik mellem andre.

Disse faktorer konsoliderer virksomhedens præstationer! Men der er en variabel, der gør hele forskellen i disse resultater: dine menneskelige ressourcer, det vil sige dine “mennesker”.

Lær dem at kende og ved, hvordan man forbinder dem på deres forskellige niveauer af udfordringer, lær at motivere dem, opmuntre dem, opsummer hvordan man får dem til gennem deres engagement og præstationer til at opbygge en gunstig kultur for at opnå positive resultater. Dette er nøglen til enhver succesfuld organisation.

Derfor vil vi her demonstrere de vigtigste tendenser inden for People Management for i år.

Guiden til trends i People Management

Hvis der er noget, der vil hjælpe meget til at opnå denne forståelse og bygge denne konstruktion, er det at vide, hvordan man analyserer markedstendenser gennem relevant information.

For nylig udgav den mest respekterede enhed i verden, GPTW (Great Places To Work), sin People Management Trends Guide for 2022 og vi inviterer dig til at gennemgå nogle punkter i denne guide med os.

Guiden demonstrerer, at vi startede året 2022, og forberedte os i erhvervslivet på et økonomisk opsving, takket være starten på vaccination i Brasilien og større viden om Covid-19-pandemien, dens virkninger og risici.

Derfor kan vi sige, at sidste år var et omstruktureringsår for de fleste virksomheder, der havde brug for at forstå, hvordan de kunne tilpasse sig nye scenarier og tilpasse deres processer til at tage sig af det vigtigste: deres folk.

Når det nu kommer til at forstå det største problem for virksomheder, om hvad de skal gøre for at sikre, at deres medarbejdere matcher al den optimisme og formår at levere bedre resultater, kan bekymringskurven ses i følgende graf:

Kilde: 2022 People Management Trends Report – Copyright ©2022 Great Place to Work® Institute, Inc. Alle rettigheder forbeholdes

Personalestyringsprioriteter

Her vil vi analysere de mest stemte faktorer på listen og fordele og ulemper ved ikke at prioritere de fremhævede punkter i betragtning af, at det er de stærkeste tendenser blandt de bedste virksomheder med en people management kultur.

Lederudvikling/uddannelse

Den største bekymring inden for udvikling handler om “internt lederskab” 42,6%i betragtning af, at de definerer sig selv som hovedpersonerne i at ændre kulturen i organisationer, det vil sige, at alt starter med det eksempel, de har bygget, i de andre temaer, der skal analyseres, dvs. uddannelse, træning og udvikling af ledere er en obligatorisk dagsorden for 2022.

Organisationskultur

Dernæst ikke mindst Organisationskultur, med 37,3 % bekymring, forstå, hvordan din virksomhed fungerer følelsesmæssigt, proceduremæssigt og kulturelt. Hvordan de værdier, der er defineret for virksomheden, konsolideres i den daglige praksis i folks holdninger, hvordan folk lærer forretningskulturen og hvor effektiv denne kultur er til at understøtte eksekveringen af ​​forretningsstrategien, og hvilke elementer er med lav bidrag og bør forbedres.

Hvis du ikke ved, hvordan din forretningskultur er, er anbefalingen definere dens vigtigste kultursøjler og måle niveauet med mennesker af din organisation.

Intern kommunikation

Sammen med de sidste tre udgaver af trendguiden observerede vi også en faktor, der altid gentages “Intern Kommunikation” med 30,7% bekymringforskellen er, at den med hver udgave stiger til toppen af ​​listen, og i 2022-rapporten er den blandt virksomhedernes tre største bekymringer.

Handlinger, der sigter på at træne og øge bevidstheden om vigtigheden af ​​kommunikation for at imødekomme krav, er et meget vigtigt emne for at opnå ekspertise inden for personaleledelse, såvel som at udforske kommunikationskanaler fuldt ud, især digitale kanaler, der er let tilgængelige for alle.

Medarbejder erfaring

I det års vejledning er tendens til bekymring med medarbejderoplevelsen med 29,6%, medarbejderoplevelse (EX) det er et koncept, der gennem en strategisk bias nærmer sig alle en persons interaktioner under hans rejse i virksomheden. Formålet med medarbejderoplevelsen er at skabe et blik på organisationen og dens rutine gennem folks synsvinkel, hvilket genererer en positiv oplevelse gennem hele organisationens onboarding.

Hvorfor er det vigtigt at måle EX? Det nytter ikke at komme med et uimodståeligt forslag eller betale den højeste løn, hvis al den interne oplevelse er dårlig, påvirker dette motivationen og resultaterne for den professionelle, og virksomheden vil aldrig opnå en tilfredsstillende oplevelse for sine kunder, hvis dens medarbejdere ikke er på linje. med dette perspektiv.

Nye politikker / arbejdsformater

Bekymringen for virksomheder med at revurdere arbejdsformater kunne ikke udelades af listen. Med udvidelsen af ​​pandemien og behovet for at strukturere hjemmekontorkulturen med 29,4 % til bekymring, er der et reelt behov for at reflektere over de resultater, som alt dette har bragt til virksomheder og mennesker, og for at åbne diskussioner om helt hjemmekontorformater eller endda hybridformater, afhængigt af virksomhedens kulturstadie og motivationen hos dets medarbejdere .

Hvis du og din virksomhed ikke har tænkt over det endnu, er du et skridt bagud fra en af ​​de vigtigste trends i erhvervslivet lige nu.

Mentalt helbred

Denne specifikke rapport åbner virksomhedernes sind for en ny bekymring: med 28,4 % til “Folkes mentale sundhed”, var stærkt påvirket af den pludselige ændring, som virksomheder måtte foretage for at tilpasse sig Covid-19.

Ud over at denne proces har en meget stærk indflydelse på psykologiske faktorer, da WHO anerkender, at udbrændthed betragtes som en arbejdsrelateret sygdom, såsom kronisk arbejdsstress, får dette emne høj prioritet på dagsordenen for de bedste virksomhedskulturer.

Denne trendrapport bidrager ikke kun som en indikator for bekymringer, men også med information, der kan hjælpe dig med at organisere din virksomhed og professionelle projekter.

Hvis du ønsker mere information, kan du få adgang til Integra-undersøgelsen på https://conteudo.gptw.com.br/tendencias-de-gestao-de-pessoas-2022.

About admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *