Tjek de færdigheder, der er nødvendige for at klare krisen

Kriser er øjeblikke med vækst og forbedring, så længe du udvikler de nødvendige færdigheder til at imødegå dem og er villig til at foretage forbedringer og fremskridt i aspekter, der skal modificeres.

Krisen forårsaget af coronavirus er uden fortilfælde og kræver mere end nogensinde en forståelse af, hvilke færdigheder der skal udvikles, især for mennesker, der har mistet deres job. Arbejdsverdenen var allerede i gang med en resignationsproces, og nu vil den blive accelereret. Styring ved “kommando og kontrol”, fungerer ikke som det plejer, især når vores interaktion er med folk fra yngre generationer, det der med at arbejde fra 9 til 18 timer, ved virksomhedens skrivebord, på virksomhedens computer, da de sige ak, det er ikke længere en realitet, og mere end alt dette vil det i stigende grad være en meget vigtig færdighed at lede mennesker, der er langt fra os, effektivt. Vil du vide, hvilke kompetencer der er brug for? Så læs videre og gå ikke glip af det!

Hvad er vigtigheden af ​​færdigheder for at klare krisen?

Kriser er normalt uventede og skaber forskellige usikkerheder, der påvirker mennesker, økonomien og endda forskellige lande eller hele verden. Det er dog øjeblikke, der viser, at et system ikke fungerer så godt og skal omformuleres eller opdateres.

Derfor skal enhver krise håndteres for at identificere, hvad der skal forbedres, og de kompetencer, der skal udvikles, så de nødvendige forbedringer opnås, og situationen er rentabel i stedet for skadelig.

Hvilke færdigheder er nødvendige for at klare krisen?

At forstå disse færdigheder er afgørende for alle, men især for dem, der har mistet deres job som følge af coronakrisen.

Dernæst fremhæver vi dem, der ikke kan gå glip af!

Fokus

Der er en yderst interessant maksime, som du sikkert har hørt: ”Fokus er ikke at sige ja til det, du har besluttet dig for at prioritere. Fokus er at sige nej til de andre gode ideer, der dukker op.”

Denne sætning viser, at der er flere emner, der skal studeres, aspekter, der er yderst relevante og gavnlige osv. Men at vide, hvad der er relevant for dig og at prioritere, er den eneste måde at opnå det, der er afgørende for at opnå de ønskede resultater.

Meddelelse

Kommunikation er essentiel for at kunne gøre sig forstået, udover at forstå den anden. Kompetencen til at kommunikere er yderst relevant for at forstå, hvad den anden søger, har brug for eller ønsker.

Derfor er det tydeligt, at for dem, der er ledige, er dette en færdighed, der vil hjælpe fremtidige ansættelsesprocesser, både på grund af den større evne til at forstå virksomhedens forventninger, og for at være i stand til på en selvsikker måde at demonstrere og overføre deres evner, hvilket giver rekrutterere med og lederes tillid til dig som professionel.

Kommunikation er også yderst relevant for at løse hverdagens situationer og problemer, ligesom den er en glimrende måde at lære af mennesker omkring dig.

Derfor er dette en væsentlig kompetence for alle, der søger nyt job, såvel som for mennesker, der ønsker at udvikle sig og forbedre sig selv – som mennesker og professionelle.

Tilpasningsevne og fleksibilitet

Det er færdigheder, der går hånd i hånd. For at tilpasse sig let, er det vigtigt at være fleksibel. Det modsatte er også tilfældet: Fleksible mennesker har lettere ved at tilpasse sig.

Virkeligheden er, at erhvervs- og virksomhedsmiljøet efterspørger mennesker med disse færdigheder. Men det personlige liv kræver dem også. Når alt kommer til alt, skal vi udvikle evnen til at lære af gode og dårlige situationer for at være succesfulde mennesker i lyset af op- og nedture.

Dette indebærer at lytte til andre, vide, hvordan man arbejder i et team, være ydmyg, have analytiske evner og smidighed til at træffe beslutninger. Husk at det ikke er et problem at lave fejl, problemet er ikke at være villig til at lytte, lære og forbedre. Derfor, når noget ikke fungerer, så analyser hvorfor, se hvordan du kan gøre det anderledes og tilpasse dig!

Kreativitet og innovation

Markedet søger folk, der ikke ser problemer, men udfordringer, der skal overvindes. Kreative og innovative mennesker kan både være fremragende samarbejdspartnere og utrolige iværksættere.

Dette forklares let ved, at de ser, at når en situation ikke går som planlagt, eller resultaterne er negative, skal det gøres anderledes, forbedre processer, skabe løsninger.

disciplin

En anden yderst relevant maksime er: “Disciplin er at gøre, hvad der skal gøres, selv når der ikke er noget ønske om at gøre det”. Derfor er dette en færdighed, der kræver træning. Derudover er det interessant at analysere disciplinen gennem præstationsmåling.

Det vil sige, at hvis du identificerer, at du for at have et mere konkurrencedygtigt læseplan, skal lære bestemt software, vil måling af din præstation være en af ​​indikatorerne for din disciplin i at studere den konstant.

Modstandsdygtighed

Dette er en af ​​de vigtigste færdigheder, som en person skal have i deres daglige liv for at være en rigtig god professionel. Denne evne forveksles dog ofte med disciplin, men den består i at vedholde intelligent, uden at falde ned over for vanskeligheder.

Den modstandsdygtige person gennemgår adskillige vanskeligheder og problemer, men disse tjener ikke som en hindring, da deres mål er at overvinde dem – enten ved at tilpasse sig forandringer eller ved at vide, hvordan man møder modgang med følelsesmæssig intelligens.

Denne karantæne og krisen forårsaget af coronavirus-pandemien er mærkeligt nok et glimrende tidspunkt at være robust. Tilpas dig ændringer og situationer, du ikke kan kontrollere. Tag tøjlerne af, hvad du kan bestemme, og vælg og modstå presset.

Alle disse færdigheder er ekstremt vigtige, og vi er nødt til at søge vores udvikling i hver enkelt af dem. Men i den nye arbejdsverden er nogle endnu vigtigere, såsom:

Tillid og engagement

Vores interaktioner i denne “nye normal” skal være styret af en stærk proces af tillid mellem mennesker, mellem ledere og deres underordnede, og engagement i formål vil i stigende grad være det, der vil adskille mennesker og virksomheder.

Selvkendskab

Selverkendelse vil være nøglen til vores vækst fra nu af, vores vækst som mennesker og fagfolk, som vi er. Det er grundlæggende at kende vores styrker, men essentielt at kende vores svagheder, og vi genkender dem virkelig med enkelhed og ydmyghed og går altid i retning af vores selvudvikling.

Hvordan udvikler man disse færdigheder?

Effektivt at udvikle disse færdigheder og forstå dig selv er ikke en let opgave. Derfor adskiller vi to utrolige værktøjer, der fokuserer på hver enkelt persons særlige forhold.

Læringsstier

Dette er en proces baseret på ideen om, at læring er en proces, der kan forekomme på forskellige måder og i alle miljøer, uanset om de er formel eller ej.

Læring er direkte relateret til fagfolks holdning og involvering, såvel som motivationerne for hver person og deres erfaringer.

Med det in mente tager Læringsstierne højde for de kompetencer, som markedet værdsætter, og hvilke af disse, der vil gøre en forskel på hver persons professionelle vej.

Derfor er disse stier helt alternative og fleksible stier, som respekterer hver enkelts særlige karakter. Men alligevel kan du adskille dem i følgende trin:

  • diagnosticering af hver person, kortlægning af udfordringer, rutiner, projekter mv.;
  • præsentation af færdigheder værdsat af arbejdsmarkedet og oprettelse af en udviklingsplan med handlinger, der skal udvikles i hver af disse færdigheder, på en helt individuel måde;
  • online træning, der fungerer færdigheder såsom kommunikation, salg og ledelse;
  • individuel overvågning af resultater og identifikation af udviklingsmuligheder, etablering af nye rutiner, diskussioner og daglige udfordringer;
  • udarbejdelse af en karriereplan, det vil sige definitionen af ​​en vej, der sigter mod at nå hver persons professionelle mål.
Digital vurdering

Den Digitale Vurdering er en model, der vurderer og identificerer muligheden for tilslutning af en fagpersons profil til bestemte typer virksomheder og de segmenter og virksomheder, der er bedst egnede for den enkelte. Denne proces gør det muligt at øge potentialet for resultater gennem individuelle udviklingsplaner for hver deltager.

Denne metode er fuldstændig online og foregår i trin, som er:

  • definition af profilen og relevante færdigheder for hver virksomhed;
  • oprettelse og færdiggørelse af et professionelt dossier for hver deltager;
  • anvendelse af psykologiske tests og gennemførelse af interviews;
  • tilgængelighed af fuldt konsoliderede rapporter.

Det er klart, at krisen forårsaget af coronavirus-pandemien har fået mange mennesker til at blive arbejdsløse, men det er også et vendepunkt, hvor du kan foretage analyser og foretage væsentlige ændringer ved at udvikle de kompetencer, der er nødvendige for din professionelle succes.

About admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *