Se, hvordan du udvikler et højtydende team!

Kender du forskellen på en gruppe og et hold? I en gruppe eksisterer holdningen til gensidigt samarbejde ikke, og hver enkelt tager et andet sted hen. I et højtydende team er folk på linje, deler værdier, visioner og mål og er engageret i at nå de mål og mål, som organisationen foreslår.

Disse mennesker formår, på trods af deres mangfoldighed af viden, meninger, ideer og færdigheder, at forblive i harmoni med at opnå de ønskede resultater. De har en høj grad af kompetence og engagement. Men for at denne magi kan opstå, er en højtydende leder afgørende.

I dette indlæg finder du ud af, hvad de grundlæggende krav er for at have et team, en leder og en højtydende virksomhed. Fortsæt med at læse og tjek det ud!

Hvad kendetegner et højtydende team?

Når vi reflekterer over, hvad høj ydeevne er, hvad en leder eller en organisation med høj ydeevne er, kommer vi til den konklusion, at dette kun er muligt med en ledelse, der søger at demonstrere, at den er engageret i udviklingen af ​​sine medarbejdere. Det vil sige en organisation, der gennem sine metoder og processer værdsætter sine fagfolks konkurrencefordele.

Disse virksomheder interagerer dynamisk, genkender muligheder og formulerer strategier, implementerer og overvåger dem for at opnå de bedste resultater med deres ledelse.

Organisationer indså, at deres virksomheders fortræffelighed er en afspejling af den ekstraordinære harmoni med deres professionelle engagerede og engagerede i samme retning, som støtter og handler for at nå organisatoriske og personlige mål.

I en nøddeskal er værdsatte, udviklede og veluddannede medarbejdere af umådelig værdi – og det sker ikke med det samme. Det er nødvendigt at skabe dette miljø for at bygge disse teams.

Et højtydende team er således kendetegnet ved professionelle, der har en særlig og innovativ måde at dedikere sig til aktiviteter, ændre ethvert område med deres viden, interagere med alle og dermed opnå de bedste resultater, da de er motiverede til at handle i den hensyn.

Hvad er de vigtigste kendetegn ved det højtydende team?

Nedenfor er de væsentlige egenskaber i et team med høj ydeevne og effektivitet:

 • præsentere en leder, der vejleder og dirigerer hende, som er en professionel, som alle beundrer, som forstår at vejlede og forene, og som formår, at alle individuelt udvikler deres opgaver for at nå de planlagte mål;
 • arbejde i harmoni med og tilpasset målene;
 • effektivitet og effektivitet er en del af dette team, da de altid søger at opnå de bedste resultater;
 • alle er engagerede i de foreslåede opgaver og opfylder det forventede;
 • søge at analysere procedurer for at opnå større tilpasning og synergi mellem de forskellige teammedlemmer;
 • de ser på fremtiden og er altid åbne over for ændringer, der kan påvirke virksomheden;
 • vide, hvordan man bruger forskellige tilgange og information korrekt, hvilket letter processen med nye beslutninger;
 • alle er vigtige og værdifulde i dette hold, der er ingen, der er mere eller mindre;
 • de identificerer muligheder eller problemer og leder efter alternativer til at løse dem hurtigt.

Hvilke færdigheder har dette hold?

Hele det højtydende team arbejder kontinuerligt på deres færdigheder, for at holde sig ajour og konstant udvikle deres færdigheder.

Disse teams er resultatet af organisatoriske færdigheder udviklet af virksomheder med en vision om læring. Disse organisationer deler læren fra den berømte forfatter Peter Senge, som i sin bog “Den femte disciplin” præsenterer fem væsentlige discipliner. Er de:

 • personlig beherskelse – hvert teammedlem lærer at udvide sine evner. Det forstås også som “forpligtelsen til sin egen udvikling”;
 • fælles vision — garanterer virksomhedens succes, tænker på velvære og personlig og kollektiv succes, tilskynder til engagement i en gruppe, der skaber synergi mellem medarbejderne, hvilket er afgørende for et positivt resultat;
 • kontinuerlig læring og teamlæring — proces med tilpasning og udvikling, der får medlemmer til at udvikle intelligens og evner, der er større end summen af ​​individuelle talenter;
 • mentale modeller — betyder løbende at reflektere over enheder, der har til formål at forklare og forbedre det billede, som hver enkelt har af verden, for at vide, hvordan man former handlinger og beslutninger;
 • systemtænkning – teamet finder en måde at handle på virksomheden ved at finde ud af en måde at analysere den på for at ændre systemer mere effektivt.

Disse færdigheder skal være til stede i et team og er afgørende for alle fagfolk og organisationer, der ønsker at opfylde deres høje præstationsmål. I disse virksomheder søger fagfolk konstant at udvide deres evner for at skabe resultater.

Hvad er fordelene ved at have et højtydende team?

Indtil videre kan du se, at det at have et højtydende team er et grundlæggende værktøj til at sikre, at din virksomhed opnår de bedste resultater.

Lær derefter om de andre fordele ved at have dette aktiv i din virksomhed.

mere strategisk overblik

At have en mere strategisk vision er essentiel for at kunne positionere sig efter markedets krav. Ved at have et højtydende team vil din virksomhed være i stand til at åbne et rum for medarbejderne til at få mere autonomi til at udføre deres arbejde, hvilket igen giver dem mulighed for at udtrykke deres ideer mere frit.

Øget konkurrenceevne

På trods af at det er intuitivt, skal det bemærkes, at det at have et højtydende team garanterer din virksomhed en præstation, der resulterer i niveauer af ekspertise både for de tilbudte produkter og for de leverede tjenester.

Denne forbedring af resultaterne gør, at din virksomhed får et stærkere image på markedet, med bedre chancer for at skille sig ud fra konkurrenterne.

Modenhed

En anden fordel ved at have et højtydende team vedrører dets medlemmer. Disse samarbejdspartnere har en tendens til at være højt kvalificerede og deltagende, idet de er eksempler, der skal følges af de andre medarbejdere i virksomheden.

Dette skyldes, at deres faglige modenhed vil påvirke andres handlinger, som vil søge at følge deres eksempel, så de også kan få succes.

stigning i overskuddet

En stor vanskelighed for teamledere er at få alle til at forstå vigtigheden af ​​konstant at forbedre processer og tjenester, hvilket har en tendens til at føre til øget produktivitet og overskud.

Det højtydende team vil derfor tilbyde specialister, der vil være i stand til at dele ikke kun deres viden, men også muligheden for at arbejde sammen for at maksimere produktionen.

effektiv ledelse

Endelig er det vigtigt at fremhæve højtydende fagfolks engagement i virksomhedens mål og vision, hvilket giver dem mulighed for at opbygge længere og mere succesfulde karrierer.

Derudover reducerer effektiv ledelse også omsætningshastigheder, reducerer forretningstab og øger harmonien blandt teammedlemmer.

Hvordan udvikler man et højtydende team?

Nu hvor du ved, hvilke egenskaber og færdigheder der er nødvendige i et højtydende team og også ved, at grundlaget for alt er den organisation, som det opererer i, vil vi vise dig, hvilke punkter der skal overvejes.

have et godt lederskab

Lederen fremmer, opmuntrer, opretholder og vejleder det højtydende team. Han inspirerer mennesker og erobrer ved sit eksempel. Denne leder har evnen og evnen til at motivere og påvirke sine underordnede til at nå de opstillede mål.

ansætte den rigtige person

På det tidspunkt kan HR-sektoren være værdifuld. Den selektive ansættelsesproces vil fortælle dig, hvilken type medarbejder der vil være en del af dit team. For at gøre dette er det nødvendigt at bestemme, hvilke færdigheder der kræves og analysere, om denne kandidat vil tilføje værdi til holdet.

Værdsæt personlig og kompetencemæssig mangfoldighed

Det er vigtigt, at medlemmerne har forskellige kompetencer og erfaringer, da dette vil bidrage til, at resultaterne lykkes, og påvirke gruppen positivt.

tilskynde til kommunikation

Alles engagement er afgørende. Hvert medlem har færdigheder, evner og viden, der er specifik for deres rolle og ved vigtigheden af ​​at dele deres viden med andre på holdet.

Kommunikation er meget vigtig både for at dele og for at løse situationer og undgå konflikter. Højtydende teams lærer og bidrager til overordnet succes.

Fremme tillid og integritet

Tillid er afgørende i et højtydende team. Og tillid er resultatet af integritet udvist af medlemmer. Med andre ord skal de to gå hånd i hånd.

Medlemmerne skal handle korrekt. De lever i harmoni, for mellem dem er der det, vi kalder empati – når man sætter sig i den andens sted.

Hav klare mål og mål

Et team har klare mål og mål, skaber og praktiserer feedback naturligt. Gennem disse feedbacks interagerer teammedlemmer kontinuerligt, hvilket skaber et flow af information og kommunikation, der gør det muligt for alle at lære.

Sæt udfordrende og konsekvente mål

Mål skal være konsekvente. Det er nødvendigt for at opnå resultater, derfor er det vigtigt at definere mål, som, selvom de er udfordrende, er mulige at nå.

Når alt kommer til alt, selv når der er dedikation, investering af tid og energi, hvis målet ikke nås, vil resultatet være et demotiveret team.

sæt belønninger

Det højtydende team arbejder hårdt, da de altid sigter mod at nå de foreslåede udfordringer. Så intet er bedre end at give alle en belønning for at opnå succes.

Den præmie kunne blandt andet være en fridag, en billet til en koncert eller en gratis frokost. Alt er meget sjovt i konkurrencer, og alle vil altid gerne vinde noget.

Brug præstationsindikatorer

Måling af team- og organisationsresultater er en rutine, som allerede er en del af de fleste virksomheder. De leder efter intelligent styring, og softwaren — ERP-systemer — giver en vurdering af teamets præstationer, udover at vise om den planlagte plan er nået.

styrke holdet

Konstante teknologiske innovationer betyder, at de fleste karrierer gennemgår hyppige ændringer, både i forhold til de udførte processer og de anvendte værktøjer.

Investering i at træne dit højtydende team vil gøre fagfolk ikke kun i stand til at udføre deres opgaver bedre, men også føle sig mere værdsat af virksomheden.

Værn om samarbejdspartnerne

Til sidst, og fortsætter ræsonnementet fra det forrige punkt, er det altid nødvendigt at søge nye måder at få dine medarbejdere til at føle sig værdsat, uanset om det er gennem uddannelse, bonusser eller endda oplevelser – såsom en tur med betalte udgifter.

Ved at føle sig værdsat vil medarbejderne blive mere effektive og begynde at forsvare virksomhedens image over for andre mennesker såvel som på sociale netværk.

At have et højtydende team, der bidrager til din virksomheds succes, hvor alle interagerer og deler det samme formål, er noget ekstraordinært for din virksomhed. At skabe sådan et team er en opgave, der kræver, at organisationen er forpligtet til at gentænke sine strategier og ønsker at tilpasse sig denne stærkt konkurrenceprægede verden.

About admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *