Sådan forbedres i 10 trin

Investering i uddannelse, standardisering af processer, opstilling af mål og investering i teknologi og din virksomheds interne kommunikation er nogle af de mange måder at øge medarbejdernes produktivitet på.

Tænk, at det er nødvendigt at motivere og engagere de mennesker, der arbejder med dig, så de føler sig vigtige og nyder deres arbejde!

Ifølge en undersøgelse foretaget af Survey Monkey er omkring 36 % af brasilianerne utilfredse med deres job, og 64 % vil gerne gøre noget anderledes, data der viser, hvor vigtigt det er at investere i medarbejdere, så alle forbliver glade og produktive på arbejdet . .

Vil du gå endnu længere og holde virksomhedens indtægter altid på sit maksimale? Overvej også flere andre faktorer, der vil gøre en forskel i din virksomhed. Da vi overvejede at hjælpe, forberedte vi 10 enkle tips. Tjek ud!

Hvad er “medarbejdernes produktivitet”?

Medarbejdernes produktivitet består af, hvor meget han kan producere, og hvor meget overskud han genererer i sit daglige arbejde.

Dette udtryk har en direkte forbindelse mellem effektivitet og tid, det vil sige, jo hurtigere arbejderen opnår et tilsigtet resultat, jo mere produktiv vil han være.

En frisør skal afslutte servicen på “x” minutter for at kunne betjene et vist antal kunder og nå målet for dagen. En sælger skal på den anden side søge “y”-købere og forsøge at lukke handler om “z” dage for at holde orden på sine mål.

Måden at være produktiv på er forskellig i hver virksomhed, men vigtigheden af ​​produktivitet forbliver altid den samme: effektivitet og profit.

Det kan virke som et simpelt koncept, men der er mange elementer, der direkte eller indirekte kan forstyrre resultaterne. Lad os tale lidt mere om det.

Faktorer, der påvirker produktiviteten

Tilgængeligt maskineri og værktøjer, arbejdsforhold og teamrelationsstyring er nogle af de vigtigste faktorer, der kan påvirke produktiviteten i virksomheder.

Derudover har vi nogle flere andre at overveje, såsom:

 • manglende anerkendelse og feedback;
 • definition af uopnåelige mål;
 • mangel på infrastruktur; det er
 • ringe eller ingen teknologisk innovation i virksomheden.

Produktiviteten starter fra det øjeblik, din virksomhed giver et godt arbejdsrum og åbenhed for oprigtige udvekslinger og samtaler mellem medarbejdere og ledelse.

Derfor er det altid vigtigt at lytte til, hvad medarbejderne har at sige og samtidig analysere, om der er behov for at opdatere de tilgængelige arbejdsredskaber, og hvilke forbedringer der skal til for at skabe et endnu lettere, mere imødekommende og motiverende miljø.

Lær nu nogle praktiske tips til at øge produktiviteten i din virksomhed.

10 trin til at forbedre medarbejdernes produktivitet

At skabe processer, træne, sætte mål og investere i teknologi er gode måder at forbedre medarbejdernes daglige arbejde på, hvilket gør alle endnu mere produktive.

Der er stadig andre måder at gøre dette på. Lad os tale lidt mere om dem i de næste emner.

1. Skab klare processer

At organisere huset er en af ​​de første ting, du skal gøre for at sikre en velfungerende virksomhed. Analyser omhyggeligt, hvordan hver proces foregår på nuværende tidspunkt, og hvordan de kan blive mere effektive.

Lad os antage, at du har en skobutik, hvor medarbejderne altid er fokuserede på at betjene indkommende kunder og ender med at lade kassedamen til side, hvilket genererer enorme køer og folks utilfredshed.

Du kan oprette et roterende skift og opsætte arbejdsplaner, der definerer, hvor hver medarbejder skal være til enhver tid, og altid opfylde kravene fra kunder, der leder efter produkter, og dem, der står i kø til at betale.

2. Styrk dine medarbejdere

Et af de største aktiver, en virksomhed kan have, er dens medarbejdere. At gøre dem til eksperter i det, de laver, hjælper både dem og virksomheden med at vokse.

På markedet siger vi, at der er “hard skills” og “soft skills”. Det første udtryk refererer til færdigheder, der kan læres, såsom at betjene en maskine eller lære at bruge et computerprogram.

Bløde færdigheder henviser på den anden side til et individs adfærdsmæssige færdigheder, såsom modstandskraft, lederskab, kreativitet og kommunikation.

En god medarbejder er ikke den, der siger, han ved alt, men den, der er villig til altid at lære mere.

Hvis nogen har et glimt i øjnene, selv uden at have den nødvendige viden til at udføre en sådan funktion, så bemyndig og oplær den medarbejder, så han eller hun har mere og mere at tilføje til din organisation, arbejde på talentfastholdelse og sikre, at de bedste og mest motiverede fagfolk arbejder for dig.

3. Sæt individuelle og kollektive mål

Der er en berømt sætning af Lewis Carroll i hans bog “Alice i Eventyrland”, som siger: “hvis du ikke ved, hvor du vil hen, vil enhver vej duge”, og det eksemplificerer vigtigheden af ​​at have klare mål.

Husk altid, hvad den aktuelle virkelighed i din virksomhed er, før du sætter mål. Ved, hvor du er hen, først derefter definere målene for dit team.

Efter denne proces er det muligt at fordele målene mellem holdene. Husk altid at knytte dem til en fordel, så medarbejderne vil være endnu mere forpligtede til at opnå dem.

For individuelle mål, tal med medarbejderne og find ud af, hvad deres personlige og professionelle formål er. Skab sammen mål, der giver mening for begge parter. En 1:1 træning – én til én – kan være til stor hjælp på dette tidspunkt.

4. Giv konstant feedback

For at en medarbejder skal føle sig motiveret, skal han hovedsageligt vide, at han bliver anerkendt. Når alt kommer til alt, hvorfor skulle han prøve hårdere, hvis han ikke blev set?

Periodiske runder af feedback hjælper med at opretholde konstanthed og skabe denne rutine i virksomhedens miljø. Du kan begynde at gøre det kvartalsvis eller, hvis du har muligheden, månedligt og, hvis du føler behov, prøv at øge eller formindske tidsintervallet.

En god måde at gennemføre en-til-en møder (1:1) er at arbejde med tre arbejderrelaterede emner:

 • hvad skal han blive ved med at gøre;
 • hvad man skal stoppe med at gøre; det er
 • hvad kan du begynde at gøre.

Således ved både du og medarbejderen allerede, hvad køreplanen vil være, der skal følges, og omhandler de hovedemner, som feedback bør have.

Men hold dig ikke bare til det, okay? I det daglige arbejde er det også vigtigt at give feedback til dine medarbejdere, også uden møder, og om de er gode eller dårlige, altid at huske ikke at udsætte medarbejderen for de andre teammedlemmer.

5. Forbedre din virksomheds interne kommunikation

Investering i intern kommunikation er fremragende til at informere dine medarbejdere og tale med dem, selv indirekte, med maksimal gennemsigtighed, hvilket hjælper med niveauet af tilfredshed og produktivitet.

Værktøjer såsom e-mailmarketing, WhatsApp-grupper og Corporate TV er gode muligheder for:

 • huske virksomhedens mål;
 • styrke virksomhedens kultur;
 • give vigtige ærinder;
 • anerkende medarbejdere; det er
 • fremme teamsamarbejde.

Gennem dem lærer alle virksomhedens vigtigste nyheder at kende og behøver ikke bekymre sig om at skulle gå efter denne information.

6. Skab intern trivsel og incitamentshandlinger

For at en medarbejder skal kunne udføre sin funktion godt, skal han være udhvilet og sund. Den gode nyhed er, at din virksomhed også kan investere i denne pleje, og på den måde vinder alle!

At leje ydelser fra virksomheder som Gympass, der giver adgang til flere fitnesscentre i landet, så medarbejderne kan træne og passe sig selv, uanset hvor de er, er en facilitator.

Andre handlinger, der hjælper, er oplysningsforedrag holdt af specialister fra forskellige områder, rabatter på apoteker, medarbejderorienterede arrangementer eller endda en simpel grill. Det er værd at rådføre sig med dit team for at finde ud af, hvad der vil være mest effektivt i denne henseende.

7. Kend dit team godt

Mere end arbejdere er dets ansatte mennesker med familier, drømme, ønsker og behov. Alle er forskellige, og det er det, der får et team til at tilføje mere og mere til virksomheden og bringe nye perspektiver til at innovere i erhvervslivet.

Lær godt at kende, hvem hver enkelt er, hvad de ønsker for nutiden og fremtiden, og hvordan de har det med arbejdsmiljøet. På den måde vil alle føle sig hørt.

Forstå, hvad en medarbejders styrker er, og sæt dem i en position, hvor de kan bruge dem, men også forstå deres svagheder og hjælpe dem med at forbedre sig for hver dag, der går. Kun en dialogrutine vil give dig mulighed for at se dette hos hver enkelt medarbejder.

8. Lyt til, hvad arbejderne har at sige

Hvem ved bedre om det daglige arbejde end den person, der til enhver tid er i frontlinjen og tager imod kunder og udfører nødvendige forretningsopgaver?

Teams er indgangen til, at du kan vide, hvilke ændringer der kan ske, så miljøet forbedres både for medarbejdere og for kunden.

Du kan holde samtalecirkler, individuelle møder eller undersøgelser for at finde ud af medarbejdernes mening, finde ud af deres smertepunkter og hvordan de løses.

Ved at lytte til dine medarbejdere og opretholde en åben kommunikationskanal, vil de vide, at deres stemmer bliver hørt, og at de ikke behøver at være bange for at sige fra.

9. Invester i arbejdsmiljøet

På samme måde som du har set på processerne, er det også værd at tjekke det miljø, dine medarbejdere arbejder i. Nogle ting kan revideres, og de blev anført lige nedenfor.

 • Hvis virksomhedens størrelse er forenelig med det daglige antal ansatte i den.
 • Hvis omgivelserne har tilstrækkelig belysning.
 • Kvaliteten af ​​de instrumenter, der bruges i arbejdet, uanset om det er maskiner, computere eller stole.
 • Hvis der er behov for at købe et nyt værktøj eller en ny ressource, der er nyttig for medarbejderne.
 • Hvis du skal male eller ændre omgivelsernes farver.

Det virker måske ikke sådan, men arbejdspladsen har stor indflydelse på medarbejderes og kunders adfærd.

10. Invester i teknologi

Langt de fleste virksomheder har opgaver, der kan automatiseres og udføres via onlineværktøjer. Investering i den teknologiske forbedring af din virksomhed skaber værdi for kunden og giver medarbejderen mulighed for at udføre sine aktiviteter på en enklere måde.

Hvis dit team skal udskrive flere ark for at indsamle underskrifter, kan du for eksempel vælge elektroniske signatursider, så virksomheden hjælper planeten, letter processer og gør hverdagen nemmere. Dette bliver også mere produktivt!

Vi lever i et teknologisk samfund, med flere alternativer, der kan og vil lette den udførte service, så medarbejderne kan handle på en mere strategisk og human måde og uden at skulle bekymre sig om gentagne opgaver. Der er kun fordele ved at udnytte dette, ikke?

Nu hvor du forstår, hvordan du kan forbedre produktiviteten for din virksomheds medarbejdere, kan du lære, hvordan du identificerer, om disse teknikker vil fungere eller ej, i emnet nedenfor.

Metoder til måling af produktivitet

For at måle produktiviteten af ​​dine medarbejdere er det nødvendigt at definere, hvilke mål der skal anvendes til præstationsanalysen, overvåge dem og studere de opnåede resultater.

Dette vil alt sammen afhænge af det segment, din virksomhed opererer i: præstationsindikatorer kan måles ved antallet af salg i en butik, antallet af tilfredse kunder i et callcenter eller antallet af gentagne kunder i en restaurant osv.

Uanset hvad du har, skal du gemme data for at holde styr på dem. Derfor ender det med at investere i teknologi med at blive en så vigtig pointe, da det er gennem disse ressourcer, at du kan få en historik over alt, hvad der er blevet gjort, og sammenligne det med de foregående måneder.

Lad os antage, at din restaurant i denne måned solgte 15 % færre snacks end de sidste to måneder. Disse data giver dig mulighed for at se på virksomheden og forstå, hvad der genererede underskuddet, og hvilke af de produktivitetsfremmende tiltag, der kan løse problemet. Forstået, ikke?

About admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *