Slip din kraft løs med online coaching

Hvordan online coaching hjælper dig med at opnå mere

Eeyore, Plys ven, har intet at smile over. Da Plys går en tur i Hundred Acre Wood, vil han tage Eeyore med. Men han ser en sky på den ellers blå himmel og synes ikke, det er en god idé at gå en tur, når et tordenvejr nærmer sig. Da Plys endelig overtaler ham, siger han bare “han har alligevel ikke noget bedre at lave”. Der er næppe en Plys historie, hvor Eeyore er glad. Derfor hænger han altid med hovedet og virker lige så energiløs som et batteri med 3 % opladning.

Måske ville online coaching have givet æslet, der altid kun ser det dårlige, mere energi og et positivt syn? Her forklarer vi, hvordan online coaching styrker dig, og hvordan du udvikler ny power.

Folk vil gerne arbejde med positivt tænkende mennesker

Vi har 50.000 tanker om dagen. Hvor mange af disse er positive tanker? Og hvor ofte er de negative? Det er altid nemt at se det dårlige. Pessimisme har det nemt. Du kan udleve det komfortabelt fra sofaen. Optimisme er på den anden side altid igangværende arbejde. En proces der aldrig ender. Det optimistiske syn på tingene falder ikke bare i skødet på mange mennesker. Det skal plejes og trænes.

Belønningen for indsatsen

Heldigvis har samfundsforskere forsket. Resultatet vil ikke overraske dig. For at vi kan tale om en god dag om aftenen, skal vi have haft mange, mange flere positive end negative tanker. Mental sundhed følger også dette mønster. Når du har mange flere positive end negative tanker om dig selv, er dit mentale helbred større.

Slip din kraft løs

Sammenfattende kan man sige, at du kan øge din præstation og dit engagement på arbejdet. Hvordan det virker? Ved at have langt mere positive end negative interaktioner med andre mennesker og dig selv. Og bare så vi forstår hinanden rigtigt: Det er ikke en skala. En negativ tanke vejer meget tungere end en positiv tanke. Så du skal skabe mange flere positive tanker og interaktioner for at skabe en balance.

Et bjerg kan ikke flyttes

Positive interaktioner og tanker er ikke det samme som at tro, at du kan flytte bjerge med din tro. Det handler meget mere om at få en livsholdning, hvor man ser positivt på tingene. Så metaforen om glasset halvt passer meget bedre. Mennesker med dette perspektiv har lettere ved at opnå. Jeg vil om et øjeblik forklare dig, hvordan online coaching støtter dig.

Hvorfor du altid laver de samme fejl i ræsonnementet

Men lad os først se på, hvorfor vi laver fejl i ræsonnementet. Der er et par klassikere. Disse er omhyggeligt undersøgt. Vi ved derfor, at tab skader os mere end gevinst på samme beløb behager os. Udtrykket for dette er tabsaversion. Vi vil derfor for enhver pris undgå tab. Og det er derfor, vi måske ikke opfører os rigtig smart.

Men selv i mellemmenneskelige møder sker fejl i ræsonnementet igen og igen. Dette inkluderer Similar to Me-effekten. Hvad det betyder? Når nogen ligner os, synes vi, at personen er mere sympatisk.

Halo-effekten er også værd at nævne. Den fastslår, at mennesker med individuel, iøjnefaldende adfærd opfattes som bedre (eller værre) end andre. Fordi disse adfærd overstråler alle andre.

Et eksempel: Lad os forestille os en person, der kommunikerer meget godt. Denne kvalitet overstråler andre egenskaber hos personen. Hvis hun kommunikerer godt, kan hun også lede folk godt. Eller måske ikke? 😉

Og Primacy Effect kan også listes her. Her står der, at det første indtryk er så formativt, at vi holder fast i det i lang tid. Også selvom der har været modstridende signaler i længere tid.

Det er derfor, du laver fejl

Vi laver altid fejl i ræsonnementet. Det er vores autopilots skyld. Dette tager altid over, når vi følger vores automatikker. For eksempel ved bilkørsel. Vi er ofte uvidende om vores autopilot, men den er altid aktiv og reagerer meget hurtigt. D. Kahneman kalder dette System 1.

System 2 er derimod bevidst tænkning. Det er udmattende, virker langsomt, men det løser komplekse problemer. Men kun hvis man erkender problemerne som komplekse. Ellers tager system 1 over. Og dermed forårsager fejl i ræsonnementet!

Se på billedet nedenfor. Selvfølgelig er du på vagt nu. Men hvis du ikke blev advaret, hvilken af ​​de to blå cirkler ville være den største?

Slip din kraft løs med online coaching og brugen af ​​dine positive tanker

Så hvis vi ikke bemærker, at vi faktisk skal falde tilbage på system 2, så bestemmer system 1 for os. Og vi risikerer at lave fejl i ræsonnementet.

Selvfølgelig træffer vi mange beslutninger ubevidst, og det er gode beslutninger. Vi laver ikke altid fejl i ræsonnementet. For på grund af den store mængde information, der strømmer ind til os hver dag, hvert minut, er det slet ikke muligt at tænke alt igennem med System 2. Det har vi simpelthen ikke tiden til.

Online coaching skærper din opfattelse

Med støtte fra en online coach lærer du at skærpe din opfattelse. Du vil mærke, når du har negative tanker. Du vil bemærke, når du risikerer at begå en fejl i ræsonnementet. Og som et resultat, vil du træffe bedre beslutninger og blive opfattet som en mere positiv person.

Tryk på tænd/sluk-knappen inde i dig

Faktisk er det ret nemt. Mennesker, der har mange positive tanker, opfattes som mere positive. Et eksempel fra sport illustrerer dette. Når vi spiller tennis, og jeg tænker, “jeg skal passe på ikke at skrue op for bolden,” kredser mine tanker om at undgå at miste bolden. Men hvis jeg tænker “dette punkt er mit, jeg får det” er mine tanker rettet mod et positivt resultat.

Et andet eksempel. Når jeg siger til mig selv “jeg er syg”, når jeg er forkølet, lyder det negativt for min underbevidsthed. Men når jeg siger til mig selv: “Jeg føler mig syg”, er jeg mere fleksibel og åben over for flere muligheder.

Vores tanker leder retningen

Når vi tænker positive tanker, har vi det bedre. Negative tanker hæmmer på den anden side vores potentiale. Men lad være med at forveksle positive tanker med rosafarvede briller.

Og nu kommer System 1 i spil igen

System 1 er vores autopilot. Hvis vi er vant til at have negative tanker, vil vores autopilot have negative tanker. Men når vi træner positiv tænkning, bliver vores autopilot betinget til at tænke positivt.

Men det er ligesom sport. En engangstræning vil ikke forbedre mit helbred, og jeg vil heller ikke blive bedre til spillet.

Hvordan online coaching støtter dig

Online coaching støtter dig i at udvikle strategier for mere positiv tænkning. Med udgangspunkt i velfunderede modeller vil du genkende udfordringer og muligheder, der bringer dig tættere på dit mål. Gennem den intensive og reflekterede diskussion gives en bæredygtig udvikling i retning af positiv tænkning.

Jeg behøver ikke forklare dig, at kun system 2 spiller ind. Men når først du har det svære bag dig og begynder at programmere din underbevidsthed til positive tanker, vil du have mere kraft til din rådighed.

About admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *