Professionelle kvalifikationer: Byg et fremragende CV

Når vi udarbejder en læseplan, er vi normalt optaget af at angive vores faglige mål, men vi er ikke opmærksomme på faglige kvalifikationer. Denne genstand er essentiel og er det, der normalt kalder mest opmærksomhed i en udvælgelsesproces.

På grund af travlheden i Human Resources-sektoren analyseres CV’er hurtigt, så det er vigtigt, at du skriver et godt resumé af faglige kvalifikationer, så du har flere chancer for at blive udvalgt.

I denne artikel vil du bedre forstå, hvad dette resumé er, dets betydning i CV’et, hvordan det skal udarbejdes og eksempler på kvalifikationsresuméer, der hjælper dig med at oprette dit.

» Online rekruttering og udvælgelsessystem

Rekrutter Assertivt med Adfærdsanalyse det er Reducer omsætning med Talent Management!

Med RHbot kan du finde det ideelle talent til hver ledig stilling, hvilket skaber en mere agil og selvsikker udvælgelsesproces. Automatisering bearbejder dig eliminerer fejl og sparer penge!

Tilmeld dig på nedenstående link, prøv vores online fri måde og transformer dine HR-resultater.

Hvad er oversigten over faglige kvalifikationer?

Det er et af de felter, der skal udfyldes på et CV, sammen med persondata, faglig målsætning, akademisk baggrund og erhvervserfaring.

Det skal give et overblik over kandidaten med angivelse af deres faglige kvalifikationer, og hvorfor de er indstillet til den pågældende stilling.

Generelt er kvalifikationer baseret på en opsummering af de faglige erfaringer og viden, som kandidaten har tilegnet sig, således at de passer til det faglige formål og den stilling, han søger.

Hvorfor er det vigtigt at tilføje et resumé af faglige kvalifikationer til dit CV?

Har du bemærket, at det ser ud til, at flere og flere søger job? Med så meget konkurrence er det nødvendigt at opsummere oplysningerne.

På denne måde er det nemmere for rekruttøren at verificere de emner, der er relevante for en bestemt stilling. Derudover vil dit CV være mere fremtrædende og mere tilbøjelige til at blive valgt ved at opliste de færdigheder, der gør dig mere dygtig som professionel.

Derfor er det essentielt, at du holder dig til resuméet af dine faglige kvalifikationer og passer på, når du udarbejder det, som du vil se i næste emne.

Hvordan udarbejder man resuméet af faglige kvalifikationer?

Det er ikke kompliceret at strukturere resuméet af dine kvalifikationer, men der skal udvises en vis omhu for at gøre det interessant og tiltrække rekruttererens opmærksomhed. Tjek nogle tips nedenfor.

Læs jobfærdigheder

Det første, du skal gøre for at lave en oversigt over dine faglige kvalifikationer, er at læse kompetencerne for det job, du vil søge.

Så du kan vurdere og relatere, hvilke erfaringer og viden du har og vil have stor værdi for den ledige stilling.

Opdel kvalifikationer i emner

Du bør opdele dine kvalifikationer i emner, gerne punktopstillinger, så det er nemmere for rekruttøren at analysere. Det anbefales at bruge maks. fem markører, med undtagelse af dem, der har mange faglige erfaringer, og det er interessant at nævne dem.

Læg relevant information

Du skal fremhæve dine vigtigste erhvervserfaringer, uddannelse og ekstrakurser, som du anser for væsentlige for stillingen. Hvis du for eksempel søger en administrativ assistentstilling og har erfaring med denne type arbejde, bør du nævne dette i resuméet af dine faglige kvalifikationer.

På den måde vil du tiltrække mere opmærksomhed fra rekruttereren, og der vil være flere chancer for, at dit CV bliver udvalgt.

være objektiv

Et godt tip er, at du skal være objektiv på dette felt og skrive mellem 101 og 500 tegn, for som vi nævnte, er der mange CV’er, der skal vurderes af rekruttereren, og jo mere kortfattet det er, øges muligheden for at blive læst.

Sæt resuméet af faglige kvalifikationer efter målet

Du bør også passe dette punkt i begyndelsen af ​​CV’et efter feltet “professionelt mål”, da kvalifikationsresuméet passer perfekt til det foregående punkt, da det viser kandidatens færdigheder og præstationer. På denne måde vil rekruttereren være i stand til at tilknytte dem mere objektivt.

Brug professionelle udtryk

Det er ikke tilrådeligt at bruge populære udtryk, når du udarbejder resuméet af dine kvalifikationer, da du på denne måde ikke udviser en masse professionalisme, og dit CV tiltrækker ikke opmærksomhed. Tjek nogle udtryk, du kan bruge:

 • x års solid erfaring i…;
 • god viden i…;
 • aktiveret på…;
 • god erfaring i…;
 • kreativ i…;
 • kompetent i…;
 • dynamisk i…;
 • erfaren i…;
 • praksis i…;
 • dimitteret i…;
 • postgraduate grad i…;
 • forsker af…;
 • vejleder uddannet i…

Opret et forskelligt CV for hver ansøgning

Hvis du har til hensigt at sende CV til forskellige ledige stillinger for at have en bedre chance for at blive udvalgt, skal du vide, at det ikke nytter at sende det samme faglige kvalifikationsresumé til alle, da hver stilling har en anden opgave og kræver forskellige kompetencer.

Derfor anbefales det at lave et specifikt resumé for hver enkelt af dem, der altid relaterer virksomhedens behov til deres kvalifikationer, på denne måde vil du opnå gode resultater.

Kopier jobsøgeordene

Et tip, du bør overveje, er at læse beskrivelsen af ​​det job, du har tænkt dig at søge omhyggeligt. Så bør du kopiere de annoncesøgeord, der er relateret til dine kvalifikationer.

Dette øger chancerne for, at du finder de beskrivelser, som jobpladssystemet leder efter. På den måde bliver dit CV nemmere fundet og kan vælges.

Undgå stave- og grammatiske fejl

Dette gælder ikke kun for resuméet af kvalifikationer, men for hele CV’et. Det er vigtigt at læse det omhyggeligt og kontrollere, at du ikke har lavet stave- og grammatiske fejl, da hvis der er fejl, kan rekruttereren tolke det som manglende omhu ved udarbejdelsen af ​​dokumentet.

Derudover er det et almindeligt krav for flere ledige stillinger, at man som minimum kan tale og skrive portugisisk korrekt. Derfor er det godt at gennemgå dit CV.

Ikke lyve

Du bør ikke lyve på dit CV, især inden for faglige kvalifikationer. For sker det, selvom du bliver udvalgt, kan løgnen opdages, når du gennemgår de næste trin, gennem tests eller under samtalen med lederen.

Så det vil se dårligt ud for dig, hvilket udover at være pinligt, vil efterlade et dårligt indtryk på rekruttereren. Selvom løgnen ikke bliver opdaget, vil du blive elimineret, da de kræver, at du demonstrerer den viden, du nævnte på dit CV, så intet vil virke.

Hvilke oplysninger skal medtages i resuméet af erhvervskvalifikationer?

Som tidligere nævnt skal du oplyse om din uddannelse og erhvervserfaring. Men elementerne ændrer sig i henhold til den professionelles erfaring, lad os tjekke det ud nedenfor:

Uden erfaring

Hvis du leder efter dit første job og ikke har erhvervserfaring, bør du inkludere oplysninger om dine færdigheder såsom hurtig læring, god kommunikation og interpersonelle færdigheder.

Du kan også nævne din uddannelse og viden, du har gennem kurser, du allerede har taget.

Med erfaring

Hvis du nu har erfaring, så bør du sætte den stilling, du har haft, den gren, du har arbejdet i, og den viden, du har tilegnet dig. Nævn din uddannelse, og hvis du er ekspert på et hvilket som helst område.

karriereskift

Søger du derimod jobs, der er helt anderledes end de stillinger, du allerede har haft, og ønsker at skifte felt, så skal du nævne din erfaring som professionel og nævne de områder, du specialiserede og arbejdede indenfor.

Derudover skal du medtage:

 • interessant erfaring, der er relateret til stillingen;
 • information, der viser din produktivitet, og som hjalp dig i de oplevelser, du allerede havde, afslørende konkrete sager og det
 • demonstrere deres evner;
 • interpersonelle færdigheder, der viser, at du er god til at arbejde i teams og med kunder;
 • oplysninger, der nævner hans kreativitet, og at han havde gode resultater i de værker, han allerede har udført;
 • priser og præstationer, du har opnået, især hvis de hænger sammen med den stilling, du søger.

Eksempler på resumé af faglige kvalifikationer

For at du har en idé om, hvordan du forbereder dette felt på dit CV, viser vi dig nogle eksempler på faglige kvalifikationsresuméer, så du kan blive inspireret.

Ansøgning om receptionist stilling

 • specialist i Office-applikationer som MS Word, Outlook og Excel;
 • 80 WPM skrivehastighed;
 • kvalificeret til at tage imod kunder og altid optræde på en venlig og professionel måde.

Ansøgning om chaufførjob

 • 5 års erfaring som chauffør og ingen ulykker;
 • diskret, hjælpsom og fokuseret;
 • CNH Kategori D;
 • gode kendskab til mekanik og førstehjælp.

Ansøgning om en personlig trænerstilling

 • 11 års erfaring med speciale i korrigerende og forebyggende øvelser;
 • erfaring med klienter for at forbedre kropsholdning, vejrtrækningsøvelser og ledbevægelser;
 • kåret som årets træner i 2018.

Ansøgning om stilling som køkkenassistent

 • 1 års erfaring som køkkenassistent i en stor restaurant;
 • gode interpersonelle forhold og teamwork;
 • viden om at skære grønt, grøntsager og kød og tilberedning af salater.

Ansøgning om stilling som HR-analytiker

 • 12 års erfaring inden for HR, arbejde inden for områderne R&S, T&D og BP;
 • erfaring med DHL-projekter, klimaforskning, implementering af incitamentsprogrammer og 360° evaluering;
 • erfaring i nationale og multinationale virksomheder inden for forbrugsvarer;
 • uddannet i psykologi fra Mackenzie (dec./2009);
 • taler flydende engelsk (TOEFL) og lavede en udveksling til Canada i 2011).

» Udvælgelsesprocesser + Hurtig og effektiv

Rekrutter assertivt med adfærdsanalyse og reducer omsætningen med Talent Management!

Med RHbot kan du finde det ideelle talent til hver ledig stilling, hvilket skaber en mere agil og selvsikker udvælgelsesproces. Ved at automatisere processer eliminerer du fejl og sparer penge!

Tilmeld dig på nedenstående link, prøv vores online system gratis og transformer dine HR-resultater.

Invester i dit CV!

Som du har set i denne artikel, er det meget vigtigt at tilføje et resumé af faglige kvalifikationer til dit CV, så rekrutterere lettere kan interessere sig og udvælge dig, da der er stor konkurrence, og jo mere du skiller dig ud, des bedre.

Du skal dog være lidt forsigtig, når du tilføjer disse oplysninger til dit CV: Læs jobkompetencerne, opdel kvalifikationerne i emner, læg relevant information, vær objektiv, brug faglige udtryk, kopier de ledige søgeord og ikke lyv.

Vi håber, at du med disse tips vil kunne sammensætte et godt CV og blive udvalgt til den ledige stilling, du ønsker.

About admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *