Uddannelse af Gen Z-medarbejdere: 8 bedste praksis

Med sine 24 år er Gen Z’s ældre lige begyndt på deres karriere, men tiden til at forberede sig på dem er nu. De er meget forskellige fra tidligere generationer – selv deres nærmeste nabo, Millennials – og deres forventninger til karriere og uddannelse er lige så forskellige. Det betyder, at uddannelse af Gen Z-medarbejdere også vil kræve en anden tilgang.

Mere end tres millioner medlemmer af Generation Z er klar til at komme ind på arbejdsstyrken i de kommende år. Generation Z er ved at ændre deres arbejdsvaner og deres medarbejderuddannelse. Her er hvad du behøver at vide.

Hvem er Generation Z?

Pew Research Center definerer Gen Z som enhver født efter 1996. De er den mest racemæssigt mangfoldige og veluddannede gruppe i USA. Mangfoldighed er en del af dets DNA, men det er teknologi også.

Generation Z har aldrig kendt en verden uden internettet. De er ægte digitale indfødte, så teknologi alene imponerer dem ikke. De forventer, at det gør sit arbejde og vil blive frustrerede og utålmodige over forældet eller dysfunktionel software og enhver træning, der bruger denne type teknologi.

I modsætning til millennials har Gen Z en tendens til at definere sig selv ud fra deres arbejde og er villig til at gøre hvad som helst for at komme videre. Penge og karrieresucces driver Gen Z mere end venskaber, ægteskab eller endda rejser. Imidlertid, selvom de er ægte digitale indfødte, værdsætter de også ansigt-til-ansigt kontakt .

Hvad betyder dette for Gen Z træningsprogrammer?

Det betyder et kvanteskifte, der legemliggør de nyeste teknologier og innovationer inden for uddannelse, men også opfylder det ønske om menneskelig kontakt . Din Gen Z-uddannelse bør anerkende, at selvom disse nye arbejdere higer efter information, ved de også, hvordan de skal finde svar. De vil let blive distraheret, hvis din træning ikke er informativ. det er omsluttende.

Her er nogle tips til at hjælpe dig med at opbygge et vellykket Gen Z træningsprogram:

1. Engager dig gennem krydstræning

For at engagere eleverne skal Gen Z-træning gøre mere end at matche en jobbeskrivelse. Gen Zers har forberedt sig på job, der endnu ikke eksisterer. De ønsker at fortsætte med at akkumulere en række færdigheder, der bygger bro mellem deres brancher og teams. Giv træning, der udvider dine evner. Giv for eksempel dine softwareingeniører marketingtræning og dine datafolk med salgsfærdigheder.

Krydstræning passer også perfekt ind i en fremtid med arbejde, der vil kræve, at L&D opkvalificerer og omkvalificerer medarbejdere og udfører hurtige omdrejninger. Grundlæggende vil de forskellige træningsprogrammer, som Gen Z kræver, forberede hele din arbejdsstyrke på det, der kommer. De vil være mere fleksible, tilpasningsdygtige og bedre positioneret til fremtiden.

2. Brug videoer til at fortælle historier

Generation Z elsker det Instagram og Snapchat mens TikTok det blev også en af ​​hans yndlingsapps. I gennemsnit ser de 68 videoer om dagen. Det betyder, at Generation Z-træning han skal være visuel. Videoer er især nyttige til Gen Z online træning, især når det kommer til how-to og how-to-videoer.

Men ikke alle videoer er skabt lige. Dette er generationen af ​​TikTok og korte videoer, der kommer lige til sagen. Før du opretter din virksomheds YouTube-kanal eller opbygger en samling af træningsvideoer, er her nogle tips til at sikre, at dine videoer gør tricket til Gen Z-træning:

 • Lav instruktionsvideoer hurtig der går lige til sagen
 • Sørg for, at videoerne er relevant og undgå parfumerier
 • tilføje et strejf humoristisk (hvor det er relevant) at inddrage
 • Nyd billeder og animationer stærk
 • overveje professionel produktion (Gen Z anerkender og værdsætter multimedier af høj kvalitet)

3. Skab engagerende læringsoplevelser

Generation Z er ikke en passiv elevgeneration, så træning kan heller ikke være passiv. De er selvstændige og dygtige til at få svarene ud for sig selv og ønsker praktisk træning, de kan fordybe sig fuldt ud i. Det betyder noget, der efterligner hands-on træning.

Der er mange måder at skabe en fordybende oplevelse i din Gen Z online træning. Her er nogle ideer:

 • 360 graders videoer
 • Simuleringer
 • spilbaseret læring
 • AR/VR Augmented Reality

4. Nyd hurtig læring

Den virkelige udfordring ved at træne Gen Z vil være at fange og fastholde deres opmærksomhed. Vant til at skifte mellem mindst fem enheder (smartphone, tv, bærbar computer, desktop og tablet) og bruge 6 til 9 timer om dagen bruger underholdningsmedieindhold, skal du arbejde hårdt for at få den opmærksomhed.

mikrolæringen kan hjælpe. Tilbyd læring i hurtige, fokuserede bidder, der kan indtages på få minutter i stedet for timer. Denne type træning giver næring til både Gen Z’s behov for øjeblikkelig information og deres fluktuerende opmærksomhed.

Du fordele ekstra fra mikrolæring til Gen Z er, at indholdet af uddannelsen:

 • Den er tilgængelig når som helst og hvor som helst
 • Understøtter flere medietyper
 • Kan forbruges på en mobilenhed, på farten

5. Brug mobiltelefonen

Gen Z kan bruge flere enheder og skifte skærm ofte, men deres smartphones er der, hvor de virkelig bor. Ifølge en undersøgelse, 98% af Gen Z ejer en smartphone .

Budskabet til dig? Tag din træning med, hvor Gen Z er. Det er dog ikke nok kun at gøre dit indhold mobilvenligt. Opret kurser med et mobil-først-design. Du vil miste dine Gen Z-elever, hvis din mobile træning er langsom til at indlæse eller kræver uendelig scrolling. For at sikre, at din mobile læring fungerer og engagere og træne dine Gen Z-medarbejdere:

 • Reducer dit indhold
 • Sørg for, at oplysningerne er relevante og opdaterede.
 • Design for klarhed og præcision
 • Hold navigationen enkel
 • Anvend mikrolæringsstrategier
 • Inkorporer sociale medier og interaktion

6. Aktiver læring i eget tempo

Den bedste måde at træne Gen Z på? Giv læringsmuligheder og lad dem udforske på egen hånd. Dette er Google-generationen. De ved, hvor de skal lede, når de skal vide noget. Udnyt denne færdighed i din Gen Z-træning. Disse studerende vil trives, når de får uafhængighed til at styre deres træning og skabe deres egne læringsveje.

individualiseret læring imødekommer Gen Z’s ønske om autonomi. Gen Zers higer efter viden og er ægte livslange elever. Ud over obligatorisk træning (f.eks. nyansættelse eller compliance-træning) skal du sørge for at tilbyde et bibliotek med valgfrie kurser, hvor medarbejderne kan vælge uddannelse baseret på deres præferencer.

7. Tilpas læring

Adaptiv læring er en teknik, der bruger AI-teknologi til at drive læring og hurtigt reagere på slutbrugernes behov. For Gen Z betyder det mindre spildtid på unødvendig træning og mere målrettede træningsmuligheder.

Algoritmer registrerer og justerer læring for at ignorere, hvad brugeren allerede ved og i stedet fokusere på, hvad brugeren endnu ikke har mestret. Disse algoritmer kan også se, hvornår en elev har brug for afhjælpende hjælp og derefter levere det problemfrit.

Ved at bruge AI-software kan du øge sværhedsgraden, når en elev ved, hvad de laver, eller følge med, når de ikke gør det. Med de rigtige LMS-rapporter kan du også identificere forbedringsområder på individuelt- eller teamniveau og give yderligere træning eller materiale, der vil hjælpe med at dække specifikke kvalifikationshuller i stedet for at gentage de samme kurser.

8. Tilføj et menneskeligt præg til din træning

De kan være digitale indfødte, men Gen Z sætter pris på menneskelige forbindelser og er en mester i netværk. Mange af dem (72%) foretrækker faktisk kommunikation ansigt til ansigt på arbejdet. Selvom din træning er helt fjern, så prøv at skabe muligheder for samarbejde og netværk gennem virtuelle møder og webkonferencer.

Gen Z ser virtuelle miljøer som en naturlig måde at udvide deres forhold til andre på, og det bør du også. Mentorskabsprogrammer, uanset om de er ansigt til ansigt eller virtuelle, kan hjælpe med at forbinde yngre generationer med din mere erfarne arbejdsstyrke.

Her er nogle andre måder, hvorpå du kan inkorporere den menneskelige berøring i din Gen Z-træning:

 • Case-konkurrencer og hackathons
 • rollespilsaktiviteter
 • design udfordringer
 • Live diskussionsgrupper
 • Åbn Chats Team

Konklusion

Træning af Gen Z er en udfordring, men at møde den udfordring kan have en enorm gevinst for hele din arbejdsstyrke og din virksomheds vækst. At skræddersy din træning til at opfylde Gen Z-behov vil ikke kun engagere dine Gen Z-medarbejdere, men hjælpe din organisation med at forberede sig på at være fremtidens arbejdsplads.

About admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *