Sådan opbygger du dit compliance-træningsprogram

Den nemmeste måde at sikre, at din træning er tilgængelig og konsistent på, er at levere den gennem et robust LMS. Et godt system vil give dig mulighed for ikke kun at levere indhold, men også spore fremskridt og måle kursets effektivitet.

Opbygning af dit compliance-træningsprogram fra bunden

Når du først forstår vigtigheden af ​​compliancetræning og ved, hvilke typer der gælder for dine medarbejdere, er næste skridt at få det til at ske. Off-the-shelf compliance-træning kan være en god pasform for dig på nogle områder, men du vil måske oprette skræddersyet træning for bedst muligt at imødekomme din virksomheds specifikke behov.

Hvis du er klar til at bygge din egen træning, er der tre ting, du bør overveje:

  1. Hvad skal du have med i din træning
  2. Sådan leverer du din træning
  3. Sådan måler du din effektivitet

Hvad skal inkluderes i compliance-træning

En del af det, du lægger i træningen, vil være indlysende. Der er regler og bestemmelser såvel som bedste praksis dikteret af overholdelseslovgivning. Men ud over det nødvendige indhold, vil du gerne inkludere elementer, der hjælper medarbejderne med at lære og bevare information. Overvej følgende:

Sammenhæng

Giv kontekst til at hjælpe eleverne med at forstå, hvordan og hvorfor indhold påvirker deres arbejde. For eksempel:

  • Brug rigtige eksempler til at demonstrere politikker og procedurer
  • Illustrer principper med casestudier eller scenarier, som vil være velkendte for eleverne
  • Få medarbejderne til at øve sig i at genkende og reagere på problemer omkring regler ved at spille roller, hvor de virkelig kan finde sig selv

Den slags kontekst er med til at befæste vigtigheden af ​​indholdet. Det gør også begreber mere mindeværdige ved at hjælpe eleverne med at se dem i specifikke use cases.

Specificiteter

Medarbejderne skal motiveres til at overholde reglerne. Men de skal også vide, hvordan man gør dette. Kontekst er et godt grundlag for, at folk kan investere i din træning. Men du skal også give væsentlig information. Dæk det grundlæggende ved at besvare spørgsmål som:

  • Hvad er reglerne?
  • Hvordan er krænkelserne?
  • Hvordan skal medarbejderne reagere, hvis de ser en?

Lad folk vide, hvordan de løser problemer, og rapporter dem i overensstemmelse hermed.

Eksempler

Vanskelige begreber kan ofte lettere læres, når du overholder “vis, fortæl ikke”-princippet om god skrivning. At beskrive processerne omkring sikker håndtering af farlige materialer eller betjening af maskiner i tekst kan give plads til fortolkning eller misforståelser. Overvej at vise procedurerne i en nyttig video.

Ligeledes kan vanskelige begreber som at reagere på databrud eller navigere i HR-systemer føles tomme eller forvirrende på skrift. Men hvis du bringer dem til live med en instruktionsvideo eller animation, kan eleverne skabe relevante forbindelser.

Øve sig

Anvendelse af færdigheder og koncepter har vist sig at hjælpe elever med at forstå og fastholde træningsindhold. Giv medarbejderne en chance for virkelig at fordybe sig i indholdet ved at give mulighed for at teste deres forståelse.

Overholdelsestræning kræver normalt en form for vurdering for at vise fuldførelse. Men du kan gå ud over de grundlæggende højdepunkter i denne testgenkaldelse. Prøv også at tilbyde vurderinger eller rollespilsøvelser, der tester appen. For eksempel: “En kunde har lige kontaktet dig med bekymringer om, at deres kontodata er blevet brudt. Du tjekker og ser, at der er sket et ikke-kunde-login. Hvad gør du så?”

Når medarbejdere reagerer på specifikke scenarier med de korrekte oplysninger, bruger de mere end blot tilbagekaldelse. De bruger dybere tænkeevner, der udløser hukommelse og bredere forståelse.

Sådan tilbyder du overholdelsestræning

Online træning er en effektiv og effektiv måde at konsekvent implementere og vedligeholde din læringsstrategi. Hyppigheden af ​​træning – herunder regelmæssige kurser og onboarding af nye medarbejdere – og bekvemmeligheden ved at lære, når som helst og hvor som helst, for store eller fjerntliggende teams har gjort dette til en standard.

Online levering kræver et robust læringsstyringssystem (LMS) til at understøtte levering, vurdering, sporing og opfølgning. Find et system, der kan tilmelde dine medarbejdere, registrere deres interaktioner og måle deres læring. Ud over at være vært for dit træningsindhold kan et godt LMS hjælpe dig:

skematræning

Som nævnt er compliancetræning ikke en engangsforeteelse. Du ønsker et system, der giver regelmæssige tidsplaner for årlige træningssessioner og inkorporerer træning, der kræves uden for tidsplanen for nyansættelser. Mange læringsstyringssystemer kan oprette skemaer og dele dem med eleverne. Brug denne funktion til at sende påmindelser til medarbejderne om at tilmelde sig eller skubbe dem til at gennemføre et kursus.

Evaluer og forbedre læringsoplevelsen

Du kan også bruge LMS-funktionaliteten til at sende opfølgende tests og undersøgelser, når en deltager har gennemført et kursus. Opfølgning vil fortælle dig, hvad der virker i din træning, og hvad der ikke gør, og giver dig mulighed for at foretage justeringer efter behov.

Færdiggørelse af dokumentoverholdelse

Sporing af fremskridt er afgørende for compliancetræning. Du skal registrere, at medarbejderne har gennemført bestemte kurser. Du vil gerne vide, om medarbejderne gennemgår deres uddannelse, når de skal. Men du vil også gerne vide, at de forstår og anvender ny viden.

De målinger, du kan få fra dit LMS, er uvurderlige til at opbygge dit træningsprogram. Og det bringer os til det sidste koncept i dette kapitel: hvordan sikrer du, at træning har den ønskede effekt?

Sådan måler du træningseffektivitet

En undersøgelse fra 2018 om etik og compliance viste, at 32 % af organisationerne ikke måler, hvor godt deres compliance-programmer fungerer. Undladelse af at gøre det overlader en stor del af din organisations succes til tilfældighederne. Din træning skal gavne dine medarbejdere og din organisation. For at være sikker på dette skal du være opmærksom på, hvordan din træningsindsats går. Du kan få et godt billede af, hvad der foregår, ved at bruge dit LMS til at spore nogle nyttige metrics. Se ud over gennemførelsesrater og vurderingsresultater.

Tjek ting som, hvor hurtigt medarbejderne gennemfører uddannelse, og hvilket indhold der er mest populært. Du kan også få en fornemmelse af, hvordan indholdet overføres til faktisk adfærd på arbejdspladsen. Lav undersøgelser for at måle, om medarbejderne finder din træning værdifuld. Nå ud til ledere og kammerater med undersøgelser om den præstation, de ser på, og tilpasse sig indholdet.

Konklusion

Det første skridt til at opbygge et godt træningsprogram er at vide, hvad der skal lægges i det. Gør indholdet klart ved at give kontekst og specifik retning. Gør det relevant ved at give medarbejderne reelle eksempler og muligheder for at øve sig.

Og hvis du virkelig ønsker, at medarbejderne skal foretage adfærdsændringer, vil du gerne udforske LMS-funktionaliteten og instruktionsdesignet lidt længere. At bruge dets ressourcer til at gøre din træning engagerende er en sikker måde at få folk involveret i overholdelsesbestræbelser.

About admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *